AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
kül tablasıyla yatağa girmeyi seviyorsanız gayet çekici olabilir :D
iticiiiiiiii kesinliklee buram buram sigara kokuyolar tiskindirici :/
bencede öyle :)
yok iticidir.. büyük ihtimal o erkek kuzeninin sigara fetişi vardır ondan söylüylemiştir...
sigara fetişi diye bisey de ilk kez duyuyorum :D
bana kırk yıll borcun oldu :) sana sigar fetişini ögrettim :D
nasıl içtiğine bağlı.. Audrey Hepburn gibiyse çok hoş :D
Kül tablası gibi kokan kızın bir çekiciliği yoktur bence
Bana aşırı derecede itici geliyor. Yani aşık olduğum insanın sigara içtiğini öğrensem direk soğurum abi o kadar tiksiniyorum ben.
sigara içmeyle çekicilik arasın da bir bağlantı bulamadım:)
öyle deme yukarı bak cokte beğenen var :)
ne beğenmesi ya hele bayanda iğrençtende beter.
Hayir ben sigara icen insanlarin cekici oldugunu düsünmüyorum tam tersine dogru bulmuyorum sagliga zararli oldugu icin ama icen kisiyede saygi duyarim
Bence yakışmıyor. Siğara icen kız arkadasım olamaz. Ama cekicilik katıyo deavmlı ortalarda siğara bahanesine dolaşıyolar.
Sigara içen kızı bilmiyorum da kilolu olup Tayt giyen kız itici*,*
bir tek böyle düşünen sensin bence. kesin çırpı bacaklısın dimi gizli :)) boyum 170 kilom 58 ve nerdeyse her gün spor yapıyorum :) ama sen 160 boyunda çırpı bacaklısın ince dudaklısın bence. genelde öyle kızlar beğenmiyo. he diyosan ki öyle değilim çık gizliden bakalım :))
kıskançlık baska bisey.
Ne kiskanicam senin bacaklarini ya ahhah guldum
Ben de 170 boyundayim 55 kiloyum
bir kere kaşlardan ofsaytsın o ne ido gibi. benim vucudum öyle bos yağ değil bacaklarım da gayet düzgün çırpıda değil. boş boş konusma. tırnaklardan bile ofsaytsın. bide gelmiş eleştiri yapıyo sorudan alakasız bir sekilde. cok istiyosan özelden foto da atarım. kimin çirkinmiş kimin çırpıymış görürüz. kıskanç
Sigara kullanmayan biri için sorun.
Leş gibi kokuyor çünkü, özellikle öpeken.
Onun dışında iki tarafta içiyorsa sorun yok ikisindede durum aynı.
kukularının tadı bile farklıdır afedersiniz.
sigara içen kız: nikotin/katran/zift/turşu karışımı bir tat
sigara içmeyen kız: vanilya/çilek/hindistan cevizi.. puding gibi mübarek.
Yok be sigarayla mi cekici olunurmus bos konusmus kuzenin😁😂
Çok kötü duruyor. Birde incelerden içiyorlar. Sanki sigara değilde pipet çekiyor gibi oluyorlar :D
Sigara içen kızın neresi çekici ben şahsen gordugum zaman ıyyyy leş gibi sigara kokuyodur diyorum
tabikide iticidir. kızlar ikiye ayrılır : kızlar ve harun abiler :) içip harun abi olma sende
İğrenç. Yolda ya da parkta görüyorum bazen, iğreniyorum.
çekici diyenin psikolojisi bozuktur abi o koku o maddeler nedır oyle mıde bulandırıcı
Cfsgsfx mumkunse bir 100 metre uzak dursun. Kokusu bile igrenc abi
Kesinlikle kizlara yakismiyor.. ozellikle guzel kizlarin icinin eridigini dusunmek cok uzuyo beni :(
bana itici geliyolar onu öptüğümde o kötü tadın ağzıma geleceğini düşünüyorum ve kokusu itici yapıyor
günde 1 pkt sigara içerim 3 pkt içtiğim de oldu ben bir bayana yakıştıramıyorum ki bana da hiç mi hiç çekici veya seksi gelmiyo aksine itici birşey
Sirf hava olsun die icen kucuk kardeslerimiz iticii tabikide
15-16 yasında baslayanlar var haklısın
Bana göre itici
Kokusundan tiksiniyorum. Kiz ne kadar guzel olursa olsun sigara içiyorsa benim gözümde sıfır
ağzı çorap gibi koktuğu için doğal olarak iticidir.
