Diğer 1 ay Sitede neden azerbaycanlı bulamıyorum? Aşkın50tonuğ Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 02 Kaç kez aradım ama yok ya yokk Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Sitede neden azerbaycanlı bulamıyorum? 194 Görüşünü yaz
SAblaK | Diğer konusunda 2,9b görüş paylaştı. Guru 1 ay Normaldir burada çok yoktur bir elin 5 parmağını geçmez öyle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kemalistbirisi016 | Diğer konusunda 82 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Site global değil kanka siteyi Türkler ve kürtler kullanıyor genel olarak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YargıtayTufan Yoda 1 ay Bulup napcan birazdan gelir Sivas’ta elinde yarısı yenmiş dönerle Azeri (!) kardeşlerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 1 ay Biz de insan degil miyizzzzz? Irk dil din ayrimi yapmayinn Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Macera0707 | Diğer konusunda 60 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Sen Azerbaijan li mısın? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bostencere Xper 5 1 ay he ya ben de gormedim 3 senedir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi SadeceNuray 1 ay 3 snee sonra bir ilk men Azərbaycanlıyam bostencere 1 ay aaaaaaaa salam kardesim✌🏿🧡🧡 SadeceNuray 1 ay Aleykum selam 🥰
İnce_Memed | Diğer konusunda 18,1b görüş paylaştı. Master 1 ay azda olsa vardır Azerbaycanlı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ElCuco | Diğer konusunda 204 görüş paylaştı. Yoda 1 ay site azeri sitesi değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi SadeceNuray 1 ay Ne olucak ElCuco 1 ay bulamıyacak SadeceNuray 1 ay Men varam Hepsini Göster Daha Az Göster ElCuco 1 ay 😑😑 SadeceNuray 1 ay Ne oldu 💃🏻
FakDıSistım | Diğer konusunda 187 görüş paylaştı. Guru 1 ay belə vəziyyət içine soxum! Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi xll0606 1 ay küfür edip durma FakDıSistım 1 ay @xll0606 küfür etmiyordum tatlım ya
Ergenlikbasabela Xper 5 1 ay Cunku gizleniyorlar @SadeceNuray Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi SadeceNuray 1 ay Yoo burdayam😂💃🏻 Ergenlikbasabela 1 ay @SadeceNuray ne tez tapdin meni. Yene stalk eliyirsen😅 SadeceNuray 1 ay Ayda yox 😂 Hepsini Göster Daha Az Göster Ergenlikbasabela 1 ay @SadeceNuray inkar eleme SadeceNuray 1 ay Hee stalk edirdim seni😂 Ergenlikbasabela 1 ay @SadeceNuray utanmirsan😂😂😁 SadeceNuray 1 ay Yo utanmiram😂 Ergenlikbasabela 1 ay @SadeceNuray yaxshi elyrsen mende eliyecem onda SadeceNuray 1 ay Ele
aynenöyle55 Xper 1 1 ay Arayan azeri de bulur dozeri de Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum xll0606 1 ay ben niye bulamıyom :D aynenöyle55 1 ay Dozeri arıuosan buldun bile azeri arıyosan az daha çabala dhssnsjjs xll0606 1 ay azeri arıyorum :D Hepsini Göster Daha Az Göster aynenöyle55 1 ay O da oluram ay balam hayşı azeri oluram men ( oldu mu ) xll0606 1 ay hayşı değil yaxşi :D çakma azeri seni :D aynenöyle55 1 ay Yaxşi mi ama bunu demesi çok zor aynenöyle55 1 ay La hulk get vızgılt ( bu ciddsn hulk ez ve geç mi demek ) sbsbsjsjsjs
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ | Diğer konusunda 259 görüş paylaştı. Guru 1 ay Terekemeyim ben. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi SadeceNuray 1 ay Tərəkəmə nedi bilirsen? -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 ay @SadeceNuray Azerbaycan Türkü SadeceNuray 1 ay 😏Aferin 💃🏻
müfettişjagged Xper 3 1 ay Azerbaycan'ın hansı şeheri Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SadeceNuray Xper 7 1 ay Var men💃🏻 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi aynenöyle55 1 ay Senin dilin ne kadar uzunmuş öyle benim soruya da görüş atsana dhzshzjjs SadeceNuray 1 ay Begenmedim sorunu aynenöyle55 1 ay Halla halla o da seni beğenmemiş Hepsini Göster Daha Az Göster SadeceNuray 1 ay @Aşkın50tonuğ sil bunu pls aynenöyle55 1 ay Sol bono poloz SadeceNuray 1 ay Efecan yapma oğlum ağzın öyle kalicak aynenöyle55 1 ay Sana bişey sorcam ya çok ciddi SadeceNuray 1 ay Sor ozele deme burada sor aynenöyle55 1 ay İstesen de senle özele geçmem zaten dhshshsjss aynenöyle55 1 ay Bizimde bi çıtamız var