Diğer Bu saatten sonra her şeye inanırım ama şuna inanmam dediğiniz ne var? Blackwhite111 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ⭐Seni seviyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel Bu saatten sonra her şeye inanırım ama şuna inanmam dediğiniz ne var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Tanrıya inanmam, ayrıca kanıt olduğu sürece her şeye inanırım 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 728 cevap paylaştı. herşeye inanırım ama hükümetin ülkenin iyiliği için çalıştığına asla inanmam 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Güven sorunum biraz var, inansamda Acaba mı dedirtiyor. 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Her şeyi inanırım ama sevgilimin olacağını asla inanmam 0 0 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Konu sır tutmaya gelince ağzım bıçak açmaz gibi laflar. 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnsanlara inanmıyorum, bir gün herşeyin yoluna gireceğine inanmıyorum broken heart 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şu saatten sonra bir aynada gördüğüme, bir de yukarıya bakıp göremediğime inanırım... 1 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Uzaylıların istila edeceğine inanırım ama geleceğin güzel olacağına inanmam 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hiçbir şeye inanmam bir şeye inanırım o da Rabbim 1 2 Yorumla sebesvenne +1 yıl Vermek istediğim cevabın aynısını yazmış... Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl @sebesvenne yaa:) Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl her şeye inanırım diyeceğime inanmam :d 0 0 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Senden asla sıkılmam ben seninle mutluyum. 0 0 Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seni kendime yakın görüyorum ama vs. vs. vs... 0 0 Yorumla
Redman20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hiç ayrılmıcaz sakın öyle düsünme 😂😂😂 0 1 Yorumla Redman20 +1 yıl @jdmsmcmmsmck sagol 👌👌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tanrıya inanmam, ayrıca kanıt olduğu sürece her şeye inanırım
herşeye inanırım ama hükümetin ülkenin iyiliği için çalıştığına asla inanmam
Güven sorunum biraz var, inansamda Acaba mı dedirtiyor.
Her şeyi inanırım ama sevgilimin olacağını asla inanmam
Konu sır tutmaya gelince ağzım bıçak açmaz gibi laflar.
İnsanlara inanmıyorum, bir gün herşeyin yoluna gireceğine inanmıyorum broken heart
Şu saatten sonra bir aynada gördüğüme, bir de yukarıya bakıp göremediğime inanırım...
Uzaylıların istila edeceğine inanırım ama geleceğin güzel olacağına inanmam
hiçbir şeye inanmam bir şeye inanırım o da Rabbim
Vermek istediğim cevabın aynısını yazmış...
@sebesvenne yaa:)
her şeye inanırım diyeceğime inanmam :d
Senden asla sıkılmam ben seninle mutluyum.
Seni kendime yakın görüyorum ama vs. vs. vs...
Hiç ayrılmıcaz sakın öyle düsünme 😂😂😂
@jdmsmcmmsmck sagol 👌👌
Oladabilir, olmayada. Aklıma gelmiyor.
siyasal islama asla inanmam :D
o kişinin herhangi dediği bir şey
Hiçbir şeye inanmam
Aşka
şuna benim sevgilimin olacağına
Ona inanmam
Kadınlara inanmam