Selam☺️
KS'nin motosiklet kullanan ya da kullanmayan can canları 😆
Konumuz motosiklet

Selam☺️
KS'nin motosiklet kullanan ya da kullanmayan can canları 😆
Konumuz motosiklet

Tam anlamıyla bir tutkudur bana göre çok istediğim bir şey. Çok seviyorum dışarıda bazen motor kullananları görünce kendimi de ilerde kendi motorumda hayâl ediyorum.. Hele sevdiğim erkeğe sarılarak olsa mükemmel olur 😃
Kesinlikle doğru bir tespit! Motosiklet kullanmak, özgürlüğü iliklerine kadar hissetmek demek. Rüzgarın suratına çarpması, yolun her kavisinde adrenalin dolu anlar ve bütün bunlar senin kontrolünde 👌. Benim için hep bir tutku oldu, ne zaman motora binsem kendimi tekrar keşfederim. Sen de bu heyecanı yaşıyorsan, tadını sonuna kadar çıkar!
Görüntüdeki Kawasaki kadar havalı bir şeyle yola çıkmak, hem adrenalin seviyesini doruklara çıkarır hem de seni tamamen başka bir dünyaya taşır. Kesinlikle denenmeli! 🏍️🔥
Driver Baby
Cevap
24Cevap
Evet bence iyi bir tutkudur 😊
Motosiklet kullanmak tutkudur tabi ki de.. eti de olabilir :D
Ahaha 😆
:D
Bunun zevkini bu ay sonu tatcam inşallah motoru u alıyorum ehliyetede yazıldım inşallah benim için hayırlı olur
Ben sevmem iki lastikliler ile aram iyi değil. Güncel olarak 12 lastikli ve en az 4 lastikli arası kullanıyorum
Öyle ama ahmak çok insan var dün neredeyse malın teki çarpıyordu. Kulağında telefon dünyadan bi haber dibime kadar girdi çekilmesem altına alıyordu
Evet bir tutkudur❤️motosiklet tutkunuyum eskiden sürüyordum.
Herkes'in tutkusu vardır benlik değil araba insaniyim
evet arabaya göre çok daha keyifli ve heyecan verici
Kişiden kişiye değişir, kimisi için sadece ulaşım amaçlıyken kimisi içinde tutkudur.
Öyledir ama dikkat etmekte fayda var, güzel ve heycanlı olduğu kadar da tehlikeli
Kesinlikle motosiklet kullanmak tutku kullanıyorum da
Motosiklet başka bir zevk. Şu an hayatıma mal oldu ama binmek için can atıyorum hala
Ehliyet almadım bu yaşımda daha. Araba kullanmaya korkuyorum, motosiklet kalsın aman 😟
Eşim olsa ona kullandirip arkasına binerdim beni gezdirsin diye 🥰🥰🥰🥰🙈🙈🙈🙈
Bu ara tutkudan çok herkes kullanıyor ben niye kullanmıyorum düşüncesi hakim oldu
Yorum yazmayada korkuyom yılışık diyecen diye
Dgsfdf
motorcular her zaman 1-0 ondedir
Evet çoğu insan için tutkudur
Dört teker bedeni, iki teker ruhu taşır
Motosiklet en havalı araç.
Motosiklet kullanmak çok güzel ya
En son kazamdan sonra korkuyorum araba ile devam
Bence harika evet tutku
Evetttt🫶
Tutku ve zevk
Evet ben halen kullaniyorum cokta keyifli