Kişilik & Karakter Yataktan kalkmama izin vermeyen bu uzaylıya karşı ne yapayım ben? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Kalkmam lazım ama üstümden de atamıyorum ki hjfhdhjBir şeyler önerin ya. 😂 Yataktan kalkmama izin vermeyen bu uzaylıya karşı ne yapayım ben? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kenara at işte :D 0 0 Yorumla
Gügülşan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay yesinler onu🥰, bende de var bu uzaylıdan. Aynı valla o da bana izin vermiyor 🙈 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Uyanmasın diye saatlerce kımıldamadığımı bilirim 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl At gitsin 😂😂 izlediğin film ne bu arada güzel bişeye benziyor 😂 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. Yatarken çorapları çıkar kan dolaşımını zayıflatır 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl kediden çok bacaklarına baktım off harikalar bence 0 0 Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ya şu masulumluk atılır mı kıyılır mı zaten kıyamazsın 🙂❤️ 0 0 Yorumla
500-T Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şu genç kızlarda olmasa nesemiz yerine gelmiyecek:) 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kucağında gezdir. Ben olsaydım bende oradan kalkmak istemezdim 0 0 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yavaşça nazikçe koy bir yastığın üstüne uyusun yavrucak 0 0 Yorumla
Konservatuar01 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Genelde temas bağımlısı oluyor bunlar çok iyi bilirim 0 0 Yorumla
Bordo_düşler Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tüm site o uzaylıya bakıyor şimdi. Koşun koşun gelin fotoğrafları 1 0 Yorumla
promethyus Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yürüyüşe çıkmam lazım deyip izin istesen vermez mi? 😃 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Eğitim şart kedilere 😅 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Enseden tut fırlat 😂 0 0 Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl orada ben olsam bende izin vermezdim 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. yerini biliyor 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle tatlı bir uzaylıya dokunulmaz ki 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Çok sevimli ya maşallah 0 0 Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Minnoş kedi güzelmiş.☺ çok şirin uyumuş 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Uzaylı kalkana kadar bekleyeceksin artık hdhehs 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. çorapla bu sıcakta nasıl rahat ediyorsun:D 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. yavaşça al kenara bırak tekrar uyur 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bazen kedi olasın gelir 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 570 cevap paylaştı. Çok iyi ya yatın işte mis 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. ama çok şirin 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok şeker 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Kenara at işte :D
Ay yesinler onu🥰, bende de var bu uzaylıdan. Aynı valla o da bana izin vermiyor 🙈
Uyanmasın diye saatlerce kımıldamadığımı bilirim
At gitsin 😂😂 izlediğin film ne bu arada güzel bişeye benziyor 😂
Yatarken çorapları çıkar kan dolaşımını zayıflatır
kediden çok bacaklarına baktım off harikalar bence
Ya şu masulumluk atılır mı kıyılır mı zaten kıyamazsın 🙂❤️
Şu genç kızlarda olmasa nesemiz yerine gelmiyecek:)
Kucağında gezdir. Ben olsaydım bende oradan kalkmak istemezdim
Yavaşça nazikçe koy bir yastığın üstüne uyusun yavrucak
Niye önereyim kedi hayalimi yaşıyo kalkma yavrum 😂😂
Genelde temas bağımlısı oluyor bunlar çok iyi bilirim
Tüm site o uzaylıya bakıyor şimdi. Koşun koşun gelin fotoğrafları
Yürüyüşe çıkmam lazım deyip izin istesen vermez mi? 😃
Kalkma uyusun.
tut kafasından fırlat duvara
Bende bunu yaşamak istiyorum😑
çok tatlı hiç kalkma 😀
Salam ver ya da hıyar göster
Eğitim şart kedilere 😅