Malum Tinder ve benzeri uygulamaların suyu çıktı. Ben discord da öncelikle sohbet etmeyi belirli level sonrası online bel atı chat ama gizli olmak şartıyla sunucu açıyorum. İsim kim olduğu belli olmayacak. Sunucuyu büyütmekte yardımcı olablir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar fikirlerinizi yazın. Hep erkek dolmasını istemiyorum. Aynı fikirde olduğum insanlar vardır diye düşünüyorum
Arkadaşlar kızlar erkekelr gizli ilişki için DİSCORD sunucusu açmayı planlıyorum?
sohbet uygulamalar bence artık amacından çıkp takipçi kasmak için kullanılıyor. Ben istersen sohbet ve kaynaşma oyun vb şeyler istersen yüzünü gizlemek şartıyla görüntülü sohbet etmek için sunucu açmayı planlıyorum. Görüntü sohbette öncelikle level düşük ise kaynaşma oyun oynama birbirini tanıma gibi şeyler olacak. Level yüksek ise görüntülü sohbette gizlilik şartıyla istediğni yapabilme özgürlüğü olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
örnek: iki gizli üye ikiside birbirini bilmiyor ama ikiside erkek? aaaaaaaaaaa şok
görüntülü sohbet sırasında anlıyacaklardır. Ama sonrası hoş olmyablir tabii ki
burada da pembe hesap kullanan gaylar var adam mesaj atıyor kız gibi sonra diyor ki ben gayım sorun olur mu? tabi olur yarabandı biribrmzi skcez
tövbe tövbe fsdfsfs
Az önce tinder ile ilgili bir başka soru soran kişi misin?
hayır bugün ilk soru soruşum
Anladım. O da tinderın sapık dolu olmasından yakınıyordu
Tek benim şikayetçi olmadığıma sevindim. Gerçekten uygulama ne hale gelmiş
Evet maalesef öyle. Işığı gören geliyor :) Ama konuşulan kişinin yaklaşımı kendisini ele verir. Bir iki konuşma ile çoğu da çözülür.
Halbuki adam olsalar herkes zevkine bakacak. Bunu bile başaramayanlar var.
evet ama güven büyük mesele. Bu konuşmaya da yansıyor
Elbette, karşılıklı güven önemli. Fb tarzı mı arıyorsun tek gecelik mi
Discort sarmaz t. g daha uygun bu planın icin
çok pardon anlayamadım tekrar yazar mısın
Telegram daha uygun demiştim
orada yapılıypr mu ilk defa duydum
Evet grup kurabilirsin orada
Gizli yap ne yapıyorsan
Haklısın ama ne uygulama ne de güvenilir site var
İfşalan mada ne olursa olsun
Sorunlu işler
aslında yapılır mı onu da düşünüyorum
Aracı olduğun kişiler sorunlu tipler olabilir başına bela olurlar
Ulaşabilirler mi ki
ysni diğer bilgilerim ve rahatsızzz etmesine fırsat sağlayacak başka bilgiler vermiyececğim. Korkuttun bak şimdi
Öyle değil. Diyelim ki birbirlerine zarar verdiler mahkeme oldu illa ki seninde sorgunu alırlar
o ihtimal var insanlar herşeyin suyunu çıkartıyorlar
Maalesef öyle. Yaptın mı birşeyler
Bana mesaj atarmısın
Olmam...
neden katılmak zorunda değilsin sohbetlere ve diğer şeylere sunucuyu büyütme aşamasında olursun
https://www.hizliresim.com/7p8em2o
😁😁😁
nasıl yani
sohbet uygulamalar bence artık amacından çıkp takipçi kasmak için kullanılıyor. Ben istersen sohbet ve kaynaşma oyun vb şeyler istersen yüzünü gizlemek şartıyla görüntülü sohbet etmek için sunucu açmayı planlıyorum. Görüntü sohbette öncelikle level düşük ise kaynaşma oyun oynama birbirini tanıma gibi şeyler olacak. Level yüksek ise görüntülü sohbette gizlilik şartıyla istediğni yapabilme özgürlüğü olacak
burdaki amac ne
rahat olmak ve güvenilir şekilde takılmak
sanal seks gibi mi
evet ama güvenli bir şekilde
Diğer ay katılırım
niye
Bilmem öyle istedim.