şahsen çok şaşırdım cevaplardaki oranlara. 18-19 yaşlarında heyecan olsun diye kendine güveni olmadan içen kızlar itici geliyor bana evet ama sigara bazı kızlara çok da yakışabiliyor. hem sigarayı içme bahanesi çoğu erkekte stres değil mi? kızlarda da stres olamaz mı? onlara neden yakışmasın. bence çekici.
mesela mad men dizisinden bir kare size.
resources3. news. com. au/images/2010/11/24/1225960/121411-january-jones. jpg61 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılne erkek ne kadın sıgara ıle seksılıgın ne alaksı var resmen 3. sınıf vatandaştır bana göre yarı sakat olarak bakarım. avrupada zaten resmen acıyorlar sıze sigara deddgın kagıda sarılmıs saman yanı. dunyanın en buyuk üretıcısı amerıka oldugu halde ne garıptırkı ekndı ulkesınde hıc sıgara fabrıkası yoktur
30 Yorumla
Ben sahsen yolda yururken icenlere yakistiramiyorum
81 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
kız erkek ayrımı yokki
içen herkes itici olur kokusu içene kötü gelmeyebliyor içtiği anda ama içmeyenlere aşırı derecede pis kokuyor ben içiyorum mesela ama nişanlım çok kötü koktuğunu söylüyor ve kendisi de diyor hadi erkekler neyse ama kızların içmesi aşırı itici diyor11 YorumlaDiğer konusunda 303 cevap paylaştı. Eğer böyle bişeye benziyosa içerken sence nasıl duruyo :))) 3.bp.blogspot.com/.../eva+green2.jpg
02 YorumlaO kadar itici o kadar çirkin ki bir kadının sigara içmesi anlatamam erkeğe de yakışmıyor kabul ama kadın gibi narin bir canlının sigara içip hemen sonrasında erkek gibi kokması çok daha itici bide o sigara dumanından halka atmaya çalışırlar vs iğreniyorum tiksiniyorum hele o sigarayı ihtiyaç olarak gören enailer yok mu en çok ta onlara gülüyorum sigara bağımlılık yapıyo diyenlere arkamla gülüyorum irade meselesi kardeşim bu sigara içtim ömrüm boyunca 3 4 pakey olmuştur ama asla bağımlı olmadım
30 YorumlaNefretinde ötesinde sevmem üniye yeni basladım biriyle tanıstım iyi hoş gidiyorduk içtiğini görünce soğudum ondan bende lise ortamında yavsak arkadaslarımın ısrarıyla basladım sonra cok sıkıntısını cektım ameliyat oldum bıraktım sımdı sabak kalkıtıgımdaki o temiz havayı hiç. bir şeye değişmem
00 Yorumlastarbukstan kahve aldım yolda yürüyerek içiyorum yagmur basladı ve bir duraga saklandım. Önümdan siyah kapsollu bir bayan geçti kapsolu kapatmıs altın sarısı sacları kapsolun yanından dokuluyordu ve bir yandan da sıgara içiyordu. Asık oldum galiba :D
10 Yorumla
+1 yılbende sigara kullanmıyorum. buna bağlı olarak kullanmayan kızlar bana daha çekici geliyor. kuzeninin söylediği gibi sigara içmek bir kızı daha çekici yapsa bile ciddi sağlık sorunlarına yol açtığından çekici olmak için kullanmak çok yanlış bence.
00 YorumlaSigara kişiye iticilik ya da çekicilik katmaz, bunla çekici olamaz bir insan olmamalı yani.. Tamam, ben içerken çok çekici olabilirim ama konumuz bu değil :/
10 Yorumla
+1 yılsigara içen kız iticidir
sigara içen kızla öpüşme hatasına düştüm ve naneli draje alıp gönderdim
çok ciddiyim...24 Yorumla- +1 yıl
Yarıldım l*n :D
- +1 yıl
@Fafifo muydu la o? Çürük dişli o ondandır sigara ile alakası yok asdsa
- +1 yıl
cığını demişim bir de hiç tarzım değil desem desem cuğunu derdim : D asdsasd
- Diğer konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılEvet fotolarda çekici olabiliyor bir tumblr girl havasındalar ama yanlarına doğru yaklaştıkça bizim bakkal mahmut abi havasındalr
22 Yorumla- +1 yıl
öyle ama :D kısmet :D
Ben Azerbaycanlıyım , sizde sigaraya nasıl bakılıyor kimler içiyor bilmiyorum ama
Bizde sigara içenlerin 99% kız değil , kadındır... Bilmem anlatabildimmi
Çok itici duruyor32 YorumlaSigara markasi önemli parlamet mi yoksa tekel 2001 mi espiri bir yana sigara bin vereceği cecikilik iğrenç agiz kokusu ve erken yasta göz altlarinin kırışmasi tirnaklarda kalici sararmalar keşke tüm dünyada yasaklansa
00 Yorumla
+1 yılBir elinde sigara diger elinde bira olan kizlara bayiliriyorum o an onunla sokak ortasinda sevisesim geliyor o derece cekici oluyorlar hele bide dudaklarinda ruj varsa deliriyoruuuuummmm
01 YorumlaSahilde oğlumu gezdirirken 20'li yaşlarda üni öğrencisi başı kapalı 2 kız banka oturmuş sigara içiyordu. Tam biz önlerinden geçerken bitanesi bana bakıp derin bir nefes çekti. Sigara için çok yaşlı değil misin dedim. Evet 91 yaşındayım dedi kız
21 Yorumlasigara içen bir erkek için bazen çekici olabilir. özellikle ilişkinin hemen ardına yatakta birlikte içmek ister. ama genel olarak itici oluyorlar. yakıştıramıyorum o nazik ellere sigarayı
00 YorumlaYururken icmek dışında yakışır. Yakismasada icerim sıkıntı yok. He bu arada sigara icen kadini opmek kultablasi yalamak gibiyse erkekte degisiyomu bu absorbemi ediolar acep :))
10 Yorumla
+1 yılSigara cekicilik katmaz ki iticilik katar kokusu bir kere itici kokusunu gectim sabah uyandin agizda iğrenç bir tat sagligada zararlı zaten ama söyle bir gercek var cok nadir de olsa seksi giyimli bir kadinin eline yakisabilir.
00 Yorumla- 01 Yorumla
Diğer konusunda 425 cevap paylaştı. İtici hele bide elinden düşürmeyen kızlar yok mu güzelde olsa içimdeki resmen aşkı bitiyor çok güzel çok tatlı kız güzelde giyinmiş ama bir gülümseme ve sap sarı dişler tüm hayalleri bitiriyor ona karşı
12 YorumlaSakın başlama. Sabahları ağzın kanal gibi kokar, öpsen öpülmez. Sarılmak istersin sigara senden önce sarmıştır o canım bedeni kahrolursun falan fıstık.
00 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. ne çekicidir ne itici. sigaranın cekiciliği, iticiliğimi olurmuş. bazı erkeklerde cıvıttı iyice. kızlar desen onlarda ayrı bir saf.
00 Yorumlaitici olanda var çekicide mesela hava atanlar var sigarayla kaltak gibi içenler onlar itici ama normal içenler var onlara yakıştırıyorum.
00 YorumlaDiğer konusunda 721 cevap paylaştı. Yolda, evde, sokakta, cafede... kısacası hiçbir yerde yakıştıramıyorum. Kızı erkeği de yok bunun.
Leş gibi kokan şeyin neresini beğeniyorsunuz valla o kadar içtim ama bir türlü çözemedim00 Yorumla
+1 yılbence saçmalamış kuzenin. sigara içen bir kızdan soğuyorum nefret ediyorum adeta. bir kıza yakıştırdığım en son şey. bu konuda katı kurallıyım.
10 YorumlaSahsen Marla Singer disinda kimsede cekici bulmadim
01 YorumlaSigara kullanıyorum ama asla tasvip ettiğim bir şey değil. Ne bayana ne de erkeğe hele yolda yürürken içmek hiç yakışmıyor. Çok itici duruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen içiyorum bırakamadım maalesef kokusu üstümde kalıyo falan ben de hoşlanmıyorum bu durumdan ve dışarıda içiyorum çünkü ailemin öğrenme riskini göze alamam
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılannnem babam çevremdeki herkes içiyo sürekli beni uyarırlar aman kızım sakın haa sen de başlama diye
ama örnek oluyolar etraflarındaki küçük çocuklara haberleri yok
(ben onlardan alışmadım sanırım hatta nefret ederdim yanımda içtikleri zaman)
fotoda çekici durur ancak oda bazı kızlarda hepsinde değil bir elbise her kıza yakışmaz sonuçta içmeyeceksen söylenecek söz yok en iyisi al sigarayla bir foto çek olsun bitsin karrşılaştır
02 Yorumla
+1 yılkimisine ben bile yakıştırıyorum güzel çekiyor elinede yakışıyor ama kimisine hiç ama hiç yakışmıyor :D ama dışarda yürürken içen bayanlara iyi gözle ben bile bakmıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
bende denedim mesela yüzüm güzel bir hal almıyo :D ama kimisinde çok hoş duruyo elinede yakışıyo :D
- +1 yıl
aynen :D
Kimi çok çekicidir bazen tahrik bile eder kimide iticiliğin doruk noktasına taşir insanı..
Ama kafa atan kız her zaman çekicidir.00 Yorumlaİtici.
Çok ön yargılı gelebilir belki düşüncem lakin, bor kadını basitleştirdiğini düşünüyorum.
Elinde sigara ulu orta içen kişileri.20 Yorumlaher iki cinste de itici duruyor.. Kül tablası ağızlılar
20 Yorumla
+1 yılBazıları çok çekici oluyo, bazılarında çok acayip itici duruyo
02 Yorumla- +1 yıl
Ya badgirl tarzındakilere çok yakışıyor bence sadece, gerisinde kezban tarzı duruyo
- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılGenel alışkanlık olarak kişinin kendi bileceği iştir asla yadırgamam ama içmeyen tercihtir. Sigarayı neden içer ki zaten tenine yazık. Genç yaşta öldürüyor kendini
00 Yorumla Bakımsız ve ağzından "la, gardaş, lan" gibi kelimeleri düşürmeden bunu yapıyorsa dünyanın en itici kızıdır gözümde. Bence sigara içen kız sigarayı nadir içiyorsa biraz daha iyi.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılmide bulandırıcı tiksinç lağam gibi kokar, üstüne bir de iğrenç bir şekilde sakız çiğnemeleri yok mu yüzlerine tüküresim geliyor tiksinçlerin. lağım gibi kok sonra gel toplu alanlarda bulun.
10 Yorumla
+1 yılfight clup ta marla karakteri gibi iciyorsa cekicidir
00 Yorumlasigara sararken titremeyen elleri
kendi kestiği saçları
en doğru anda susmaları..
varsa talibim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılWlla çok ilnigç benm aşık olduğum kızda sigara içiyordu ve bana çok güzel gelmişti açıkçası :D zararlı tabi ama.. yalnız onunda adı gamze idi ilginç bir tesadüf :D
00 Yorumla
+1 yılİğren ötesi iticiliği var.. ne o öyle kokarca gibi kokuyolar ıyy :))
00 YorumlaDiğer konusunda 952 cevap paylaştı. Hayır yakistirmiyorum icmiyorum da sigara icenler :) icmeyen kisilerin yerine gecseniz tiksinirsniz agiz kokunuzdan :))
01 Yorumla- +1 yıl
valla ben bunada katılmıyorum annemde sigara içiyor ve içtikten sonra bazen öpüyor bence o koku daha hoş :D
Bence sigara ne kadinlari nede erkekleri cekici yapan bir seydir.
00 YorumlaSigara icen bir bayani opmek kultaplasi yalamak gibi
00 Yorumla
+1 yılSigaranin kendisi itici bide bayanin elinde iyyy kuzeninde bagimlisi oldugu icin cekici buluyodur
12 Yorumla- +1 yıl
Belliydi zaten ben nefret ederim ailemdede icen yok ve cevremdekilerinde ismesini istemem
- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılSigaranın dumanı bana çok itici geliyor. Sigara içen bir kıza sarılıp öpemem ben o nasıl ağır bir kokudur öyle..
00 Yorumla Bence itici. les gibi sigara kokuyorsunuz. Bayan miz gibi kokmali. Kadın demek mis demek
01 Yorumla
+1 yılBide zamanla sesleri kalınlaşıyo ciltleri bozuluyo sigara içen kadını uzaltan görsem tanırım hepsinin ses neredeyse aynı korkunç bence
01 YorumlaSigarayı çekici olmak için içen varsa bişi demiyorum artık
01 Yorumla
+1 yılIyyy daha görmeden iğrendim resmen bence çok itici ya
10 Yorumla
+1 yılİçiyorm ne çekici ne itici normal bişe geliyo keyif veriyo sonuçta seviyorm
20 Yorumlaben sigara icmem. sigara icen adamda kotu bir sigara kokusu olur, disler sari olur iğrenc
00 Yorumla
+1 yılçekiciliğin sigarayla bağdaştırmak nedir ya. kuzenin de sigara içiyordur ondan ona çekici gelmiştir.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kadınların sigara içmemesinden yanayım. herkes özgürdür ama ne bileyim ben yakıştıramıyorum.
00 YorumlaMaalesef hiç yakıştıramıyorum.. Bakıyorsun hanım hanımcık karşıdan geliyor sonra sigarayı çıkartıp çakmağı çakıyorya.. Bana itici geliyor açıkcası
10 Yorumlaneden erkekler yapsa normal karşılanan davranışlar bayanlar tarafından yapılınca eleştiriye tabii tutuluyor?
10 YorumlaNasıl içtiğine göre değişir bence. Ama yolda yürüken içenlere karşı sinir oluyorum kadın ya da erkek fark etmez
00 YorumlaCekici diyenlere sasiyorum. Azerbaycanda sigara icen kizıara iyi gozle bakilmiyor
01 YorumlaKı dediğin jean paul kokar ck kokar lacoste kokar parfüm kokar kocasının kokusu kokar ama sigara kokmaz bebegim
10 Yorumla
+1 yılne demis sair tanri kadini yarrtti ve ona en cok yakisan sigarayida unutmadi bilemm anladinmi :)
02 Yorumla- +1 yıl
mentolluler var az kokuyo
+1 yılbende 2 hafta öncesine kadar içiyordum ama bıraktım yolda falan hiç içmedim ama kimsenin görmediği yerlerde içtim
01 Yorumla"Sigara içmesi" rahatsız etmez ama bunun doğal sonucu olarak üzerine sinen koku, özellikle içmeyen biri için çok rahatsız edici.
Hele ki içmeyen biriyle yakınlaşma durumu olacaksa.. ı ıh, aman diyeyim00 Yorumla- Devamını Gör (218)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar