Merhabalar bende bir motosiklet tutkunuyum var mı sitede motosiklet tutkusu olan arkadaşlar. Kawasaki z 750 r kullanıyorum. şu an 23 yaşındayım 9 yıldır motor kullanıyorum peki ya siz?
Cevabın nedir?
Kawasaki ER 6-N ile buradayım bayan.
https://www.youtube.com/watch?v=OwMVB43ZWJc
Motorcular ayrı, motorcu bayanlar daha bir ayrıdır... Bak sitede motorcu bir bayanın bulunması beni nasıl mutlu etti. Birde Z 750 sürüyor Allahımm.
Yalnız söyleyeyim virajlarda, makasta, caddede yanıma yanaşma alırım anahtarını. (:
https://i.hizliresim.com/Dk2kpl.jpg
https://i.hizliresim.com/ynL9E7.jpg
https://i.hizliresim.com/von7JD.jpg
https://i.hizliresim.com/m81Zo2.jpg
BUDA BENDEN OLSUN...46 Yorumla- +1 yıl
Anahtarı alman için cesedimi çiğnemen lazım ;)
- +1 yıl
Nerdesin sen?
- +1 yıl
Ankara bende neresinden?
- +1 yıl
Güneşevlerdeyim.
Bende 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum. RMMK üyesiyim.
https://www.youtube.com/watch?v=_aRDj2GLWhE
En İyi Cevaplar
+1 yıl15 yaşımdan beri motosiklet kullanıyorum. Şimdi 29 yaşımdayım. Kardeşim motosiklet grubuna üye. Ben de üye olmak istiyorum ama vaktim yok. Honda 600 RR vardı hızdan hevesimi aldım. Çok masraf çıkarıyor diye sattım. Şimdi Honda CRF 250L yarı cross motorla takılıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka üye olmalısın abi
- +1 yıl
Bir gün kafam rahat olunca o da olacak bakalım
Bahçeköyde geçenlerde bir grup belgratta toplanmıştı +1000 motosiklet kesin vardı. Ama yok öyle bir manzara telefonum yanımda değildi fotoğrafını çekemedim ona yanıyorum çok coollardı . s
01 Yorumla- +1 yıl
Biz çok yapıyoruz onları
+1 yılSevdiğim ve benim için çok özel olan şeyleri dilime almam. Anlamının içi boşalıyor. Yani "sevmek" var,"hayranlık"var.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
90Cevap
çok küçük motosiklet ile başladım her sene de büyük motor aldım ve motor tutkunuyum 3-4 kere motordan düştüm çok şükür küçük hasarlar aldım :)
Galeriye gelen bir motor tutkunu kız var yemin ediyorum hasta oluyorum ya :D mangal gibi yürek var :D14 Yorumla- +1 yıl
Nerdensin sen?
- +1 yıl
Ooo iyimiş
- +1 yıl
aynen galeriye gelen bir yol var millet asfalttan geliyor :D
o bahsettim kız dağ yolu çakıllı yoldan geliyor :D kros falnda kullanmıyor oturup izliyorum resmen gelişini kaç kez uyardım ama anlamıyor tam bir manyak ya ben eskiden daha cesaretliydim ama motor kazalarından dolayı çok çılgınlar yapmıyorum tavsiye de etmem..
Diğer konusunda 509 cevap paylaştı. american chhopper aşktır, bunlarda yerli- tt custom, ilerde kesinlikle alcam
luxsahibi.com/.../...t-custom_local-hero_MVOOF.jpg
image5.sahibinden.com/.../178608865u2b.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Hiç kullanmadım ama güzel makineye benziyolar
motosikletten pek anlamam. arkadaşımın triumph speed triple vardı. çok manyak bir şeydi ama var ya :D bir kez binebildim. yok böyle bir şey :D
10 YorumlaBendede vardı 7binlij bir şey deli hastasıydım özellikle kızlar yer gibi bakıyordu ya bitiyodum
Amaaaaaa
Yakınen sevdiğüm bir arkadasım motorsikletle kaza yapıp bir bacagı kopunca dünyam tersine döndü Benim motordan tiksiniyorum bir ara kaza yapıp burun kemiğüm kırılmasına ragmen yine asıktım motora ama kız arkadasım. böyle olunca afedersiniz * boyle motorun dedim sattım00 Yorumla
+1 yılElime bir motor geçse tutkunu olacağım da kısmet olmadı henüz. :D Ama en güzeli şöyle kocaman bir motorla uzun yola çıkmak, dağ, bayır aşmak. wow wow :D
02 Yorumla- +1 yıl
Onu tadarsan bırakamazsın hiç
- +1 yıl
Bir ara kendimce bir ayar çekmiştim de arabayı sürerken sanki motor sürüyor gibi hissetmiştim. :D O yüzden bence o hissi hiç tatmamam daha iyi. Çünkü hız beni sarhoş eder, başım dönmez o derece doyumsuz olurum. :)
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHonda XL 200 cross için genelde kiralıyorum
ama
kalbim Honda CG 12510 Yorumla
+1 yılsu hayatta almak istediğim ve bir gun kavuşacagim Harley Davidson V Rod hayalim var
12 Yorumla- +1 yıl
erkek arkadaşım kullanıyo onu
- +1 yıl
Zevkli çocuk
Bajaj boxer aldım. Kawasaki nin boxer modelinin yeni versiyonu.
10 Yorumla
+1 yılz 750 candır ya bendede honda 1000RR ar 24 yasındayım yaksalık 9 senedir bend ekullanıyorum tek teker cok seker :)
10 Yorumla
+1 yılBende hastasıyım valla :D helede 1000cc lik motorların. Honda 1000 RR falan var onlar süper motorlar tam istediğim bir tip ama daha sahip olmak nasip olmadı.
04 Yorumla- +1 yıl
Güzel makina ya
- +1 yıl
Hemde nasıl. Sesine hastayım o motorların :D paran olacak alacaksın motoru içine benzini koyup sadece rolantısını dinleyeceksin o derece hastasıyım
- +1 yıl
O ses ve vücudunda hisettiğin rüzgar bitiriyo seni
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=CEHeTN941D8 sese bak sese yaaa :)) bitirdi resmen beni.
Diğer konusunda 653 cevap paylaştı. 32 yaşındayım şimdilik honda cbr 125r var motor sürmeye başladıgımda ayaklarım yere degmiyordu 20 yıldan fazladır sürüyorum sana iyi sürüşler diliyorum allah kazadan beladan sakınsın
02 Yorumla- +1 yıl
Sağ ol abi
- Diğer konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Kullanıyomusun?
- +1 yıl
onu süremem heralde :D
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBendensin ben de 2006 20013 arası kullandım çok seviyorum fakat ailemi kırmamak adına bıraktım çünkü ipler kopma noktasına geldi sütümü helal etmem gibisinden bende onları kırmadım ama sürekli içindedir.
04 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür bende öyle tehdit yok
- +1 yıl
Çok şanslısın ben en azından 6 7 yıl kullandım birkaç yıl geçsin ondan sonra sağlam bir honda alacağım :)
- +1 yıl
İnşallah abi
- +1 yıl
Kardeşim Kendimi yaşlı hissettim ya :)
+1 yıldaha hayatımda hiç motor ya da scooterin bile tepesine binmemiş birisi olarak hep Yamaha R1000 sahibi olmak istemişimdir ama hayabusa. bunu söylediğimde annem tek cümle kurdu evlatlıktan reddederim... :)
07 Yorumla- +1 yıl
Hep öyleler de benim annem demedi çok şükür öyle bişey arada kendide kullanıyo
- +1 yıl
yuh şaka yapıyorsun? yaşı kaçki annenin...
- +1 yıl
47 yaşında
- +1 yıl
maşşallah saygı duydum tebrik ettim kendisini :)
- +1 yıl
Genç gösteriyo bayağı zaten
- +1 yıl
öyledir baksana ruhu genç :D
- +1 yıl
:))))
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Reklamları dinlediniz..:)) Yalan , doğru artık onu bilemem.
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi reklam?
motor kullanmaya kac cc ile basladin da kawasaki 750yi kullandin bide agir geliyo mu motor denge sayesinde mi ayakta durabiliyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Mondial 125 kt ile başladım sonra iyice geliştirdim kendimi kawasakiye geçtim
Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. Ben yeni başladım. Çok eskiden beri tutkumdu ancak kısmet oldu. 125 cc bir motor aldim simdilik. bir 10000 falan yapip alisinca chopper alıcam 500 cc falan. Her yere, her hava şartında motorumla gidiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılscooterim var en fazla onu kullanırım
motor ölüm sebebi anasını satim :/20 Yorumla
+1 yılMobilet scooter ileri gitmedim çok kaza yaltım ama vazgeçmedim şimdi de dağcılık survival gibi çılgın sporlara merak sardım umarım iyi olacak
00 YorumlaGelcek senelerde alacağım bir tane eskiden honda cbf 150 vardı satmak zorunda kaldım. Ya chopper ya ada maxi scooter tarzı motosiklet düşünüyorum. Araştırma aşamasaındayım.
00 YorumlaBabamin cbr i vardi satti hayabusa aldi 1300 rr mi ne gecen sene ankaradan ege taraflarina tasininca satti dogru duzgun yol yok cunku annem de bende rahatladik olum makinesiydi tam 340 mi 320 mi gosterge vardi
00 Yorumla
+1 yıl:) 1967 350 ije2 73 ije3 76 ije3 60 m104 1953 r60 :) 7 yıldırda ben kullanıyorum yaş 24 daha klasik çok bende en çok aktif kullandıklarım bunlar
00 Yorumla
+1 yılRepsol çok hoşuma gidiyor ama motor kullanmak akıl işi değil almam hiç bir zaman.
00 Yorumla
+1 yılgüzel makine. bende de yamaha rz6 var. 3 ay önce aldım. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılohaaaa :D bizim burada today'dan başka motor süren kız yok ya, valla bende hastasıyım motorun ama param yok
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah alırsın inşallah
Cevap sahibi+1 yıltrafikte kırmızı ışıkta felan laf atıyorlarmı çok merak ettim :D ya da yarışalımmıı felan diyen oluyomu
- +1 yıl
Çooook
+1 yılböyle bir motorum olaydı iyiydi :)
https://i.hizliresim.com/gL80q3.jpg00 Yorumla2 tekerliler kaza aracıdır. bence kaza yapmak isteyenler ona binerler.
Kullanıp da düşmeyen görmedim.08 Yorumla- +1 yıl
Karşında duruyo abi
- +1 yıl
Düşmedim ki hiç neyini anlatıyım
- +1 yıl
Eh fena olmazdı :DD:D:
- +1 yıl
Motosiklet üzerinde öleyimde başka bir şey istemiyorum
Cbr 250 alicaktim. Ama evden çok tepki aldim. Simdilik scooter aldım. Ona gözleri bir alissin. Cbr 250 benim ☺
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
valla bende cbf 150 var sevdamdır motosiklet motoru aldım 1 ay sonrasında araba ile trafik kazası geçirdim köprücük kemiğimi kırdığım için motor kullanamıyorum şu an evin önünde yatıyo
03 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun abi
Bir ay sonra askere gitmesem türkiye yi gezerdik seninlede işte askerlik
02 Yorumla- +1 yıl
Onu yapıcaz biz erkek arkadaşımla
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük konuşuyorum ama son araç motorsiklet olsa yine binmem heralde
01 Yorumla- +1 yıl
Binme
+1 yılDuke 200 var ama yaza doğru ya mt07 ya da ktm rc 390
10 Yorumla
+1 yılBendede 4 tekerlekli m6 var gel sana o hiz neymis gostereyim v12 ile ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Cok duyduk bu sozleri paşam
- +1 yıl
V12 m6 yok mu :) oylemi iyi arastir bakalim bir
+1 yılişimi gücümü bir düzeltiyim Honda Kawasaki ya da Ducati falan alıcam hayırlısıyla inşallah
02 Yorumla- +1 yıl
Ducati olabilir bak o da çok güzel makina
- +1 yıl
daha güzelinide buluruz da önce iş güç şu kpssden bir atansam alcam zaten
Amcam ve abim motordan öldü nasıl sevebilirim ki !!!
01 Yorumla- +1 yıl
Başın sağolsun
Kullanıyordum 1 sene öncesine kadar. Candır motosiklet.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye bıraktın?
- +1 yıl
Anladım abla
Bende kullanıyodum motor en kötüleri bile kullandım ama öyle aşırı tutkum yok ya sen gezdirsene beni :D
04 Yorumla- +1 yıl
Artçılı kullanmayı pek sevmem
- +1 yıl
Ne münasebet
Gizli Üye(30-35)+1 yılaraba tutkunuyum kurtarmaz mı? gel 4 tekerime bindiriyim daha güvenli yazık güzelliğine :)
04 Yorumla- +1 yıl
4 teker bedenini 2 teker ruhunu canlandırır ben 2 tekerimle rahatım ;)
Cevap sahibi+1 yılArabama hayir diyen ilk kizsin ya gidip motor alcam :(
Cevap sahibi+1 yılBende 520d var dostum ve haklisin daha arabaya tav olmayan kizla karsilasmadim. En zor diyecegin kiz bile sorgusuz sualsiz bindi arabaya.
benden 1 sene fazla tecrüben var, kaç yaşında başladın
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende scooter var honda 2005 ten beri full-time İş icabi kullanıcısıyim ;) :-)
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafa baktım :D kendisi 50 kilo kendinden ağır motoru mu kullanıyor bırakın bu ayakları ya :D
02 Yorumla- +1 yıl
O kilo ya da bünye ile alakalı bir şey değiş kardeşim kullanma ve tecrübeyle alakalı Ankara yakınlarındaysan beklerim mutlaka
- +1 yıl
Tabi canım zaten senden 3 kat ağır olan motoruda tecrübe ayakta tutuyor :D ayakların bir işe yaramıyor motor kendi kendine ayakta duruyor :D
+1 yılben önümüzdeki 4-5 ay içinde bir regal raptor alıcam harley davidson tarzı.
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç kullanmadım
Ne demişler araba bedeni motosiklet ruhu taşır diye :)
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle dememişler abim yanlış duymuşun sen
Aman dikkatli kullan. Aynı motorla bir kardeşim 6 ay önce kaza yaptı, 23 yaşında aramızdan ayrıldı :((
00 Yorumla- Diğer konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıldır kullanıyorum yamaha r6 almayı düşünüyorum 2006 model
00 Yorumla İleride almayı planlıyorum bir adet 1000 lik garajımda durucak zevkine binicem sadece.
00 YorumlaDucati monster 696 ya binmiştim çok güzel. Hastalık var engellerden ötürü kullanamıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
s. DAS:DS. ASd. ASd. asd. asd:
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende moto hastasıyım bmw 1200 gs ve suzuki burgman 650 var kısmetse gelecek yaz gürcistan turu yapcaz
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://hizliresim.com/9po8oZ
BMW K1300S
10 yaşından beri motosiklet tutkusuyum :)00 Yorumla
+1 yılHem arabaa hem motor hastasym ama en çok sevdgmde ata binmek onun kadar keyif verici birşey yok :))
01 Yorumla- +1 yıl
Hay maşşallah
+1 yılvay tebrik ettim seni.
11 Yorumla- +1 yıl
Sağ ol canım
+1 yılBen BMW'imden memnunum
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi model?
- +1 yıl
Hem araba var hem de motor BMW'nin.
- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılO eteklerle motora bine bilecekmisiniz yok kullanmıyorum motor felan -_-
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım kusura bakmada sen 23 yaşındaysan ben halley imi bedavaya bırakırım o derece
01 Yorumla- +1 yıl
Bırak canım bırak
+1 yılBende hep harley davidson istemisimdir. telefon kapak resmim bile o. ilerde zengin olursam :-D
00 Yorumlasana zx6R güzel giderdi :)
07 Yorumla- +1 yıl
Ninjalarda güzel ilerde belki
- +1 yıl
Goldwing istiyorum ya şehirler arası çok iyi oluyo
- +1 yıl
Virajlı yol arabayla çekilmez
- +1 yıl
Aynen öyle abi
+1 yılKullanmıyorum, ilerde inşallah :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbısıklet olur mu ? :D :D
00 Yorumla
+1 yılBen bisiklet kullanıyorum, daha sağlıklı.
00 Yorumlaoha kawasaki kullanan bir kadın aşık oldum <3
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği