Sanırım ben Google bakmadım 3 litre kola Almanya da 1,5 - 2 Euro arasında Türkiye de ise 20 lira 1 litre kolalar AB ülkelerin de 1 Euro bile değil bizde 10 lira dan fazla
Almanya ve Türkiye yi kıyasladığımız da Coca cola kime göre pahalı?
Bu soruyu burada soran harbi bir maldır... Mal demek iltifat olur. Daha beteridir... şu an bu ülkenin bu halde olması işte tamda bu zihniyetteki mallar yüzündendir
Öncelikle bu soruyu sorarken senin gibi odunların anlayacağı tarza soramadığım için çok özür dilerim ya harbi asıl senin kafanda sıkıntı var herhalde bir tespit yapmak için sorduk şimdi orada yaşayan bu konu hakkında bilgisi olan vardır diye düşündüm ve ayrıca tahmini olarak zaten Türkiye de pahalı olduğunu ve tepki mahiyetinde bir soru yaratmak istedik tabi seni gibi zihni kıt insanlar anlamayabilir
@serdaryildirim5631 bu bakteri haklı, bu kurların, bu alım gücünün, bu ekonominin, bu zamların, bu pahalılığın hepsinin sebebi soru soran KS üyeleri. Yaşasın bakteri birliği !
@kandanketcup pahalılık algısını hangi pencereden görüyorsun kur fiyatı algısını Almanya’daki asgari ücretli ile aynı mı sanıyorsun. Deve kuşları bile bence senden daha akıllı bakteri dedin de onların da belli bir düzen içersinde üretip belli bir amaç için çalıştıklarını farz edersek amip olabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Almanya daki 3 litre coca cola değil
1 litre, 1,5 litre
fiyat eksi arti doğru ama
Vallahi Almanya da yaşamıyorum ben Türkiye de 3 litreyi 20 liraya aldım
Orada 1.5 2 euro olması demek burada 1.5 2 lura olmasıyla eşdeğer bu gösterir ki en az 10 kat daha iyi ekonomileri bizden
Bak bu konuda seni tebrik ediyorum bazıları akp ekonomisini baz alıyor kura bölersen bizde daha ucuz diyenler var 😂
Ben Almanyada yaşıyorum burada çok pahalı enflasyon aldı başını gitti maaş yetmiyor benzin pahalı ülkenizin kıymetini bilin
Aga bize giren girmiş, hissizleştik artık.
Buna sebep olan hangi orsp evladıysa tez zamanda Allah canını alsın.
Amin kardeşim
tr de 3 litre kola mı varmış
Var ben 20 liraya aldım
Bu soruyu burada soran harbi bir maldır... Mal demek iltifat olur. Daha beteridir... şu an bu ülkenin bu halde olması işte tamda bu zihniyetteki mallar yüzündendir
Öncelikle bu soruyu sorarken senin gibi odunların anlayacağı tarza soramadığım için çok özür dilerim ya harbi asıl senin kafanda sıkıntı var herhalde bir tespit yapmak için sorduk şimdi orada yaşayan bu konu hakkında bilgisi olan vardır diye düşündüm ve ayrıca tahmini olarak zaten Türkiye de pahalı olduğunu ve tepki mahiyetinde bir soru yaratmak istedik tabi seni gibi zihni kıt insanlar anlamayabilir
Şimdi sana koyun dedim ya koyunlara bugün özür dilemek zorunda kalabilirim 😊
@serdaryildirim5631 bu bakteri haklı, bu kurların, bu alım gücünün, bu ekonominin, bu zamların, bu pahalılığın hepsinin sebebi soru soran KS üyeleri.
Yaşasın bakteri birliği !
@kandanketcup pahalılık algısını hangi pencereden görüyorsun kur fiyatı algısını Almanya’daki asgari ücretli ile aynı mı sanıyorsun. Deve kuşları bile bence senden daha akıllı bakteri dedin de onların da belli bir düzen içersinde üretip belli bir amaç için çalıştıklarını farz edersek amip olabilirsiniz
Beni çoook yanlış anladın 😂
Dostum ironi var orada.
Bakteriden kastım kim sence?
Estafurullah iltifat etmiş arkadaşımız cevap vereyim 😂
Lafı dolandırmana gerek yok tamam görüşünü yazdıysan tamam
Dolandırmamıştım zaten, neyse iyi geceler :D
Şşşş... Avrupa bizi kıskanıyor..
Ben almanyada yasiyorum burada pahalli degil
Avruupa
Bizde pahalı