Arkadaşlar verem hastalığı atlattım askerlik yapmak istiyorum aile hekimine muayne için gitmem gerekmiyor mu yanlış işaretleme yaptım sanırım sağlık kurul raporu vs diyor bu durumu nasıl düzelte bilirim? ya nasıl düzelticem direk aile hekimine gidip muayne olamıyor muyum bu durum da ne yapmam gerek nereye başvurmam gerekiyor?
Askerlik yoklama ile ilgili sorum olacak bilen var... mı?
Ceza geldi aga ceza :d 19500 tl vereme yakalandım iki akciğerime ve bozağıma yayıldı 2019 sonun da yakalandım teşhis 2020.09.15 de konuldu ölmek üzereydim babam öldü ailem den kimse bakmadı kendi başıma kalktım ayağa bide bu dönem korona başladı işte evrak vs bildiremedim kontrole gitmem gerek iyileştim ama nefes darlığı kaldı hastalık dan geriye ben askerlik yapmak istiyorum cezayı ödemek istemiyorum ekonomi vs malum
Askerlik şubesini aradım bağlı olduğum muayne ve diğer işlemleri tamamlayın tekrar arayın bizi dedi silerler mi cezayı daha dava açılmamış sadece ceza kağıdı gelmiş barkod vs yokdu teblig kağıdın da korkuyorum be kardeşim
sana gelen ceza kağıdı uyap da veya e devlet de gözüküyor muydu ben de hiç bir yerde borç gözükmüyor sadece kağıt geldibağlı olduğum şubeyi aradım muayne vs işlemlerini tamamla tekrar arayın bizi dedi ne demek yardımcı olurlar mı acaba silinir mi gerçi ortada borç yok şu an da korkuyorum işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tamam işte sağlık kuruluna gidip muayne olcan sonra teslim oluyon bi sıkıntın yoksa
Bro aile hekimine mi gitmem gerekiyor randevu aldım sonun da biri adam gibi yazıyor şükür ya
aynen iş onlarda bitiyor ama bence gönderirler askere bir şey olmaz sakatlık türü şeyler çok sıkıntı oluyor bunun haricinde temiz
Ceza geldi aga ceza :d 19500 tl vereme yakalandım iki akciğerime ve bozağıma yayıldı 2019 sonun da yakalandım teşhis 2020.09.15 de konuldu ölmek üzereydim babam öldü ailem den kimse bakmadı kendi başıma kalktım ayağa bide bu dönem korona başladı işte evrak vs bildiremedim kontrole gitmem gerek iyileştim ama nefes darlığı kaldı hastalık dan geriye ben askerlik yapmak istiyorum cezayı ödemek istemiyorum ekonomi vs malum
Askerlik şubesini aradım bağlı olduğum muayne ve diğer işlemleri tamamlayın tekrar arayın bizi dedi silerler mi cezayı daha dava açılmamış sadece ceza kağıdı gelmiş barkod vs yokdu teblig kağıdın da korkuyorum be kardeşim
zor durumdaymışsın geçmiş olsun aga başın sağolsun bende 1 ay geç teslim oldum diye 21 lira ceza gelmişti
bişe olmaz halledilir
sana gelen ceza kağıdı uyap da veya e devlet de gözüküyor muydu ben de hiç bir yerde borç gözükmüyor sadece kağıt geldibağlı olduğum şubeyi aradım muayne vs işlemlerini tamamla tekrar arayın bizi dedi ne demek yardımcı olurlar mı acaba silinir mi gerçi ortada borç yok şu an da korkuyorum işte
Yapma askerlik bence askerdeyim yapılacak şey degil
Kardeşim aile hekimine mi gitmem gerek ne yapmam gerekiyor soruma cevap verseniz
Aile hekimine git onlar düzenlerler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!