- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkız zaten benı götum dememıs kı
bı okuyun once şu soruları doğru durust :D:D
kanks takma kafaya
hızlı kılo alıp veren bırıyım o yuzden bende de var
bı arkadasım var 40 kılo cıvarı onda da var
hatta oun memelerde de bıraz catlak var
bu pek kıloyla da ılgılı degıl
vucut sıstemının bozuklugu ve duzensız yapılmayan sporla da ılgılı02 Yorumla
Soran+1 yılHadiya off olmek istiyorum
- +1 yıl
kanks spor yaptıkca sıkılasır
ve gözle gorulur bı sekılde gecer ama yıne de tam anlamıyla gecmez
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatımda hiç selülitim olmadı ama bunun kiloyla ilgisi yok şekeri unu kes bol su iç bacak kalça hareketleri yap ve kahve limonla peeling yaptıktan sonra at kılı fırçası kullan selülitin s'si kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDenicdm
+1 yılYa pantolonda falan guzel durur toparlıyo cunku bunu duzeltmenın yolu şu kalca hareketlerı yap he bıde cok aşırı dar gıyıyonuz ya pantolonları falan kalcalarınızı sıkıyor toparlıyor onunda zararı oldugunu bılıyormuydun? selulit yaptıgını bılıyormuydun cok sıkı ıç çamaşırıda buna yol açar benden tavsıye pantolonun kalca kısımları cok dar olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılHadiya eminmisin?
- +1 yıl
emınım ınternettende araştırmanda fayda var
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSana tek sıkıntısı yazları denize girerken giydiğin kıyafetlerde olur. Ancak anormal bir durum mu dersen Türkiye'de hemen hemen her kadının yaşadığı problemdir. Kompleks veya takıntı yapmana gerek yok. Selülitim yok diyen kadın yalan söylüyordur karşı cins ise kalçanın yüzey yapısından çok şekliyle ilgilenir.
14 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadaşım bende selülit yok diye hava atıyordu gordum bir kere dolu
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz az kilo alıp versin ondada oluşur :)
- +1 yıl
"... karşı cins ise kalçanın yüzey yapısından çok şekliyle ilgilenir..."
Götden Sorumlu Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı gibi açıklama yaparak
Kabaeti Krater gibi olan Hanımların gönüllerine su serpmenden dolayı Türkiye Selülitliler Federasyonu Yönetim kurulunun şahsına
plaket göndermesi taraflarına temennimdir... - +1 yıl
niye sen karşı cinsten değilmisin :D nolur espri yapma ya ayrıca oldukça saçma saçma cümleler türkçe yazarsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılSoruyu tıklarken umduğum ;
www.sagligim.org/.../...3e-9b50-ea55a014ae35_3.jpg
Aslında olan;
uvfitness.net/.../selulit-evreleri.jpg
=//53 Yorumla
Soran+1 yılOfff elimdemi?
- +1 yıl
Spor yapın annem az, çikolata yeyip oturmakla olmuyor..
Siz kadınlar çok şanslısınız squat, pilates diye bi' hareketler var..
Soran+1 yılBaşladım ama geçer umarım.
Normal kalça işte. Kimse p*rnstar değil merak etme.
Bunca g*te rağmen hala ayaktayım. ( Koltuk )56 Yorumla- +1 yıl
Ahaha koltuk :D
- +1 yıl
Koltuk olmakta zor bayan.
www.google.com.tr/imgres
@krizalit05 :D - +1 yıl
Gerçek olamaz o :D:D
- +1 yıl
Haha maşallah diyelim o zaman :D
Spor ve düzgün beslenme. 3 beyazdan uzak duracan. un şeker tuz. Günlük 45dk ya da 1 saat hızlı yürüyüş yap. ve terin soğumadan da squat yap. Düzelir. Ama iraden o kadar güçlü değilse eğer bir spor salonuna yazılman yararına olacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılYürüyüş etki etmiyor
Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Nasil gecer bilmiyorumtek tahminim spor ama şu an asiri kotu degiller iyi de degiller ise iyi yonuyle bak cok buyuk ve dengessiz durmuyolar vucudunla orantililar sadece biraz selulitn va oka
02 Yorumla
Soran+1 yılSagdaki gibi selulit.
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. sporu denemelisin kalca Bazen Hareketleri Yap Eyilip Kalkman / oturup kalkman Ayaklarını acman
Günlük Ve Ruttin bir şekilde Yap Ve yediklerine Dikkat et Asitli icicek Kullanıyorsan Bırak COk fazla
Etkisi Olur Emin Ol.02 Yorumla
Soran+1 yılSodada dahil mi
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Popo böyle olmalı :)
im.haberturk.com/.../...35d3188aa7d92d75ea46_k.jpg28 Yorumla
Soran+1 yılOnun selullisii
sellülitler doku eksikliginden gerceklesir yani sizle bir alakası yok gecicegini sanmıyorum anca amiliyatla diye biliyorum ama fitness ı deniye bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOlucam mecbur o zaman
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Seni beğenen böyle beğencek kolay geçeceğini sanmam. Spor yap belki işe yarar. Bir tıbbi müdela ettirebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi oyle yaptircam
Diğer konusunda 480 cevap paylaştı. Sıkılaştırma değil sadece biraz da eritmen lazım.
Kalça dediğin böyle olacak. https://i.hizliresim.com/MlpaJN.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılOyle zaten
+1 yılYaşına Göre Baya Kötü Kalçaların Var... Bir Erkek Olarak Begenmedim Spor Yaparak Düzeltebilirsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim değil bunlar.
- +1 yıl
bire bir benzemiyorlar mı görüntü olarak
Soran+1 yılSağdaki gibi selülit derecesi ama şekli daha güzel
- +1 yıl
o zman pek sıkıntı etme biraz sporla düzeltirsin... soldaki çok kötü duruyordu ilk yorumumu soldaki kalçaya göre yaptım psikolojini bozduysam özür dilerim :)
+1 yılHmm yani ikisi de kötü. Tabii seninki bunlara nazaran nasıl, orasını bilemicem artık. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSağdaki kadar selülit var. Cokmu kötü
- +1 yıl
Eğer ekranın değil de benim sağımı söylüyorsan, gerekli çalışma yapılarak büyük oranda selülitten kurtulabilir kişi. En azından sarkmamış kalçalar. Ama kilo fazlasından da kurtulmak şart. O zaman bal dök yala olur. ;)
Soran+1 yılKilo fazlam yok zaten. Ama siyahli olan gibi işte biraz sikilastirmak lazim
- +1 yıl
Bu siyahlı olanda biraz kilo fazlası var da o yüzden öyle dedim. Ve evet, sıkılaştırmak şart. Geçen tam da senin hayalindeki gibi kalçaları olan bir bayan gördüm. İçine düşmemek için kafamı nasıl çevirmişim hatırlamıyorum. :D
- +1 yıl
Bak sana iki tane örnek vereyim. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Bu 1: htt p :// media.247sports. com/Uploads/Assets/904/663/663904. jpg (boşlukları sil)
Bu iki: h tt p:// i01. i. aliimg. com/wsphoto/v1/1567126141_1/Free-shipping-The-font-b-Sexy-b-font-girl-5-a-fat-ass-Silk-ART-PRINT. jpg (boşlukları sil)
+1 yılDüzenli squat ve lunge, biraz koşu ve kardiyo ile süper bacak ve kalçalara sahip olabilirsin. Ayrıca düşük karbonhidrat tüketmelisin, buna şeker de dahil.
02 Yorumla
Soran+1 yılGünde kaç tane yaomam lazim sqyat nesela 50 tane ayni andami? Veya egilm biraz beklemem mi lazim
- +1 yıl
Ne kadar çeşitli hareket yaparsan o kadar çok kas grubunu ve kas lifini çalıştırırsın ancak ilk gün 20 squat 20 lunge ile başla ama tam eğilip kalkarak, öbür gün koşu yap öbür gün squat-lunge, öbür gün HIIT ve bunları tekrardan yap. Squat ve lunge istediğin kadar yap derim ama baştan bir alışma süreci içinde fazla zorlamadan yap ve EĞER DAHA ÖNCE SPOR YAPMAMIŞSAN YA YAVAŞ YAVAŞ BAŞLA YA DA DOKTOR KONTROLÜNE GİT. Önce can güvenliği.
biliyordum.. biliyyorrdum kalçalı fotoğraflara geliceğimizi biliyordumm..
31 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılGoogle dan bulabilirsin selülitten nasıl kurtulacağını.. Resimdeki senin kalçansa tiksindim desem yeridir yani.. Benim selülitim yok.. Selüliti olmayan çok kız gördüm.. İstersen senin de olmaz..
00 Yorumla1. de vietnam gazisi gibi savastan cıkmıs gibi.
ikincide kalça degıl bıldıgın dodge kasası :)(Yanı güzel)12 Yorumla
Soran+1 yıl2. Gibi selulit derecesi. Ama sekli daha guzel
Ayaklarında yok sanırım değilmi. oradaki kan akışını arttırmalısın. spor yap. internetten araştır kalca sıkılaştırma hareketleri var. soğuk suyla duş al. sıcskla değil. ılık olsun yada.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hep sicak yikanirim.
+1 yılYenile yapın gençler linkleri görürsünüz :D. En iyi cevap ve tespit. Net.
00 Yorumla
+1 yılDuzenli bir sporla guzellesir diye dusunuyorum yani su sekilde cekici degil selulit var sonucta ama duzeltmek kisinin elinde tabi azim sabir spor :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılLinke bakılırsa bu ikizler sana ait değil :D
ulan ne insanlar var ya :)02 Yorumla
Soran+1 yılB3nim mi dedim?
- +1 yıl
Kalçam çok guzel duruyor pantolonda ama ciplakken begenmiyorum. Nasıl gecer bu selülit ya?
Kalçam?
kalçam?
kalçam?
ne demek bu biraz aydınlatırmısın beni.
+1 yılBurası binevi sosyal yardımlasma fıkır dayınısması eyvallahda mahremıyet bukadar dokulmez bayan bayana bıle bunu gosteremez kınadım bu resmı sadece
12 Yorumla
Soran+1 yılBen degilm
- +1 yıl
sen dıılsen neden ınsanları kandırma psıkolojısını oynuyorsun bu yuzden ınsanlara ıcden yorum yapımıyor sadece sen dıılkı gerızekalının tekı baskasının sacını koyup sacım nasıl dıyor
Bu biraz keşkül kıvamı olmamış ana gideri var her zaman :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne dmeek
+1 yılSpor yap. Beslenmene dikkat et beyaz un ve şekerden uzak durmaya çalış.
02 Yorumla
Soran+1 yılCokmu igrenc
- +1 yıl
değil. selülit doğal bir şey. ama yaparsan olumlu etkisi olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağdaki G ö t daha bir iyi gibi eğer senin g ö t ünde öyleyse sorun yok bence seninki de sokulabilecek durumdadır. Zaten sokmaya yarayacak bir de sıçarken yarar ne diye kafana taktın. Eğer kimse sokmazsa gel ben sokarım senin g ö t e de
00 YorumlaBenimde bel ve sırtımda bir suru çatlak var. Napayım öleyim mi şimdi :)
00 YorumlaVar , duzenli sıkılastırma ve germe hareketleri yaparsan düzenli spor yaparsan selülit olmaz
10 YorumlaYemegin salcalisi kadinin kalcalisi derler kizim bilmion mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen selulit diyorummm
Gizli Üye(30-35)+1 yılselülit masajları var, en etkili çözüm bu, uygun masaj aletleri ve aparatlarını al ve kullan
00 Yorumlatebrikler midemi bulandırmakla kalmadın kızlardan bayanlardan soğudum
10 YorumlaMükemmel insanların aksayan tarafları daha çok göze batar. (Goethe)
00 Yorumla
+1 yılçok itici cinsel isteğimi söndüreceksin. kaldır resimleri lütfen
00 Yorumlabencede en önemli yer popodur bir erkegi azdırabilcek yerlerden bitanesi guzel ve düzgün olması lazım calışmalısın bence
00 Yorumlabu gunleridemi gorucektik mk kayit oldugum gune lanet olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYahu git.
Bu nasil döt ya el bombasi atmislar sanki delik desik
10 Yorumlabence o kadar kötü degil ama tangaların renkleri güzel degil kırmızı daha güzel olur veya mor
00 Yorumlayandakine göre sağdaki:Dd ama o da o kadar i değil yani yokluktan dedim şimdi
20 Yorumla
+1 yılo g*t bende olsun bedeveden pantol verseler giymem
pantol giyince yakısyıormus eşege giydirsen yakısır okey anladın?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöte geldik şkhgjşlgkhlj
92 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence güzel ya. selülit fazla değil gayet dolgun. beğendim ben :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHadiya
Cevap sahibi+1 yıltabii. bir sende yok selülit o yüzden fazla dert etme bence. sahillerde neler var :)) seninki onların yanında miss :)
yok olmamış bu antalya konyaaltındaki slav mature kadınların kalçası gibi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek kelimeyle iğrenç bir kalça bunu beğenende azmandir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılG. öt olsunda isterse selülit olsun sanki selülitemi sokacaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Cevap sahibi+1 yılYani seni rahatlatmak için söyledim selülit problem değil (bu arada en sevmediğim cevap hmmm)
Gizli Üye(36-45)+1 yılselülitler
https://i.hizliresim.com/nGMJd1.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir inşaat firmasında satınalma olarak çalışıyorum ve bu hafta sütun alımı yapıcaz kiminle görüşmemiz gerekiyor?
Saygilarimla11 Yorumla- +1 yıl
Ya varya biraz inşaatta calışsaydım kadınlara nasıl iltifat edildigini öğrenirdim. Hic hayatı öğrenemedim hic
+1 yılbu got senin degil. yalan soyleme. ve ikisi de farkli birine ait.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada serbest olsa foto atarlardı vacinam gözelmi diye o ne ki iyisin kız :D daş gibi
00 YorumlaYahu bacim ne diye götünü açıp gösterdin şimdi?
32 Yorumla
Soran+1 yılBen degilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılşekli güzel yandan geniş değil, bir de o selülitler olmasa yeme yanında yat:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli olanda cıplakken nasıl görunduug elbıse varken guzel olsa nolucak önemlı olan eşin değilmi?
10 Yorumla- Diğer konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBende hiç selülit yok. Çatlak var biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Seninkiler de sporla geçer diye düşünüyorum, yaştan dolayı da daha çabuk toparlanır. Güncellemede de belirt istersen senin fotoğrafın olmadığını, yorumlara baktım da abazalar hemen toplanmış :)
Soran+1 yılBelirttim. Hayir resme tiklayinca çıkıyor internet sitesi zaten.
- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta kilolu biri misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Kilo alıp verdin mi peki?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman beslenme tarzınla ilgili olabilir. Çıkıcam şimdi ama fazla değilse düzeltilir sorun olmaz bence.
+1 yılyalancıyı dürtüyorlar mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Sporla yok edile bilir
04 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonuna gidemem ama :(
Soran+1 yılOna başladım yavas yavas umarım işe yarar ya :(
- +1 yıl
Burayı oku istersen
www.bodytr.com/.../...litler-nasil-yok-edilir.html
Yok heralde yastan dolayi ilerde illaki olur
03 Yorumla
Soran+1 yılSanslisin ya
Soran+1 yılUmarim internette kurtulmak cok zor falan yaziyo ama bakcaz
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ateist görse iman eder ibretlik g*t
30 Yorumla
+1 yılBunlarin ikuside ayni kalca mi
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir benimki sagdaki gibi
- +1 yıl
Sagdaki guzelde biraz sikilastirmak lazim
bir bu eksikti sitede..
01 Yorumla
Soran+1 yılNedir o
Diğer konusunda 517 cevap paylaştı. yuh ya bu nasıl bişey böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılIgrencmi
O nasıl bir g. t la değirmen taşı gibi 😃😃
20 Yorumlagoogleden almış fotoyu koymuş buraya :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAksinimi iddia ettim?
+1 yılBu senin toto mu :) valla hoş değil gerçekten :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler