SEVGİ içtenlik var mı nadir de olsa gerçekten seven yürekten çıkarsız ?
Cevabın nedir?
aslında cevap yazmıcaktım. çünkü okuyup geçeceksin. umurunda olmayacak. unutacaksın. ben varım. aynen öyle. anlarım da anlatırımda. hissettiririm sevgimi. zaten kızları iyi tanıyorsun derler. bir de şu var. asla mükemmel aşk yaşayamazsın. ben seni isterim sen mert i. mert de burcuyu öyle gider bu olay. belki arkana dönsen mutlu olacaksın. gerçek sevgiyi hissedeceksin. dönemezsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılkızları iyi tanıyorsan bahsettiğim sevgiden anladıgını sanmıyorum ben mükemmel aşk istemiyorum sadece içten gerçek sevgi ama zor bu zamanda
Soran+1 yılKızları iyi tanıyorum diyorsan bir sürü sevgilin olmuştur ben öyle anlıyorum öyle bir insanda benim bahsettiğim yürekten çıkarsız Sevgiyi anlayamaz nedensiz bir insanın yanında olmayı değer vermeyi anlymz
Soran+1 yıliyi degerini bil o zaman
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 797 cevap paylaştı. çıkarsız yürekten seven herkes yaralıdır muhakkak bir darbe almıştır yok ben almadım diyen yazsın asıl çok seversin yere göğe sığdıramazsın ellerinle yukarı kaldırdığından buda yetmez olur uçar gider arkasından baka kalırsın sulu gözlerle
120 Yorumla
Soran+1 yılneden illa ki yaralı mı olması gerek insan gibi adam gibi sevebilmek için
Soran+1 yılneden olmayabilir de
Soran+1 yılsanki gerçekten sevebilen var da yaralı olup olmaması kalmış
Soran+1 yılsevgi masallarda kaldı artık
Soran+1 yılo da dogru :(
- +1 yıl
zaman değişti insanlar sevgiyi olduğu gibi yaşamak yerine farklı çeşitlerini keşvetmeye sevgiyi başkalaştırmaya çalışıyor buda karşısındaki insanın zaafını kullanarak farkında veya farkında olmadan haksızlığa uğramasına sebep oluyor istiyorlarki sevgi nasılsa bedava ama bedava peynir sadece fare kapanında olur farkında değiller
Soran+1 yılbizim suçumuz ne neden tek bir insanda gerçekten sevmek istemiyor
Soran+1 yılkimse istedigim gibi olmadıgı için zaten hep yalnızlık var
Soran+1 yılsiz hala bulamadıysanız ümit etmemz zor o zaman
Soran+1 yılöyle düşünmeyin bir gün dogru insanı bulursunuz inş
- +1 yıl
zor bir insanım yönetmeyi seviyorum asabiyim ciddi bir yapım var haksızlığa gelemem en küçük hatayı affetmeyen bir insanım beni taşıyacak karakteri güçlü bir insan çıkarmı karşıma bilmiyorum iyi dileklerin için teşekkür ederim ya çıkar ya da sonum huzur evinde laklak son bulur kaderde neyse o bulamasamda strese girmem açıkcası
Soran+1 yılbende yorumlarınız için teşekkür ederim
var tabiiiii bugun sevdiceğimi yolcu ederken onu ne kadar sevdiğimi bir kez daha hatırladımmm
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar hiç bişey beklemedim karşı taraftan genelde de hep tek taraflı oldu yinede şikayetçi değilim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılne güzel :)
- +1 yıl
Sabretmek gerekli vazgeçmemek ve sabır olunca hiç koymaz :)
Soran+1 yılhep zaten hayatımız sabretmekle geçiyor :(
- +1 yıl
Ne yapalım :)
varda kime kısmet olursa o yaşar daha bana denk gelmedi.
00 YorumlaBen sevdiklerimi bir çıkarım olduğu için sevdiğimi düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılvar mı yok mu bilmiyorum ama umarım yolumuz oylelerıyle kesisir))
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :)
+1 yılSevgi İçtenlik Olabilirdi Eskiden Ama Şimdi İstedikleri Şeylere Bağlı Herkesin.
00 YorumlaFani ve baki yi seven için eşya kaç para eder ki?
00 Yorumlavardır, olmuştur, olacaktır da...
02 Yorumla
Soran+1 yılBize de denk gelse ne güzel olur
Herkes bir arayış içinde.
YOK !! YOK !! YOK !!019 Yorumla
Soran+1 yılneden :(
Soran+1 yılönyargıyla ilgisi yok bence insanın duyguları yoksa SEVGİNİN bir degeri yoksa önyargı olmasa ne fark eder herkes kolay yolu seçiyor sevgi zor
- +1 yıl
Benim görüşüm kolay kız çabuk elde edilir ilişki çabuk biter, zor kız zor elde edilir ilişki bitmez. Tabi hiçbirisinin garantisi yok istisna hepsi.
Kızlar rahatlık istiyor, biz erkekler gerçekten seven kızların peşindeyiz. Ben bulamıyorum yok gibi geliyor bana. Sahte duygularla geliyor kız karşıma anlıyorum sonrasında zaten. Karşımdaki de aptal değğil o da ona olan soğukluğumu anlayınca ilişki denen birşey kalmıyor. Dürüstlük burada ön plana çıkıyor işte. Samimiyet, içtenlik, duygusallık kalmadı kimsede.
Soran+1 yılne alaka gerçekten sevmek isteyen erkek nadirendir herkes çıkarlarına bakıyor duyguların ne önemi var ki
Soran+1 yılöyle ama yalan mı çogu insan öyle biraz etrafınıza baksanız sizde görürsünz
- +1 yıl
Ben hemcinslerimi biliyorum hep bel altı muhabbeti yaparlar tarzım değil. Ben kızlardan bahsediyorum gerçekten seven kız sayısıda az demek istiyorum. Sana yazdığım gibi senden öncede bu konuşmaları 1-2 kız ile yaptım ama inandıramadım asla kimsenin kimseye güveni yok çünkü dürüst insan yok dürüstüm diyen adamada inanmıyorlar veya tam tersi kızlar içinde geçerli. Durum bundan ibaret.
Soran+1 yılhaklısınızda kızlar daha duygusaldır yani sevgiyi isteyen kızlar vardır ama erkekler çok nadir bence ben zaten insanları anlamıyorum
- +1 yıl
Ağladığım zamanlar çok olur desemde inanacağını sanmam ama ağlamak için illaki bayan olmaya gerek yok evet biz erkekler daha dayanıklıyız ağlamama konusunda ama bazı olaylar karşısında yapacak birşey kalmıyor burada da devreye duygusallık giriyor. İnsanları anlamaya çalış demiyorum yeri geliyor bende anlayamıyorum ama anladığım insanlarda olmuyor değil arada. Aynı düşünüyoruz ama tabi yaşanan olaylar zıtlığa iter insanları bu da her insanın farklı olmasını kılan şeydir.
Soran+1 yılolabilir aglayan erkeklerde onlarda insan sonuçta ama ben hiç anlamıyorum niye SEVGİNİN hiçbir degeri yok :(
- +1 yıl
İşi olana kadar herkes çünkü. Sevgi sözcüğünün bendeki anlamı uzun yıllar önce kayboldu gitti tekrar ne zaman gün ışığına çıkar bilemem. Yine yara almak istemiyorum çünkü. Aşağıda da muhabbeti geçmiş zaten. Bende @karaqin1 ile aynı düşünüyorum. Yara alan bilir. Aksini tartışmam bile.
Soran+1 yılama yara almışsa insan herkese önyargılı olması gerekmez herkes aynı degildr
Soran+1 yılsiz muzdarip degilsinz ki yara almaktan korkuyorsunuz peki teşekkürler yorumlar için çok uzatıp zamanınızı almıym
Soran+1 yılpeki inş. bundan sonra mutlu olursunuz
Soran+1 yılteşekkürler
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendimide katarak söylüyorum yok öyle bir dünya.
00 Yorumla Ben bulursam sevecemm:-)
04 Yorumla
Soran+1 yılbulabilirsen :)
Soran+1 yılbilemem inş. bulursunuz istedignz gibi birisini
cümle düşük
00 YorumlaVar bn ve sewdiğim
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel
ben varım la :D
064 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okumadın galiba :)
Soran+1 yılanlamaman normal :)
Soran+1 yılSEVGİ içtenlik dürüstçe yürekten çıkarsızca sevmeyi deger vermeyi nedensizce birinin yanında olmayı anlamanız zor çünkü bu zamanda kalmadı
Soran+1 yılbu karamsarlık degil yıllarca sevgiyi bekliyosan ve yoksa hayatın gerçekleri işte :( ya da ben sevilmeyi hakketmiyorumdur
Soran+1 yılbir müddet takmasamda sonra gene aklıma geliyor SEVGİNİN olamaması kalbimi acıtıyor sen daha gençsin
Soran+1 yılben 18 falan sandım seni sevgilin olmadı deyince :) haklısın öylesine bir sevgi olmasınında anlamı yok ben 23 yaşındaym
Soran+1 yılyaşlandın artık diyebilirsin :) gerçekten hiç sevgilin olmadıgına emin misin bu yaşa kadar :)
- +1 yıl
vallahi billahi olmadı :D kimse inanmıyor bende böyle diyorum artık :)) herkese ilginç geliyor hayatta inanmam diyorlar ama olmadı napim yani. yakın arkadaslarımla sohbet ederken diyorlar senin kız arkadasın, eşin falan artık kim olursa gercekten cok sanslı olucak ama birazda şanssız olucak diye. tecrübesizim falan diye :)) durum bu yani
Soran+1 yılevet ilginç geliyor çünkü insanlar alışmış öylesine sırf sevgilim var demek için sevmedigi halde sevgili olmaya birsürü insanla o yüzden inanmak zor geliyor ilk anda :) sevgi için tecrübe gerekmez ilk sevdiğiyle hayatının sonuna kadar olan nadir insanların tecrübesi mi var :)
Soran+1 yıliçinden geldiği gibi davranırsın :) bunlar ögrenilecek şeyler degil bence :)
Soran+1 yılama kızdan kıza degişir bilgi sahibi olacaksında belki bir kızda olumlu tepki alırsın digerinde olumsuz :) hem nasıl bilgi sahibi olacaksın :)
Soran+1 yılkızlara nasıl davranılır ansiklopedisini oku :D
Soran+1 yıltabi tabi okumamak için baktın :) her kız farklı bir kitaptır öyle bir ansiklopedi olması imkansız :D
Soran+1 yılduygusal aglamalık bir kitap yer yer gülümseten yer yer aglatan :)
Soran+1 yılne tarz okudun :D
Soran+1 yılne ilginç kitaplar onlar :)
Soran+1 yılboşver okuma o zaman :)
Soran+1 yıldegiliz bütün kitapları okuyabilir misin neşeli kitaplar oku :)
Soran+1 yılben kendimi okurum ne gerek var başka kitaplara :)
Soran+1 yılben çelişirm karmaşık bir kitabım ben :) ben SEVGİYİ istiyorum bir çocuk olarak :)
Soran+1 yılpeki :)
Soran+1 yılkitaplar mesaj atmaz :D evet basitmiş dipnot :)
Soran+1 yılressam kitap lütfen :) tamam kitabın iç kapagın üst köşesine not edildiler :)
Soran+1 yılben kitabın ortasındayım ama :D
Soran+1 yıl:) teşekkürler
Soran+1 yıltesüf neden :)
Soran+1 yılben okudum ama o sayfaları :)
Soran+1 yılsanmıyorum :)
Soran+1 yılyoksa gözümden kaçan birşey mi var öyle deyince tereddüt ettim önceki sayfaya döneyim bir :)
Soran+1 yıldeme tabi :)
Soran+1 yılönemli olan içeriktir :) bende bu kitabın adını bilmiyorum :)
Soran+1 yılgeçmiş olsun ne diyelim :)
Soran+1 yılrica ederim düzelecek :)
+1 yılVay vay :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri