Hayatında ki her şeye inanabiliyor musun?

Hayır hayatımda hiç bir şeye inancım kalmadı artık. yani ne sevgiye ne aşka ne de mutlu olacağıma. bu yüzden artık beklenti içine girmiyorum ya da güzel hayaller kurmuyorum. hayalim bile kalmadı. insan sürekli hayal kırıklığı yaşadığı zaman artık hiç bir şeye şaşırmıyor
Ya şaka gibi ama hayat gerçek yani inansak da inanmasak da bu hayatı yaşıyoruz bir şekilde ama ben sana şunu söyleyeyim hiçbir şey için hiç kimse için kafana takma kendini üzmen var öyle bozma Çünkü şunu düşün su akıyor yolunu buluyor sen onu değiştiremiyorsun yani hayatta böyle bir şey
Ne yalan söyleyeyim artık bu ülkede her şeye inanırım çünkü birinci sınıf ahmaklar ile ahmak sömürenler her şeyi o hale getirdi.. Din taciri bir deyyus 6 yaşında kız ile evlendiriliyor ise her şeye inanmak doğal
Hayatıma aldığım bazı insanların nasıl döndüğünü görünce inanamıyorum tabii
Teşekkür ederim 🌷
Cevap
15Cevap
Bazıları şaka gibi
yok ablacim hiçbir şey şaşırtmıyor artık bide bir şey diycem bana aday bulur musun hanim hanim 😃 Nirham ablammmm
Hayatta olmaz dediğimiz ne varsa hepsi olur asla dediğimiz ne varsa hepsi başımıza gelir. Yani hayatta her şey olur ve inanırım
tabi ki hayır;
bazı şeyler inanılır gibi değil.
Ne olduğuna bağlı ama her şeye inanmak da saflık olur.
İnanmasam ne yapıcam ❓️ Zaten önce kabul etmezsem çözüm bulamam.
Yeteri kadar cin değilim be @nirhamm arada inandığım oluyor.
İnanmasak bile yaşıyoruz, el mahkum
Aslında hayatımdaki çoğu şeye inanamıyorum 😅
Inanmıyorum ama inanmaya çalışıyorum
artık maalesef hayır diyorum
İnanmasak ne olcakki
Bilmiyorum inanamıyorum kesin olan bu
Artık herşeye tamamım hiç sorgulamıyorum
Evet.
İnanmak lazim
Az çok evet
En İyi Cevap