tabiki itici :D öpüşürken kmsenin ağzının kokmasını istemeyiz :D
iğrenç birşey hem görüntü olarak hem koku olarak bayanlarda görünce tiksiniyorum..
ben sigara içen bayanlardan, içmeyen biri olarak tiksiniyorum...
yolda yuruken degil de otururken basarılı ve zeki kadina yakıstırım
kaliteli biri ise koku meselesini halledebiliyorsa tipi de uygunsa baştacı :)
Fazlasıyla iticidir sadece kızlar için değil herkes için geçerli
Kişiye göre değişir mesela ben sporcu olduğumdan sigara içen bir kız benim için bastan -1
eva green gibi sigarayla sevişmiyorsa mümkünse içmesinler
Sigara içen kızların ayrı bir havası oluyor.:) Bu arada bende sigara içmiyorum.:D
Iticidir hele yolda ve kuytu köşede icenlerden nefret ederim
itici.. pis kokuyo.. insanı kendinden soğutuyo.. iğrençsiniz sigara içen kızlar ve erkekler...
Sigara içmenin birilerine yakıştığını duşünenlerin hepsinin köküne kibrit suyu zehir l*n zehir
salagın tekiymiş her kimse... sigara ilgimi bile çekmez nefret ederim içene bile yanaşmam..
Zararlı bişeyi nasıl karizma ya da çekici olarak sunabiliyorsunuz ya
çok iğrenç ya. ama bazı erkeklerde çok çekici olabiliyor. kızların içmesi hoş değil.
cok katılıyorum.
bence sen içsen sende çekici durmaz sen zaten çekicisin. Bu tamamıyla kişiden kişiye göre değişiyor. Sigara herkesin eline yakışmıyor çünkü
sigara içmeyen açısından -özellikle sinmiş duman kokusu yüzünden- içenlerin hepsi iticidir. kız-erkek ayrımı olmaksızın. . .
Rihanna gibiyse çekici, lisede tuvalette içen kezbanlar itici.
güzel yorum :)
Saol :)
İki gonul bir olduktan sonra b*k bilr guzel gelir.
bence sigara artık bu devirde hiç özenilecek bir şey değil. içen kimse de ne çekici ne de seksi.
sigara her kıza yakışmaz... yakışanıda gerçekten çekici yapar örnek lana del rey...
Sadece sigara içen kız değil erkek de iticidir :)))
Ya bazıları var red kit görse şapka çıkarır kenan komutan önünde eğilir yani kesinlikle itici
Ben sevmem yakıştırmam da ama bazıları var çok iyi iciyor :)
bence hiç yakışmıyo kadınlara sigara... sanki masumiyetlerini yok ediyo gibi geliyo bana
İtici, hatta bunu benim gibi birisi söylüyor. Ayrıca ben de icmiyorum hic de icmedim sigara.
Bizim burada sigara icen kiz oralci kiz derler bilmiyorum ama :)
Arkadaşım olarak neyse de sevgilim veya eşim olarak istemezdim.
bence çok itici kızlara hiç yakışmıyo bence modern çağ diye kadınların sigara içmesi çok iğrenç mide bulandırıc bu benim görüşüm :)
at gibisin masallah. sigara falan icme sagligina zararli. bu kadar cekiciyken sigara icerek itici olma.
Görünüş olarak etkilemez içmesi veya içmemesi.. ama sevgiliye göre değisir.. özellikle sigara icmeyen sevgiliye itici gelebilir kokusu nedeniyle
hani eve götürüp 2 dk işimi göreyim tarzında bir kız ise aradığın sigara içen daha yatkın olabileceği için çekici gelebilir
yoksa çok iticidir
sigara içen kızla öpüşmeden direkmevzuya girilir iğrenç bir ağız kokusu leş gibisigarakahvede batak oynamış kıralar gibi ıyk : (
bir barda icebiliriz kızla. ama mesela bir kadın dolmusa binerken les gibi sigara kokarsa cok itici.
Itici. bir de opusurken agzi sigara kokacak daha itici.