Benim de 🥺 yani geleceğimizden parlak diyebiliriz. Sen ➕ ben eşittir biz yapacağı için. Yahu burdan çok güzel yavşama malzemesi çıkar ama ben şirinleri görebilmek için uslu çocuk olmaya karar verdim. Bulaşmayacağım kimseye 😐
Evet. Planı uygulamaya geçirdiğimde tam anlamıyla sen ➕ ben olacağız 😇 yıldız gibi parlayacağız 🌟 bu sayede ülkenin gece aydınlanma ihtiyacını büyük oranda karşılayacağımız için elektriğe indirim gelmesi sürpriz olmaz 🤩 sen ➕ ben harikalar yaratıyoruz 🤩
Uyuma dediğinden beri uyumuyorum korkudan 🥺 dötümü ham yaparlar diye korkuyorum 🥺 dötümü ham yapmasınlar diye dötümün başında nöbet tutar mısın biraz uyku girsin gözüme artık 😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu uzaylılar aç kalmış bir tas su bir taş mama koy sonra uzaya geri dönerler. ☺️
Hee gidiyorlar. Yavru bırakıp ama 😂
Demek ki dünyayı istila etme planlarını hayata geçirmişler 😪
Maşallah gözler geleceğimden parlak
Benim de 🥺 yani geleceğimizden parlak diyebiliriz. Sen ➕ ben eşittir biz yapacağı için.
Yahu burdan çok güzel yavşama malzemesi çıkar ama ben şirinleri görebilmek için uslu çocuk olmaya karar verdim. Bulaşmayacağım kimseye 😐
Ne oldu ilanı aşk mı aldım litfen söyle
Şirinleri görebilmek için senden vazgeçtim :(
Ben de gargamele giderim
Öyleyse dua edelim de gargamel şirinleri yakalamış olsun. O zaman şirinleri görürken seni de görürüm 🤩 hepinizi kurtarırım o ihtiyardan 😎
Hahaha değişik bi plan
Evet. Planı uygulamaya geçirdiğimde tam anlamıyla sen ➕ ben olacağız 😇 yıldız gibi parlayacağız 🌟 bu sayede ülkenin gece aydınlanma ihtiyacını büyük oranda karşılayacağımız için elektriğe indirim gelmesi sürpriz olmaz 🤩 sen ➕ ben harikalar yaratıyoruz 🤩
Ay çok korkunç duruyor😃
😄hangi canlı bu
Kedi 😂
Sana da göz koymuş olmasınlar🤭Sakın uyuma ham yaparlar dötüyü🤭😂
😱😱
Korkutma beni bak 🥺🥺
😂😂ya neden gülüyorum hala komiksin sen acaba
😂😂🤣🤣
Uyuma dediğinden beri uyumuyorum korkudan 🥺 dötümü ham yaparlar diye korkuyorum 🥺 dötümü ham yapmasınlar diye dötümün başında nöbet tutar mısın biraz uyku girsin gözüme artık 😭
Yazdığıma pişman oldum 😂
🥺😥😭
Yerim o uzaylıyı ben
Cani kadın 🙀🙀😱😱
Hahaha