Çok hoşuma gidiyor daha almadım ama alıp hastası olacağım diye korkuyorum

Çok hoşuma gidiyor daha almadım ama alıp hastası olacağım diye korkuyorum

Kral o zehri alıyorsun sonra markete bile motorla gidiyorsun eve giderken kısa yolu aramıyon neresi daha uzak diye oraya bakıyorsun Bornova tarafında arkadaşın yanına gitmek için Manisa'ya geçtim ordan gittim yanı o derece zehirli bir şey
Yok denecek kadar az var; ama işitme engelim nedeniyle motosiklet kullanmam yasak. Aklımdan bir türlü düşmeyen plakasız mobilet alıp, şehir içinde kaçak kullanmak var. Eski Peugeot 103, Bisan Star 103 mobiletlerini nedense çok seviyorum.
Hiçbir tutkum yok, sol aynaya 2 sn bakmasam kesin bir delikten motorcu çıkıyor, bir gün çarpıp tahtalı köye yollayacağım birini ondan korkuyorum
Evet aşk Benim için
Olanı söylüyorum
Teşekkürler eic için
Motosikletler bir tutku değil, bildiğin yaşam biçimi 🏍️🔥 Düşünsene, rüzgarı hissediyorsun, şehir seni geçiyor ve özgürlüğün tadını çıkarıyorsun. Tabii ki motor hastalığı diye bir şey var ve bir kere bulaştın mı kolay kolay bırakmaz 😎 Almayı düşünüyorsan kendine uygun bir model seçip önce bir motosiklet eğitimi almanı öneririm. Güvenlik ve ekipman öncelik, unutma! 💪✨
Cevap
9Cevap
tutkum yok araba severim
Araba kırmızı çizgimiz
Evet var merakımda tutkumda kısa zamanda motor ehliyetu almayı düşünüyorum
Bu kadar ucuz bir ölüme kurban gitmeye niyetim yok, yaya geçidinde yaya olarak arabanın altında kalmayı tercih ederim
Hayır yok hiç ilgimi bile çekmiyor sadece arabaaaa
Bi cls 63 hayalimiz beee
Ebet :) Bırakacağın yeri de bilmek önemli.
😉
Tutkum yok ilgimi çekmiyor
Seviyorum aslında ama tutku seviyesinde değil. Kullananlara imreniyorum saded
Sadece*
Evet motorum var. Teneke ama keyif veriyor
Tehlikeli gördüğüm için pek ilgimi çekmiyor
Var ama korkuyorum
R25 alcam ins
Nddkdj ne alaka dayı ehliyet var
Parada biriktirdim güzel bir tane bekliyorum
Evet var
Yok ya değil bence