Sevgilimle anal sex yapmayı düşünüyoruz ama daha önce hiç yapmadık sizce ilk başta yaparken kayganlaştırıcı bir krem kullanmalımıyız ya da nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusunuz?
Cevabın nedir?
prezervatif kesinlikle kullan kayganlaştırıcı yoksa krem kullanın anüs bölgesine iyice sür önce tek parmağınla daha sonra iki parmağınla genişletip girmeye çalış penisinin baş tarafı girerken biraz acı olacak çok zorlamadan duraksayarak devam et yavaşça girersen kolay olur ama baya bir acı olacaktır kadına zevk vermez acıdan başka bakirelik koruma yöntemidir bu .
046 Yorumla
Soran+1 yılkayganlaştırıcı olarak ne kullana bilirim bir ilaç filan yokmu önerin?
Soran+1 yıloldu gidip söylerim sevgilimle anal yapcaz bir ilaç verirmisiniz:P
Soran+1 yılhayır ben söyliyemem ilişki için kayganlaştırıcı istiyorum diye kusura bakma
Soran+1 yılne bu surat maskesimi yapıyoz bol sürcem şeyime sürüp soksam olmazmı:P
Soran+1 yılyani yırmak istemiyorumda sen bana kayganlaştırıcı alıp versen olmazmı bende sana ne istersen alırım;)
Soran+1 yılbide bir masaj yapsan iyi olurdu omuzlarım çok ağrıyo daha halısağ maçına gidicem ellerin dert görmesin;)
Soran+1 yılhizmetçiye gerek yok sen varsınya hem sırayla daha sonrada nerene istersen orana ben masaj yaparım:P
Soran+1 yılne oldu beğenemedin mi tüylü bamya sesin kesildi:D
Soran+1 yılhadi bakalım iyisin iyi kremi ne zaman veriyosun bana;)
Soran+1 yılsaat 22 ile 23 arası halısağ maçım var maçtan sonra ayaklarım çok ağrıyo sıcak suyla masaj yaparsam ayaklarıma çok iyi gelir şöyle parmak aralarına filan:D
Soran+1 yıltamam kremden vazgeçtim ayaklarıma masaj yap yeter:D
Soran+1 yıltabi bunun karşılığında seni güzel bir yere yemeğe götürürüm olmazmı;)
Soran+1 yılsevgilim zaten yapıyo ama ben senden istiyorum:)
Soran+1 yılyada istersen sinemaya gideriz cınım;)
Soran+1 yılne beklicem bee kıza bak sen anca rüyanda görürsün:P
Soran+1 yılcanım diyen dillerini yerim ben:)
Soran+1 yılburdan nereye kadar konuşucaz biz yaa:P
Soran+1 yılben pazara kadar değil mezara kadar sanıyodum:O
Soran+1 yılAşkolsun ama ben şey yapcaz sanmıştım:(
Soran+1 yılhalay çekcez sanmıştım:P
Soran+1 yılhayır ben gangnam style oynamak istiyorum:)
Soran+1 yılcanım benim çıkmam lazım maça gidicem sohbet için teşekkürler istersen ekle beni gine konuşuruz.
Soran+1 yılben seni ekledim canım nikim yükümsüz görüşürüz:)
Soran+1 yılbuldunmu yoksa kendimi gizliden çıkartıyımı bir an için?
Soran+1 yıltamam görüşürüz canım:)
+1 yılkondom ve kayganlaştırıcı kesinlikle kullanın. kondom olmazsa mikrop kapma riskiniz çok artar. kayganlaştırıcı olmazsa sevgilinin canı çok acır. link en acısız pozisyon da budur.
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki kayganlaştırıcı olarak ne kullanalım kondom nedir nerden alabilirim?
- +1 yıl
kondom prezervatif aynı şeyler. kayganlaştırıcı özel bir şey almana gerek yok krem kullanabilirsiniz
Soran+1 yılanladım peki önerebileceğin bir krem varmı?
- +1 yıl
nivea :):)))):))))))))
Soran+1 yılhımm rahat oluyomu onunla;)
- +1 yıl
daha ne uzatıyorsun ki yapman gerekenleri anlattım :D
Soran+1 yıluzatmamın sakıncası varmı;)
Hayır hiç birşey kullanmanıza gerek yok, yatır arkadaşı çık üstüne git gel bitti .
yahu bilmemen imkansız soru sormuş olmak için soruyorsun da, hadi bilmiyorsun diyelim arat bakalım kaç defa sorulmuş bu soru bıktık beeee ...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhak yolu dururken bok yoluna girmek niye.
ben yaptim sevgilimin penisi bok icinde kaldi.
utancimdan öldüm.
meger önce o bölgeyi temizlemek gerekliymis.
ne bileyim.24 Yorumla
Soran+1 yılpeki yaparken zor olmadımı?
Soran+1 yılo nasıl bişey bir ilaçmı kullanıyorsun nasıl yapıyosun?
Cevap sahibi+1 yılilac degil yaa
fitil gibi ama kocaman sokuyorsun vajinayaaa
daracik oluyor 5 dakikada- +1 yıl
o zaman tahminime göre ilişkiye yakın bir zaman kala sıçmadın ve bokların birikti.gerçekten de iğrençsin.Abi ben her yerde söylüyorum bayanlar erkeklerden daha pis diye.Bunun kanıtları çok.Örneğin bir bayan böyle bir şeyi söylediği zaman daha çok dikkat çekio.Sonuç olarak kokuyosunuz kızlar ve pissiniz.Bu kadar basit.
Çıkış kapısı çıkış kapısı olarak kalmalıdır :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler