Bu soru varsayımdır bekarlarımız da yanıtlasın :) ben ayaklarını bile yıkarım diyenlerdenim sevdiğim adam için her şeyi yaparım :) durun vurmayın feminist bacılarımm :D
Cevabın nedir?
+1 yılAyağımı yıka diyemem ama yorgun olduğumu görüp böyle bişey yapmak isterse ona bir kez daha aşık olurdum heralde. Aynısını hatta fazlasını bile görür benden. Hoşuma da gider benim de yapmam. Tıpkı onun yaptığı gibi. Kadınıma sadece parayla bakacak adam değilim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yıkasın ya ne güzel işte ama ben gıdıklanırım herhalde :)) Bende yıkarım avrat benim avrat olduğundan sorun yok :))
07 Yorumla
+1 yılayak yıkamak eskiden su sıkıntısı varkene zırt pırt yıkanılamamayan zamanlarda adam tüm gün dışarda ayakkabının içinde çalışıyor ediyor eyliyor diye yapılırdı. şimdi girsin banyoya yıkansın l*n su mu yok banyo mu yok?
03 Yorumla- +1 yıl
tamam öyle de o zaman :D yıkanması gerekiyoda yıkanamıyosa niye yıkamiim adamı. feminist olucam diyede uyuz olmanın faydası yok :D yıkamak örnek olsa bile fedakarlık karşılıklı yapılmalıdır. hep bir taraf yapınca o ilişkiyi at çöpe gitsin.
+1 yılBeni sevsin değer verdiğini göstersin ben onu başımın tacı yaparım. Ne varki ayak yıkamakta kötü bişeymi? Masaj yap diyince oluyo da ayağımı yıka diyince neden olmuyo? Aaaaa pardon ! Hiç cool değil dimi 😄
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
62Cevap
+1 yılBen sevidiğim kadına bana yapılmasını istemediğim şeyi yaptırmam örnek aldatılmak istemiyorsam aldatmam kıskanmak istemiyorsam kıskandırtmam serbest bir ilişki en iyisidir kimse birbirine karşı önemsizliğini yitirmeden monotonluğu olmayan bir ilişki en iyisidir sevdiğim kadının zeki ahlaklı akıllı ve sakin birisi olmasını isterim şahsen benim kulum kölemde olmasın beni ezmesinde eşit ve adaletli bir şekilde yaşamak isterim herkesin birbirinin haklarına saygılı olması lazım.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kendi adıma konuşayım. Ben eşimin ayaklarını yakar rahatsız olduğu zaman masajını yaparım. Eşim de bu davranışımdan ötürü çok memnun. Ev işlerinde kendisine yardım eder, yorulduğunda ise onun dinlenmesini söyleyerek kendim devam ederim. Bunu kılıbıklıkla karıştıran arkadaşlar olabilir. Kesinlikle öyle değil. O benim eşim sonuçta, evin hizmetçisi değil!!
20 Yorumla"İnsanın insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadının kocasına secde etmesini emrederdim." diye buyurmuş hadis-i şerifte.
Ben yapardım ama tabi onun da bunu hak edecek karakterde olması lazım.12 Yorumla- +1 yıl
Tercüman oldun düsünceme
Bekarım lakin eşimin yıkamasına sevinirim eşimi dahada severim. Bunu kadının güçsüzlüğü acizliğine feminen kadınlar bağlamasın çünkü evlilik fedakarlık sadakat bağlılıktır, tabi seni hor gören saygı göstermeyen sevmeyen kocaya bir tas su bile verme :) ama ne bilim işten gelmişi eşim güleryüzle beni karşılar ayağımı yıkar, bende ona köle olurum herşey karşılıklı.
00 YorumlaYıkarım hacı. O da benimkini yıkar. Tabi karşılıklı istekler doğrultusunda olur. Zorla yaptırmam hani. Ha bir de sağda solda kocam ayaklarımı yıkıyor derse o ayaklarını yıkadığım leğende boğar gibi yapıp kafasını tekrar çıkartırım :))
12 Yorumla
+1 yıleziyet olsun diye yapmıyosa yani illa yıkayacaksın bilmem ne diyip egosunu tatmin etme peşinde kosmuyosa ama arada yoruldum ayaklarımı azcık ovala falan gibi şeyler söylerse hem yıkarım hem masaj yaparım no problem.
00 YorumlaDiğer konusunda 444 cevap paylaştı. Valla çok sevdiğim bir insan olduktan sonra yaparım herhalde kii ben erkek düşmanı biri böyle diyorsa eyy aşk sen nelere kadirsin... Ama öylebiri bir kere çıkar insanın karşısına bende onu kaybettim maalesef :(
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYıkarım ne olacak ama sağda solda eşime ayağımı bile yıkatıyorum diye hava atarsa kafasına yer hacı şakiri :D
36 Yorumla- +1 yıl
Şaka bir yana cidden kızarım yani. Evde olan evde kalır
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Hahahaha
- +1 yıl
@Star_Music :D :D
Saçlarını yıkarım, vücudunu yıkarım ama ayaklara dokunmam :) Tabi kendi yapabiliyorsa. Yapamıyorsa rahatsızlığı varsa lafı bile olmaz her türlü :) Bak sevgim arttı bir an ağzını yüzünü kemirdiğim :pp
10 Yorumla
+1 yılSevgilim edgblogs.s3.amazonaws.com/.../STOYA1.jpg bu olacaksa olur :D
31 YorumlaAyda yılda simartmak için yapılabilecek bir yorulmuştur ayaklari sismistir. Sıcak su da ovası bunun bayanlikla erkeklikle alakasi yok. Sevgi ve değerle alakali bir durum.
00 Yorumlahastadır biryeri kırıktır falan anlarımda durduk yere neden birinin ayağını yıkayımki? ya da nedne biri ayağımı yıkasın? pedikür yapacaksa olur. yoksa gerek yok :))
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kişisel işlerimi kendim yapmayı severim.. Ama karşılıklı olacaksa sorun yok.. kimseyi zorlayıcı olmamalı bunun yerine karşılıklı anlayış kazandırmalı çiftler birbirine o yüzden hiç birşey dikta etmemeliler.
01 Yorumla
+1 yılSadece ayağını yıkamam, her yerini yıkarım. Onun için her şeyi göze alırım, bzaten evlenirken bunları göze alarak evlenirim. Zoruma gidecek tek şey enayi yerine konmak ve karşılık görememek. Yoksa mevzu ayak yıkamak değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayıpsın :)
+1 yılaslinda bu.. durum karsilikli olmali bu görev sadece kadina verilmemeli
11 YorumlaAllah'a şükür eli ayağı tutuyor, bir zahmet kendi yıkasın. -_-
20 YorumlaValla erkek olarak hiç bir kadından böyle saçma bir şey istemedim, istememde, niye yıkasın ki ayağımı?
00 YorumlaHelal kiz sana aferim evlendikten 2 sene sonrada bunlari dicekmisin aceba merak ediyorum ki evliyim ben kadin da sana ALLAH cc emaneti ayak yikasin diye almadik biz karimizi
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen şimdi ayağını yıkayıp, o suyuda içersin :D :D sadkfgjadhg
01 YorumlaBu konuya şöyle bir yorum getirmek isterim cennet annelerin ayaklari altında ve oyagi yikamak büyük şereftir
00 Yorumla
+1 yılHemen yıkama bir 6 ay sonra falan yıka havalara gitmesin öyle
02 Yorumla- +1 yıl
Nolmus ki ;)
- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılAyak yıkamak nedir ya lütfen bayanlara böyle görevler yüklenmesin zaten işleri başlarından aşkın :)
00 Yorumla Seviorsam icim aliorsa komple yikarim ayakta neymis:)
00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. tabıkı bende yıkarım krem masaj eksık etmemde :)) seven ınsan yapmalı dımı
00 YorumlaBende yikarim valla :) erkegimin ayaklarindan mi rahaysiz olucam sevdigm sonucta herseyi guzel onun
01 Yorumla
+1 yılayağını niye yıkıyorum ya eli yok mu? :s hizmetçi ve eşi ayırabilmeli insan.
10 Yorumlaben yıkatmam zaten ben eşimi ayaklarımı yıkasınmı diye aldım gerek yok eskide kabadayıların yaptırdığı şey hee çokmu yıkatmak istiyorum giderim çine zaten orda ayakta yıkıyolar masajda yapıyolar karım niye yapsın yazık günah ya :D
00 Yorumla
+1 yılben de herseyi yaparım karsılık beklemeden dersem yalan olur ama :) tabi yeri gelicek o da yapıcak benim için birşeyler :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendi ayagimi kendim yikarim
O tür ayak yikamalar çok şoparca artik
Ayak yikamak nedir ya
Bu erkeklerin eli yok mu?00 Yorumla- Diğer konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılAyakları yıkama çok abartı bir örnek olmuş da, karım bana ev işi yaptırmasın bir zahmet ya.
02 Yorumla- +1 yıl
Hastalık başka. Genel durumdan bahsediyorum ben.
+1 yılKendi ayagini yikamaktan aciz bir insansa masajdi sirt keselemekti problem olmaz ama ayak yikamak bana uymuyo
00 Yorumla
+1 yılkonu sevgili olsaydi herkes kesinlie sevgilm icin hersey yaprim derdi ama es deyince pek yaparim diyen olmuyo
00 Yorumla
+1 yılKocam Olsa Sırtın kese de atrdım Ayaklarını da Yıkardım İlk başlrda Tuhafıma gider ama Alışmak lazım Koca l*n bu Boru mu :D SEvap bir kere :DDD
10 YorumlaÇok zor bir kararmış gibi sorman enteresan.. İnsan eşine çok daha fazla önemli ya da zor zamanlarda yardımcı olabilir normal.
00 Yorumla
+1 yılayağını yıkamam da dediklerini istediklerini yaparım :D
02 Yorumla- +1 yıl
öyle olması lazım kanka karşılıklı tabii :D
Her hangi bir sağlık sorunum yok ise yıkatmam, kendim görürüm işimi..
*Dar günde görmek gerek..01 YorumlaOnce o yikasin sonra bende yikarim arada su savaşıda yapariz hoş olur 😄😂
01 Yorumla
+1 yıleee biz masaj yapıyoz ya onlarda gerekeni yapmalı...
10 YorumlaKeyif için asla yıkamam. Ama şartlar gerektirirse altını bile temizlerim.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. feminumum ama feminist değilim ve size katılıyorum ayrıca..
00 Yorumla
+1 yılBence hersey karsilikli ve esit sartlarda olmali. Kimse kimseden ustun degildir. Ask iki kisiliktir.
02 Yorumla- +1 yıl
senden her eve lazım :) senden bir tane daha varsa tanıştırsana beni :)
Yikarim ama yani hergun degil arada bir cok yorgun olmussa yikarim hatta o siyu bile icerim erkegimin
04 Yorumla- +1 yıl
Öghhh iyrenc l*n
Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. yıkamam ya hiç hoş değil o da benim ayağımı yıkamasın istemem :/
00 Yorumla
+1 yılYıkayacak tabi l*n yıkama esnasında da hiç ummadığım bir anda saksoya yatacak.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarıma ayaklarımı yikaticak kadar aşağılık kompleksine girmedim :)
00 Yorumla Ben evliyim esim felc olsa bakarim altini bile temizlerim ama ayaklarini yikamam eli tuttugu sürece..
00 Yorumlayıkatmamda yani bilmiyorum bana garip gelir ama çok sevdiğim eşimin aağınıda yıkamak benim için aşkın başka dilde biçimlendirilmiş hali pfff
00 Yorumlainsan birini gerçekten sevmişse hiç bir şeye gocunmaz yapar
10 YorumlaHayatta musade etmem. Eşim olcak insana.. Kolem olmamalı esim olmalı
00 Yorumla
+1 yılBebek onlugunu giydirip yemegini de ben yedireyim o da suratima puskursun yemegi tam olsun.
00 Yorumla
+1 yılinsan gibi verilen değerin kıymetini bilsinler başka bir şey istemiyoruz
00 Yorumla- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılAsla yikayamam (hastallik gibi bir durum haric) cok asagliyci geliyor bana 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim ayaklarımı yıkıyordu aynı senin gibi sevdiğinden ama teyzem gördü feminist kadın neden ayaklarını yıkatıyorsun ddi kızdı bana eşimde ben severek yıkyorum teyze sorun yok dedi aşkım benim kadın teyzem kudurdu ama :D
10 YorumlaSağlıklı oldukça kendi ayağımı yıkarım yıkatdıırmam. sağlığım yerinde değilse yıkasın bende onun kini yıkarım ne olacak
00 YorumlaDiğer konusunda 656 cevap paylaştı. Evlenirken hastalıkta ve sağlıkta her haliyle kabulediyorum sadece ayak değil komple yıkar keseler başımın tacı ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebek yağı ile vücuduna sürekli masaj yapıyorum daha ne olsun :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlışkanlık yaptı ama her sevişmeden önce ve sonra istiyor.
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılO benim eşim ayakları neymiş her yeriyini yıkarım :D
00 Yorumla Es hayat arkadaşı ayağımı yıkayamam en iyi şekilde yaşatmaya calisirim
00 Yorumlane yıkarım nede yıkattırırım. kendisi yıkasın eli yok mu.
00 Yorumla
+1 yılZaman zaman iddiaya fireriz kayneden ayak yikar hem daha. keyifli olur
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri