Cok caresizim bi Kiz profiline onun isminin bas harfini yazmis sözler paylasiyor falan basharfini yaziyo ondan sonra profiline cicekli bi foto koymus parmaginda yuzuk var. Dün gördüm uyuyamadim gece migdeme agri girdi uzuntuden biseyler yiyim dedim az önce asla olmuyo bi iki lokma yiyebildim sadece. Titriyorum panik atakmi nedir ju cok kotuyum Ölüyoeum acidan. Cocuk beni hala silmemis hikayelerime bakio whatsapta. Simdi instasina baktim 5 gonderiyDi 6 olmus hesabi gizli ben bakamiyorum icim icimi yiyor ben ölüyorum ya nişan fotosuysa? Ben nasil dayanicam ben nefes alamiyorum
Son kez yazim mi? 1 senedir yazmadik simdi yazsam tuhaf olmaz mi? Ne diycem? Ama icim icimi yiyor emin olmak istiyorum ölüyorum ama korkuyorum direk engellesede icimde kalir cok kotuyum yemin ederim rezil olup 2 ci kadin olmak istemiyorum
Son kez yazim mi? 1 senedir yazmadik simdi yazsam tuhaf olmaz mi? Ne diycem? Ama icim icimi yiyor emin olmak istiyorum ölüyorum ama korkuyorum direk engellesede icimde kalir cok kotuyum yemin ederim rezil olup 2 ci kadin olmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızım dünyanın sonu mu allah aşkına insanlar ayrılabilir, ne evli insanlar ayrılıyor sen ergenlikten çıkamadın sanırım sen neden panik atak oluyorsun o kaybetmiş seni salla boş ver tonlarca insan var hak etmiyorsa s.. gitsin. Çok kötüysen dertlesecek arkadaşının yanına felan git ya da dertlesebilirsin. Lütfen kendinizi harap etmeyin ne oluyorsa zaten kızlara oluyor anlıyorum seni ama kendine zarar verirsin yapma bence.
Selam. Arkadasim yok ki. Cok yalnizim. Şok etkisinden cikamadim düne göre daha iyiyim ama yüregim cok yaniyor bir insan nasil bukadra midesiz olur bide utanmadan numarami silmemis fotolarima falan bakiyor. Bi yola girdiysen her kiza kör olmaliydin. Yemin ederim stres mideme vuruyo 2 kilo verdim 2 gunde cok agriyo midem
Allah yardımcın olsun valla ne söylesen haklısın dertleşmek istersen dertleşebiliriz. Kendini üzme olur mu
Evet cok iyi olur konusursak gercekten iyi gelir
Tesekkpr ederim
Beğendim soruyu yaz konuşmak istersen konuşuruz.
Yazdim
Izzet güllü panik atak serisi
Ikna ve telkin videosu izle
Ben de de vardı çok zor durum anlsiteye de vardır sende
Evet anksiyete
Arayıp konuş bence ama sakin konuş hemen sevgili mi yaptın gibisinden tripli değil
Ya engellerse sevgilim var diye cok korkuyorum onu kaybetmisim zaten ama korkuyorum engellese biterim
Yaz gitsin ağzına geleni say. İçinde patlıcana ona patlasın :)
Kiz yok normal konusmak icin yazayim. dedim. selam. napiyosun falan hani bakalim yazma sevgilim var diyecek mi
Canın ne istiyorsa onu yaz. İçinde tutma
Yazmadim. Instaya atmis nisanli
Geçmiş olsun
Sagol
doktor ara
Detayi oku