- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bu erkeğin niyeti ne ilişkilere dair aradığı ne ona göre belirlenir. Kendini hovardalığa, daldan dala moda çekmiş bir erkek için seksi, güzel ve girişken bir kız. Çekici giyinen, ciddiyete fazla takılmayan ve kçamak arayan kız bu tip erkek için öncelik dikkat sebebidir. Ciddi ilişki arayan bir erkek içinse eli yüzü düzgünlük şartıyla davranışlarında ağır oturmasını kalkmasını hangi ortamda nasıl davranacığını bilen, uçuk ve marjinal olmayan hanım hanımcık bir kız dikkat çeker. Bir diğer kıstas işe erkek veya kadın yaşam tarzına göre kimseleri arar. Yani Entellektüel, ideolojik, eğitim, ilgi duyulan müzik yani kısacası erkeğin ilgi alanı ne yöndeyse kız onu kullanarak dikkat çekebilir.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler:)
En İyi Cevaplar
+1 yılkişiden kişiye değişir ama bence bakımı sen bakımlıysan dikkat çekersin birazda ergen olmucan ergenlerden ben nefret ederim diğer erkeklerde öyledir oda ergen değilse tabi olgun ve bakımlı olursan yeterli mesajlaşırkende şu adjasdjasfdsf tür şeyler yazmayın acaip itici oluyonuz..
02 Yorumla- +1 yıl
neyse birini daha düzelttim arkadaşlarınada söyle 20 yaşından büyük birine asdasdasdasd yazmasınlar ben genelde onu gördümü küfür ediyorumda diğerleri napar bilmiyorum
+1 yılburada karakter iç güzelliği diyen erkeklerin alayı tapon.
güzellikde yetmiyor biraz oynaklık sever bu cins.04 Yorumla- +1 yıl
onlarda akıl 30 dan sonra yukarılarda çalışır.
- +1 yıl
insan var insan var herkesin önem verdiği kavram ayrıdır. insanları kendi haline bırak pazar ortamında arz ve talep buluşur alan alır satan satar boşver bizi ilgilendirmez ne düşündükleri.
bunu nicin merak ettigini cok merak ediyorum dogrusu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın neyinin dikkat çekmesini istiyorsa..
Bazıları için ise yalnızca, www.thegoldbullion.co.uk/.../250-gram-gold-bar.jpg71 Yorumla- +1 yıl
çok ince olmuş yalnız :P
+1 yılErkek düşman gibi kızda önce ayağa bakar sonra koldaki kıllara varsa eğer kaçar yoksa kalçalar göğüslere daha sonra yüzüne he orda da sakal bıyık varsa yine kaçar yoksa ve aynı ortamdaysanız senin etkilemene gerek yok bulunmaz bir cins olduğun için etkilenir senden ;-)
45 Yorumla- +1 yıl
@limon500 teşekkür ederim nazik insan :-)
- +1 yıl
Kaçar ama yani kaçar kıldan tüyden kaçar :-D
tek başına olması dikkatimi çeker. nkü müsaittir gidip rhatlıkla konusabilrm :) ama diğer türlü sorarsan giyimine bakarım çok önemlidir benim için. kaliteli şeyler giymesine gerek yok yakışanı giymesi yeterli tbiki. birde sakin ve anlaşılır konusması diyebilirim
04 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. Nedendir bilmiyorum ama ilk önce gözüme çarpan yeri bacakları oluyor. bir çok erkek basenli kızlardan hoşlanmayabilir ama basenli kızlar benim daha çok ilgimi çekiyor. abartılı olmamak sartıyla tabi :D
11 YorumlaYa artık kadınların çarpık düşünceleri yüzünden erkekler neye ilgi duyacaklarını şaşırdı. Ben sana söyleyeyim bir erkeğin dikkatini tamamı ile vücut çeker. Vücudun tamamındaki orantı ve göz alıcık erkeğin dikkatini çeken tek şeydir. Vücudun bölümleri olarak ayırmak söylenmemiş her bölüm için haksızlıktır bence.
10 YorumlaValla ciddi düşünülecekse eğer, hal ve hareketlerine, edebine bakılır ve bu durum uzun sürer.
Yok diğer anlamda düşünülecekse, fiziğine bakılıp karar verilir ve direk ayartmaya çalışır. işini bitirip kullanılmış mendil gibi atılır.03 YorumlaÖncelikle hayat uckurdan ibaret değil ben eğer ilk olarak uckuruma bakarak kiz a bakarsam o sadece gündelik bir duygu olur ama bence insan önce karakteri kişiliği ve gözlerindeki gulumsemeye bakmali ;)
00 Yorumla
+1 yılDizşer beyazsa ve gülümsediğinde ay parçasına dönüşebiliyorsan bir erkek senin için canını feda edebilir :)
11 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Faullerin varsa dikkat çeker, bıyıkların varsa dikkat çeker. Kolunda kıl varsa dikkat çeker. Çeker de çeker...
01 YorumlaBen ilk olarak göze-yüze bakarım.
Ondan sonra duruşu fiziğine boyuna posuna
Gözler kız için bence çok önemli gözü güzel olmazsa gerisine bakmam zaten00 YorumlaDis guzelligi bir yere kadar ici guzel. olsun yeter
20 Yorumla
+1 yılFizigi, saclari ve guzel. yuzu:) bana. bakip gulumsemesi paha bicilemez :)
10 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği, güzel bacaklar ve diri bir vücut ve çıkık kalçalar ;)
01 Yorumlagiysi, fizik ve yüz güzelliği. tabi bu söylediklerim ilk karşılaşmada geçerli. ondan sonra da erkekten erkeğe değişir
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhal ve hareketleri, ses tonu, şivesi, giyim tarzı, işvesi, bakışları, gülüşleri, fiziği, utangaç ya da çok girişken olması v. s.
00 Yorumla Yüz güzelliği, davranışları, tavrı ve sahiplenmesi...
02 Yorumla
+1 yılErkeğin dikkatini giyiniş çeker ama farklı bakar artık sana
03 Yorumla- +1 yıl
Sen ilk görüşte çekemediyse senden birşeyler daha zorlama
+1 yılErkek fare gibidir, girecek açıklık arar. Yani neren açılırsa oraya odaklanır, eğer açık bir yer yoksa kendisi açar zaten.
Şaka bir yana dikkat çekmekten kastın fiziki mi karakteristik mi?02 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle şirin, güzel bir kızsa dikkatimi çeker, fiziğine de biraz bakarım. Daha sonra karakterine bakarım, karakterinde egoistlik, kendini beğenmişlik olmamalı, şımarık ve anlayışsız olmamalı. Bunlar varsa kainat güzeli olsun yine umrumda olmaz. Yani böyle yaz deyince yazılacak çok şey var ama normalde kafamda belli bir hayali gibi bir ortalama notu oluyor, yani mimikleri ve jestleri bile belli ediyor karakterini.
+1 yılGözler, memeler, kalçalar, popo, dudak yani daha ne olabilir ki kaç tane organ var?
01 Yorumla
+1 yılgözleri, kaşları, O güzel UZUN DÜZ SAÇLARI, gerisi teferruattır ! :)
10 Yorumla
+1 yılBayan olması yeterli bir sebep türkiye şartlarında :D
40 Yorumla
+1 yılIlk gordugumuz bir kizda ilgimizi ceken gorunustur ama onu taniyorsak karakteri ve kisiligi
00 Yorumlaİlk önce tabii ki güzelliği ;) daha sonra 2. olarak oturması kalkması böyle şeyler. Biz erkekler için kadının ağır olması çok önemlidir. Ha bir de biz erkekler fazla bilgili kadınlardan haz etmeyiz :)
12 Yorumla- Diğer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir göreceli bir kavram benim için dürütslüğü önemli
01 Yorumla Fiziksel olarak süzersin kadını zaten hem erkek hem kadın önce fiziğe bakar sonra kişiliğiyle ilgilenir
00 Yorumla- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olduğun kadar küstah ol,
Farketmez, Hatta güzel olduğun kadar mal da olabilirsin, sorun değil güzelsin sonuçta... yani hep güzellik ilk sırada arta kalan ne varsa hep arkada?00 Yorumla
+1 yılbir bayanın gülümsemesi benim için çok öenmli güldüğü zamn yakışyosa ve benim de mutlu olmamı sagluıyosa o bna yeter. gülümsemesi güzel bir bayanda güzeldir zaten
