yaşadığınız en korkun anı neydi?
benim evimiz tadilattaydı odamın kapısı yoktu tüm gece uyuyamamıştım hiç gözüme uyku
girmemişti benimki buydu
#thecutewitch
#thespookywitch
#scarymoments

Bir ara Cinler Alemi isimli çok eskiden yazılan bir kitabın yeni nüshasını okuyordum. Yani kitap yazılalı 500 sene felan olmuş, tercüme ede ede günümüze kadar ulaşmış.
Detaya gerek yok, o gece kitapta bahsedilen varlığı gördüm. Korkuyla yataktan fırladım evdeki herkesi uyandırıp tüm odaların ışıklarını ve perdeleri açtım.
Ailem delirdiğimi düşündü, titreye titreye olayı anlattım. Gecenin bir vakti bir hocayı yatağından uyandırdık, geldi. Herkes yattı hoca ve ben sabaha kadar çay içtik :))
Tabi o durmaksızın dualar etti, tesbih çekti.
ohaa ciddenmi hangi kitap ya merak ettim
tamam da hangi kitap diye sormuştum
hmm peki
Şeytanı gördüğüm sabah en korkunç anımdı.
ohaa nasıl oldu peki
merak etmiştim ama anlatmak istemiyorsanız zorlamak istemem hiçbir şekilde
sizde kalabilir peki anlayışla karşılarım :)
Sabah ezanı sonrası sesler geliyordu. İlk değildi, son da değildi. Sesleri duyunca kalktım, karşı koltuğun üstünde duruyordu. Gözlerimi kapattım dua okuyamaz haldeydim. O fısıldadı bana, dedi ki; duan işe yaramaz burada. Duan işe yaramaz. Aradan baktım ona ve bir daha gözümü açamadan tir tir titreyerek kaldım orada. Kendiliğinden saat: 07:06 sularında gitmişti. Kalktığımda etkisi hala devam ediyordu.
ohaa ilginmiş baya
evet buna katılıyorum
hayır ama korku hikayeleriyle falan ilgili olmduğum için birçok yerde o yeri duymuştum ondan
çıktı valla bildiğime göre lkmklc :D
oo baya ünlü yer işte bende cinli hikayelr falan duymuştum birkaç tane
yoo öyle bir şey duymadım
yuhh tüm varlıkların görmüşsün sende
hmm peki
Tü bismillah korktum sayende 😅
çok iyi resim koydum haklısın korkmakta sldms :D
Cevap
8Cevap
Hiç hatırlamıyorum
Bi kere otobüste tek ben vardım, şoför de erkek olunca korkmuştum ve ineceğim yere gelmeden inmiştim.
yaa bu kötü bir his maalesef..
umarım bir daha yaşamazsın böyle bir şey
rica ederim :)
Oldu birkaç sefer de anlatabileceğim kadar hatırlamıyorum.
Kardeşim ebene selamlarımı ilet
lfmklgdf peki :D
Ürktüm ve sövdüm, hakkını helal et
peki helal olsun sorun yok :)
bende baya iyi resim buldum tam gönderime uygun lmklm :D
Rüya ile gerçek arası 3 tane cin ile boğuştum
oww bu baya korkunçmuş
Beni uyarmalarına rağmen burada yatma dediler her yatana olur dediler bende inadına yattım
yuhh sizde uyarılara kulak vermeliydiniz
gerçi pek inanmadım ama neyse kafalıyormuşsunuz gibi geliyor
Neden öyle bir yalan söyleyeyim diğer abazalar gibi sizinle iki çift laf etmek için mi başımdan geçti ister inan ister inanma yalan borcum yok iyi geceler
size de iyi geceler de
benimle ne alakası var
yazmış olmak için yazdığınızı düşündüm abazalıkla bir alakası yoktu demek istediğimin
Hayır askerdim bir yere göreve gittim Tuncelinin bir karakoluna askerler komutanım orası öyle dediler komutansın korkmayacaksın çocuklara bunu göstereceksin yattım olan oldu artk bilinç altımı ne oldu birşeyler sonra yatağin altna baktm sırf Ekmek abur cubur büyük ihtimalle ondan olmuş
hmm peki anladım görüşünüz için teşekkürler :)
Ben teşekkür ederim iyi geceler
rica ederim :)
Desteksiz yürümek
Yüksekten düşmek
Ölüm korkusu
en iyisi carpe diem
Nee anlamadım
yani anı yaşayın düşünmeyin anlamında
İstersen sen düşünme ama gideceğin yer mezar ölüm den korkmamak için ölçülü yaşamak lazım dünya için dünya kadar ahiret için ahiret kadar çalışmak lazım
hmm doğru
Ben öyle yaşıyorum tavsiye ederim cehennemde yapmanızı istemem
hmm peki sağ olun
Rica ederim hayırlı geceler
sağ olun sizede
Yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?