Arkadaşım oyun yapıp beni zor duruma düşürüyor dayanamıyorum?

Arkadaşım çok kıskanç çok egolu çokta bencil biri. Arkadas ediniyorum kıskanıyor aramı bozuyor. Esya alıyorum çalıyor eşyanı çok begendim diyor. Bi tartışma olsa ben haklıyım suçu hep karşı tarafa atıyor. Asla kabul etmiyor aşırı egolu burnu havada biri. Ben diyorumki durup dururken niye oyun yapıyorsun niye üstüne iftira atıyorsun insanlarla aram bozuluyor diyorum sessiz bi şekilde tartışsam üstüne iftira atıyor yalan konusuyor bağırsam kendini acindiriyor kızda manipülasyon tekniği çok. Milleti kandırmayı çok güzel beceriyor çok tatlı dilli çok saf bi duruşu var. Benim duruşum çok sert sinirlendiğinde bagirdigim çok zaman oldu ben onların gözünde kötüyüm yani. Arkadas grubumun çoğu onun arkasında. Küçüklüğümden beri kim onla tartışsa kavga etse o kişi dışlanıyor o köpeğe
Hicbişey olmuyor çok ağlıyorum ben. Ama biz kendimizi savunsak bize çok kötü davranıyorlar. Hepsi bir oluyor sus kes sesini delirtiyorsun bizi rahatsız oluyoruz deyip hocalara şikayet ediyolar. Bunlarda zengin aile çocuğu okula para ödediler diye bi şey olmadi. Lise bitti iki sene geçti ama psikolojim kaldırmıyor olanları diyebilifisniz takma unutursun ilerde ama ortak arkadaşımız çok onların kötülemesi yüzünden okuldan dışarda beraber gezip dolaşabileceğim 1 tane arkadaşım var sadece diğerleri hep geçiştiriyor isim var şu var bu var. Ne arayanim var ne soranim var. Ben aslında çok sessizdim ortaokulda çok sevdiğim bi erkek vardı kızın biride beni çok ezerdi adımı ezik diye çıkardı herkes onun yüzünden devam ettiriyor bunu takılma onunla o ezik diyolar. O oğlan çok ezildigim için benimle arkadaş olmak istemedi. Ve lisede de babamın para karşılığında bi kadınla beraber olduğunu babamın ağzından duydum telefonla konuşurken telefonu açık unuttu. O gün den sonra aşırı içe kapanmıştım bi süre antidepresan kullandım hatta sonra düzeldim. Ama şimdi içe kapanık değilim sertim. Dusmanlarim bana kötü bi şey dedimj bağırıyorum oda beni hep haksız duruma düşürüyorlar. Ama en çok kalbi kırılan en sert insandır bunu unutmayın. Benim kimseye zararım yok mesela bana kötü davranana kızıyorum okadar ama sanirim yanlış yapıyorum sakinlesemiylrum napmaliyim gerçek yüzünü arkadaş grubuna nasıl ispat edebilirim bu kız milletten yardım isterken çok tatlı dilli herkesi kullanıyor işi bittimi bidaha senle konuşmuyor öyle bi tip grubu nasıl ikna edebilirim. Beni çekemeyen tiplerle bide beni cekistiriyor böyle aslında onları sevmiyor inat olarak yapıyor.
Arkadaşım oyun yapıp beni zor duruma düşürüyor dayanamıyorum?