10 Yorumlaöncele bayan değil kadınsınız ya da dişisiniz bayan bir cinsiyet belirtmez uydurma bir nezaket sözdür.
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbise giyip bunu siyah corap ve siyah topuklu kisa botla kombinlemesi. Ama bunun icin kis olmask gerekiyor degil mi? :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElbise siyah olmak zorunda degil ya istedigin renk olabilir yani benim takildigim sey corap ve topukluyla kombinlenmesi :D
Cevap sahibi+1 yılyoo giymezse de beğenebilirim ama topuklu giyen kadın tüm dikkatimi üzerine toplar diyim sen anla :)
+1 yılerkek önündeyse gögüsler iri ve dik duran sonra yüz arkasındaysa kalçanın genişligi ve ince bel sonra ilerleyip yüze bakar
00 Yorumlaİlk önce saçlarına bakarım eğer boyaysa 2 defa bakacagimi sanmiyorum
06 YorumlaNefes alması.. Saka yapıyorum :D sırasıyla nerelerine baktığımı söyliyim. 1 saçlar 2 giyim 3 gözler
12 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. Dikkatimi çekmesine gerek yok kadın olması yeterli :))
10 Yorumla
+1 yılO anki ruh haline bağli bu durum bazen gözler bazen kalça belli olmaz
20 Yorumla
+1 yılİlk yüzüne bakarım sonra saçlarına. Yüzü tatlı olursa saçlarına bakarım saçlarıda kıvırcıksa evlenirim l*n ben o kızla :D
01 YorumlaKendine olan ozguveni , giyimi, bazen bakislari, illa sudur diyemeyiz hatta bazen agirbasliligi, bir erkek kimi kizda gozlerinden kimi kizda sexyliginden kimide safligindan iyi kalpliginden
00 Yorumla
+1 yılen başta çıplaklık çeker o yüzden kızlara önerim açık giyinip erkek tavlamayın aşk değil cinsel obje olursunuz
01 Yorumla
+1 yılİlk bakışta erkek için önemli olan giyim ve güzelliktir bunlar gerçekden iyiyse erkek için biraz gerisi hikayedirkarakter, iç güzellik bunların hepsi yalan varsa bile parayı sevmiyorum diyen insan kadar azdır veya sadece konuşuyordur.
00 Yorumla
+1 yılBenim Karşımda ki kızın saç stili, kıyafeti, konuşması, zekası ve boyu çok etkiliyor 😅
00 YorumlaGenelde erkek hep cinsel acidan bakar güzel mi gibisinden bakan erkek diyebilirmki % -01 o o derece yani (:
00 YorumlaÇevresindeki kızlara göre daha olgun olması doğal bir güzelliği olması yeter herhalde bana.
11 Yorumla
+1 yılel ayak tırnak bakımı yüz bakımı dudaklar göz bir de ten rengi :D
02 Yorumla- +1 yıl
:DD yok ama cidden göğüs kalçadan önce dikkatimi hep bunlar çekiyor
erkek en çok sempati arar kim ne derse desin dikkat ceken en önemli unsur budur çogu güzellik şu bu der ama değil
00 Yorumla
+1 yılOrtamdaki insanların o kıza davranışları , göze göze geldiklerinde gülüp gülmemesi yani bakışlarının anlamı ve abazanlık varsa göğüsler falan
00 YorumlaBeni gözleri mavi renkse olay bitmistir birde dişleri :)
02 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Burnun da koca bir ben varsa çok dikkatimizi çeker :D
01 YorumlaGülüşü
Tipi
Gözleri
Bacakları
kalçası
Tarzı
Gerisi dersisi herşey haahha :DDDDDD03 Yorumlailk gördüğünde doğal olarak göğüsleri sonrası aralarında konuşurlar))
00 YorumlaAyak bilegi, sac toplayisi, sac rengi, ruj, bacak duzgunlugu vs..
10 Yorumla
+1 yılYuz guzelligi, fizik, bakimlilik en son karakter :)
11 Yorumla
+1 yıldikkat cekmekten ziyade zaten herkes gormek istedi gibi bakar bakmakla gormek farki
00 YorumlaBen güzel bir sıradan çok etkilenir hatta bir kere görmeme rağmen hala aklımdan cijaramadigim güzeller ah
00 Yorumla
+1 yılBir yerleri kalkmışsa hiç dikkatimi Çekmez fizik bence
05 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızlar var her kız hiçin söylemiyim tabi böyle ben en güzelim moduna giren bayan şahsen dikkatimi hiç Çekmez
- +1 yıl
Şahsen hiç beğenmem kafamı kaldırıp bakmam bile gerek yok en güzel kız efendi kız oturmasını kalkmasını bilen
yüz güzelliği (dudaklar kaslar burun vs.) uzun boy ve fit vücut birde zeki bayanlardan cok etkilenirim
00 Yorumla
+1 yılniyete göre değişir..
eger ciddi ise niyet oturuşu konuşmaları duruşu vs etkiler..
niyet farklı ise bambaşka şeyler etkiler00 YorumlaUzaktan tanimiosa giyim fiziksel özellikleri. taniyosa fiziksel yari yarisida dusunce yapisi fikirleri
00 YorumlaHanim hanimcik olsun oturusu kalkisi iyi olsun edepli olsun biraz da guzel olsun yeter ;)
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazaysa götü gogusu. Normal insansa gözleri konusmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılg*t meme popo * amcik bacak bel agiz dudak bunlar. Net.!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnce yuz guzelligi, sonra saclari, sonra bedeni, sonrada karakteri.
00 Yorumla- Devamını Gör (209)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat