Diğer Yoklukta olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yoklukta giderim Güncellemeler+1 yıl hosunuza giderim Güncellemeler+1 yıl ayol şaka yaptim canim sikiliyo ben size mi kaldim ahahahaaaaaaaa@aahahahaaaaaaaaaa Güncellemeler+1 yıl konusmak isteyen var mi ya Yoklukta olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Yoklukta giderim deme kendin için her kadın değerlidir kendini böyle deyip üç beş dengesizin diline sakız etme değerini bilecek biriyle ol bende yokluktayım maalesef 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ayy yerim Yorumla Turiiist +1 yıl Yesene bi iyi gelir Yorumla Turiiist +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla Turiiist +1 yıl Tamam Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Bu kadar kendinden vazgeçme bence karakter herseydir olmayanların gideri daha çok inanki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl oyle ya gercekten Yorumla legolas38 +1 yıl S.. ret sen iyi ol gerisi bos Yorumla Soran +1 yıl saol Yorumla legolas38 +1 yıl Eyvallah Yorumla Soran +1 yıl hoslandim Yorumla legolas38 +1 yıl Hayrını gör verdim gitti Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Yoklukdayım ama seçici olacak kadar kendime saygılıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hm Yorumla
MüfettişGadgett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl pis yokluktayım şu an 😂 gidelim mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sen nereye Yorumla MüfettişGadgett +1 yıl sen nereye gidiyosan oraya Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Hangi yokluk tan bahsediyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl karı sjsj Yorumla benhatıra +1 yıl Hem anladim 😄yani yokluk çekiyoruz yapcak bir şey yok Yorumla benhatıra +1 yıl Hala yolluktamısın 😄 Yorumla Soran +1 yıl evet ya seninle de konusmusuz aslinda Yorumla benhatıra +1 yıl 😊 hiç konuştuk sayılmaz Yorumla Soran +1 yıl ozelde Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yokluk değil de aşırı bağlanma ve hoşlanti kötü be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oyle mi oldu Yorumla Kaphiedral +1 yıl Maalesef Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana yokluktayım yani yokum😂😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl iyi bakalim ahaha Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Öff hemde çok iyi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl afiyet olsun Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Afiyet mi olsun 😂Yemek yemiyorum ama içiyorum Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Ok see you kanka Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Merak etmiyor değilim seni 0 0 Yorumla
yiğit06fck Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl yokluktaysan doldururum :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ooooo gel doldur Yorumla yiğit06fck +1 yıl konusalim mi :) Yorumla Soran +1 yıl derdim var sekstung yapamam Yorumla yiğit06fck +1 yıl benimde var sohbet edelim Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Yoklukta nereye gidersin onu söyle 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece yokluktamısın 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gel o zaman 😜 0 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Pek küçüksün sende be 😜 Yorumla
Aras135123 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Nere gidersinn 0 1 Yorumla Aras135123 +1 yıl Bu konuda konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yoklukta giderim deme kendin için her kadın değerlidir kendini böyle deyip üç beş dengesizin diline sakız etme değerini bilecek biriyle ol bende yokluktayım maalesef
ayy yerim
Yesene bi iyi gelir
Çıktım
tamam
Tamam
Bu kadar kendinden vazgeçme bence karakter herseydir olmayanların gideri daha çok inanki
oyle ya gercekten
S.. ret sen iyi ol gerisi bos
saol
Eyvallah
hoslandim
Hayrını gör verdim gitti
Yoklukdayım ama seçici olacak kadar kendime saygılıyım
hm
pis yokluktayım şu an 😂 gidelim mi
sen nereye
sen nereye gidiyosan oraya
Hangi yokluk tan bahsediyorsun