Diğer Biri cebime taş koymuş? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım Öne biri cebime taş koymuş kesinlikle benim değil bu ne olabilir Biri cebime taş koymuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Galiba biri biriyle iddiaya girmiş ve ben o cebe bu taşı atarım demiş diğeride nah atarsın demiş ve atmis diğeri g. t olmuş. Ama diğeri demişki biz taşı nasıl geri alacağız o da demişki nicktir et taşı sen bana 200lüğü ver demiş.Bence böyle oldu. 0 1 Yorumla Nicktir_et +1 yıl Teori 2: Veya dalgındın ve bu taşı eline aldın ve cebine koydun. Yorumla
Bergafor35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Göktaşı veya Tuvalete gidince Peçtete yoksa bunla sil demiş olabilir 0 0 Yorumla
_Chivas_ Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Büyü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorsun Yorumla _Chivas_ +1 yıl Yoo9 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. Okunmuş mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Taş gibisin diyorlar 1 0 Yorumla