2+1 ev olur büyük ihtimalle , temizliğini falan kendimiz yapacagiz 🤔(şirketler hiç güzel temizlemiyor ) birde sonbahar ayı ya kışa doğru kimse tasinmaz kiralık ev fiyatları da düşer gibi geliyor sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Her soru sorduğumda neden takip atıyorsunuz atmayin engelliyorum yeter
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel Ekim sonu olacak?
Eylül ya da Ekim sonu gibi ev taşımayı düşünüyorum sizce mantıksız mı? Soğuk mu olur?
Tarihte 2 büyük kriz anlatılıyor 1929 ve 1969 olması şart tabi bunlar sahte bilerek yapılan krizler şimdide aynısını istiyorlar dijital köle insan istediği zaman hesabını kitleyip istediklerini yaptırmak The econmist ve time dergisi kapaklarını takip 3 5 sene önceden bütün olacakları yazıyorlar nerden biliyorlar sonra bil gates Twitter hesabına bak ne diyorsa oluyor bunlar tesadüf mü arkadaş gerçekten zor bi dönem geliyor insanlık için tabi başarabilirseler ama biraz tüm dünyanın başı agriyacak gibi
Şaka gibi geliyor ama biraz arastirilnca bulunuyor mesela bil gates 2015 ted kolejinde seminer düzenliyor virüs ve aşıdan bahsediyor tam tarih veriyor ve dediği gibi oluyor bunları görmemek için kör olmak lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düşmez gibi duruyor en az 2 3 sene sonra bunlar olabilir
5 yil sonra ev satın alma planım var 😂
Para sistemi değişiyor dijital para geliyor nakit ortadan kalkıyor 1929 büyük buhran olayının aynısı oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun
Anlamadım açık anlatir mısın 🤔ben 2000 den sonra dogdumda 😂
Tarihte 2 büyük kriz anlatılıyor 1929 ve 1969 olması şart tabi bunlar sahte bilerek yapılan krizler şimdide aynısını istiyorlar dijital köle insan istediği zaman hesabını kitleyip istediklerini yaptırmak The econmist ve time dergisi kapaklarını takip 3 5 sene önceden bütün olacakları yazıyorlar nerden biliyorlar sonra bil gates Twitter hesabına bak ne diyorsa oluyor bunlar tesadüf mü arkadaş gerçekten zor bi dönem geliyor insanlık için tabi başarabilirseler ama biraz tüm dünyanın başı agriyacak gibi
Şaka gibi geliyor ama biraz arastirilnca bulunuyor mesela bil gates 2015 ted kolejinde seminer düzenliyor virüs ve aşıdan bahsediyor tam tarih veriyor ve dediği gibi oluyor bunları görmemek için kör olmak lazım
Soğukta zor olur bence bir tık erkene çekin zaman varsa
Parayı ver çekelim? Sonbaharda kar mı yagiyor da ben bilmiyorum? Olsun ne yapalım küçücük ev zaten 1 günde biter temizlik 1 günde yerlesme
Soğuk olması için illa havanın karlı olması gerekmiyor atarlı kardeşim canın nasıl istiyorsa onu yap 😄
Olmaz soğuk.
Soğuk olmaz mı? Kasım sonu taşınsam peki?
Mantıklı
Olmaz.. ideal
Anlamadım
Soğuk olur mu diye sormuşsun.. olmaz.. ideal zaman.. anladın mi?
Kasım başı?
Ayni sehirde mi tasiniyorsunuz? Bir de neredesiniz
Evet aynı şehir Max 1 saat uzaga