Olumlu anlamda tabi
nasıl bir kadından hoşlanır ilk nesinden etkilenir
Başak burcu olanlar cevaplarsa sevinirim
nasıl bir kadından hoşlanır ilk nesinden etkilenir
Başak burcu olanlar cevaplarsa sevinirim
Başak burcu erkeklerini gerçekten anlamıyorum. Ruhsuz gibiler. En sempatik bulduğum ikinci burç erkekleri bu arada. Ama ruhsuzlar yani. Çoğu ciddi ilişki istemiyor. Mutluluğu zaman kaybı olarak görüyor. Parayı seviyor. Harika bir zekaları var. Ama evlilik falan çoğu uzak. Kendileri gibi kızlardan hoşlanırlar.
Yani mesela seksi giyinerek bir akrebi etkileyebilirsin ama bir başak erkeği bambaşka şeyler de arar o kadında.
Başak Burcu erkekleri pek ciddi ilişkilerin adamı değil gibi... Kıskanmayacak, kısıtlamayacak ve asla bir şeyi sorgulamayacaksın. Onunla konuşurken her konuda detay vereceksin, temiz ve bakımlı olacaksın.
Cevap
7Cevap
Huyu muyuz boş ver. Önce paran olsun göster doğrudan veya dolaylı göster. Onlar için böyle şeylerin konuşulması ayıp değil. Paran varsa o seni tanır. Birazda ağırdan al nikah masasındasın.
4 ayda 14 bin lira yedirdim hayatım boyunca onu mu beslicem ben
Besle demiyorum ben yolunu söyledim para oldumu onlar tanır
Ben öyle istemiyorum samimi sevgi istiyorum
Barbaros kozan izle. Başak burcunun kalbini 12den vurmak videosu.
O adamın yorumlarını sevmiyorum çok antipatik dinleyemiyorum
İlk başta gıcık olabiliyorsun ama ben çok severim kendisini. Ayrıca genel olarak her burç için anlatmış. Tabii ki karakter de işin içinde. Enerji uyumu vs ama genel olarak bir şeyle ilgili bilgi veriyor bir şeyler öğrenmesi eksi bir durum değil. Sonuçta burç uyumu da kafa yapısı da enerji uyumu da bir gerçek.
Birinden etkilenmem için bana bakışları önemli dikkatimi çekmeli benimle ilgilenmeli
Kurduğu düzene ayak uyduruyorsan ve bunun lafını sözünü etmiyorsan etkilersin.
Olgun olmasından
Zor burç
Evet
Titizliğinden
İtaat
Çok açıklayıcı oldu
Edeceksn ve temız olcksn
Ha bı de sınırsz
Neye itaat edicem ama
Sınırsız ne ya düzgün cümle kursana be adam
Ona 😅
Cınsel sınırın olmasın sıkbogaz etme itaat et sözünden cıkma temız ol
Gitsin anasının istediğiyle evlensin o
🤷♂️ Hangısı yok sende
Cınsellıgı halledersn gerısı kolay😅
İtaat
O halledlr sevgiyle ama sunu unutma o yoksa bılkı sevmıosn cunku kadın sevdgnının buyrugu altına gırmk genlerıne sıkıstrlıms bır cınsıyet ondan haz alır
Anasının lafını kendi lafı gibi söyleyip dolaylı yoldan annesine itaat etmiş oluyorum
Haha 😅 sen de bıraz kırıksın haa😂
Niye
Oyle hıssettryosun ben de basagım ve hard başak yanı ıstersen senınkını ayagna getırırz hahaha
Çok maddiyatcısınız genelde
4 ayda 14 bin lira paramı yedi
Lafa gelincede erkek
Haahahah dogrudur
Ayranınız yok içmeye... o hesap yani
Eet cunku mukemmelıyetcıyız
Mükemmeliyetci olmak için önce mükemmel olmak gerekmiyor mu
Onu bilemem
İşinize gelmeyeni bilmezsiniz siz
Ben burada evimde cay iciom bana neden saldirion
Yav he tamam git iç çayını
:) sen cilginsn ya gelsene ozele