kelebek shsbsshhs SadeceNuray 1 ay Yaa hahajaja bayilmistim sana tuh be 😂😂 SadeceNuray 1 ay Sorusursan sorus isim gücüm var xll0606 1 ay @SadeceNuray tek azeri kız sen varsın galiba SadeceNuray 1 ay Yoo çok çok var aynenöyle55 1 ay Sorusam sorusuyom azerbaycanda yönetimi nasıl sence benim bi arkadaş oraya dönmek istemiyodu savaşa gitmiycsm diye aynenöyle55 1 ay Yooo ben de azeri kızıyım sbsjsks SadeceNuray 1 ay Iyi ya kotu degil aynenöyle55 1 ay Bak sana nasıl anlaştık nuray kankimle dimi kıssss nuray SadeceNuray 1 ay Kanka hii mi olduk Allah korusun be xll0606 1 ay bana tek sen denk geldin o zaman SadeceNuray 1 ay Bu soruyu soran hanımefendi de Azərbaycanlı xll0606 1 ay hmm SadeceNuray 1 ay Başqa suali olan var? 😂 aynenöyle55 1 ay Konko mo oldok allah koroson bo aynenöyle55 1 ay Var da sen gıcıksın SadeceNuray 1 ay Sorus ahahahha gicik deyilem aynenöyle55 1 ay Sil bunu diyodun bana nasıl gıcık değilsin shsbshshs aynenöyle55 1 ay Kafkas dansı biliyon mu sen ya? SadeceNuray 1 ay Yox bilmirəm aynenöyle55 1 ay Azerisin ama sıkıcısın ruhsuzsun ve gıcıksın SadeceNuray 1 ay Ne elaqe Azərbaycanli olmaqla? aynenöyle55 1 ay Nuray bacı sen bana gt niye atmıyosun
Yusufaras33 | Diğer konusunda 83 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Neden Azeri? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi SadeceNuray 1 ay Sne sor diye
Ali_0098 Xper 3 1 ay Emin misin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Aşkın50tonuğ 1 ay Buldumm Ali_0098 1 ay ))
yenibirisi1 | Diğer konusunda 114 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Nede en Azeri? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Aşkın50tonuğ 1 ay Öyle yenibirisi1 1 ay Sen peki?
dreamliner61 | Diğer konusunda 4,3b görüş paylaştı. Master 1 ay aybalam :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
419Normaldir burada çok yoktur bir elin 5 parmağını geçmez öyle
Site global değil kanka siteyi Türkler ve kürtler kullanıyor genel olarak
Bulup napcan birazdan gelir Sivas’ta elinde yarısı yenmiş dönerle Azeri (!) kardeşlerim
Biz de insan degil miyizzzzz? Irk dil din ayrimi yapmayinn
Sen Azerbaijan li mısın?
he ya ben de gormedim 3 senedir
3 snee sonra bir ilk men Azərbaycanlıyam
aaaaaaaa salam kardesim✌🏿🧡🧡
Aleykum selam 🥰
bende azeri hayranıyım
azda olsa vardır Azerbaycanlı
site azeri sitesi değil
Ne olucak
bulamıyacak
Men varam
😑😑
Ne oldu 💃🏻
belə vəziyyət içine soxum!
küfür edip durma
@xll0606 küfür etmiyordum tatlım ya
Cunku gizleniyorlar @SadeceNuray
Yoo burdayam😂💃🏻
@SadeceNuray ne tez tapdin meni. Yene stalk eliyirsen😅
Ayda yox 😂
@SadeceNuray inkar eleme
Hee stalk edirdim seni😂
@SadeceNuray utanmirsan😂😂😁
Yo utanmiram😂
@SadeceNuray yaxshi elyrsen mende eliyecem onda
Ele
Arayan azeri de bulur dozeri de
ben niye bulamıyom :D
Dozeri arıuosan buldun bile azeri arıyosan az daha çabala dhssnsjjs
azeri arıyorum :D
O da oluram ay balam hayşı azeri oluram men ( oldu mu )
hayşı değil yaxşi :D çakma azeri seni :D
Yaxşi mi ama bunu demesi çok zor
La hulk get vızgılt ( bu ciddsn hulk ez ve geç mi demek ) sbsbsjsjsjs
Terekemeyim ben.
Tərəkəmə nedi bilirsen?
@SadeceNuray Azerbaycan Türkü
😏Aferin 💃🏻
Azerbaycan'ın hansı şeheri
Var men💃🏻
Senin dilin ne kadar uzunmuş öyle benim soruya da görüş atsana dhzshzjjs
Begenmedim sorunu
Halla halla o da seni beğenmemiş
@Aşkın50tonuğ sil bunu pls
Sol bono poloz
Efecan yapma oğlum ağzın öyle kalicak
Sana bişey sorcam ya çok ciddi
Sor ozele deme burada sor
İstesen de senle özele geçmem zaten dhshshsjss
Bizimde bi çıtamız var kelebek shsbsshhs
Yaa hahajaja bayilmistim sana tuh be 😂😂
Sorusursan sorus isim gücüm var
@SadeceNuray tek azeri kız sen varsın galiba
Yoo çok çok var
Sorusam sorusuyom azerbaycanda yönetimi nasıl sence benim bi arkadaş oraya dönmek istemiyodu savaşa gitmiycsm diye
Yooo ben de azeri kızıyım sbsjsks
Iyi ya kotu degil
Bak sana nasıl anlaştık nuray kankimle dimi kıssss nuray
Kanka hii mi olduk Allah korusun be
bana tek sen denk geldin o zaman
Bu soruyu soran hanımefendi de Azərbaycanlı
hmm
Başqa suali olan var? 😂
Konko mo oldok allah koroson bo
Var da sen gıcıksın
Sorus ahahahha gicik deyilem
Sil bunu diyodun bana nasıl gıcık değilsin shsbshshs