Diğer Erkekler, ablanızla gün boyu istediğini yaptırma cezalı iddiaya girip kazansanız neler yaptırırdınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neler yaptırırdınız ablanıza gün boyu her istediğinizi yapacak olsa iddiayı kaybedip? Güncellemeler+1 yıl uygunsuz anlamayın canikolarım iddia sonucu ceza işte bu basitine Erkekler, ablanızla gün boyu istediğini yaptırma cezalı iddiaya girip kazansanız neler yaptırırdınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Asimtn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Başıma masaj yaptırırdım okadar güzel geliyor ki migrenim var zaten başıma masaj yaparken uyumak 🥲🥱😴 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana bir kiz arkadaşını sevişmek icin ayarlamasını isterdim. Baska bir şey yapmasına gerek yok sonrasinda özgür 😂😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl iyi ki senin ablan değilim yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ki değilsin. Valla öyle ne istersem diye anlasmışsak yapmak zorunda 😅. Yapmazsa sorun büyük. Olay çıkarırım Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahve yapmasını isterdim o kadar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl hiç mi kahve yapmaz ablan sana normalde? Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Ablam yok ki :) Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Olsaydı isterdim niye onu yorim ki Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ablam ile sapık bişey yapmam ev işini yaptırırım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl zaten iddia ya sapıkça düşünenleri istemem mesele bana taktik vermeniz ve benim ablama gün boyu hizmet ettirmem kazandığım iddia sebebiyle Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl iyi ev işi yapsın keriz : ) Yorumla Soran +1 yıl her yanı tertemiz yaptırıcam evde sonra da bol köpüklü kahve eşliğinde omuzlarıma masaj yapsın enayi dümbeleği Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl 😂😅 ne kötüsün Yorumla Soran +1 yıl sen ablanla böyle bir iddiaya girip kazansan kesin benden daha kötü olursun Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Sorun oki genelde evdekiler ile aram kötüdür jsjs konuşmuyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ayaklarımı yıkatırdım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl senin ablan yok kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin adın da mercan Yorumla
Wolverine_logen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ens değilim 0 1 Yorumla Wolverine_logen +1 yıl Odamı temizletirim Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Başıma masaj yaptırırdım okadar güzel geliyor ki migrenim var zaten başıma masaj yaparken uyumak 🥲🥱😴
Bana bir kiz arkadaşını sevişmek icin ayarlamasını isterdim. Baska bir şey yapmasına gerek yok sonrasinda özgür 😂😂😂
iyi ki senin ablan değilim yaaa
İyi ki değilsin. Valla öyle ne istersem diye anlasmışsak yapmak zorunda 😅. Yapmazsa sorun büyük. Olay çıkarırım
Kahve yapmasını isterdim o kadar
hiç mi kahve yapmaz ablan sana normalde?
Ablam yok ki :)
Olsaydı isterdim niye onu yorim ki
Ablam ile sapık bişey yapmam ev işini yaptırırım
zaten iddia ya sapıkça düşünenleri istemem mesele bana taktik vermeniz ve benim ablama gün boyu hizmet ettirmem kazandığım iddia sebebiyle
iyi ev işi yapsın keriz : )
her yanı tertemiz yaptırıcam evde sonra da bol köpüklü kahve eşliğinde omuzlarıma masaj yapsın enayi dümbeleği
😂😅 ne kötüsün
sen ablanla böyle bir iddiaya girip kazansan kesin benden daha kötü olursun
Sorun oki genelde evdekiler ile aram kötüdür jsjs konuşmuyorum
Tuvalete gitmemesini isterdim gün boyunca
ayaklarımı yıkatırdım
senin ablan yok kesin
aynen yok
senin adın da mercan
Temizlik
Ens değilim
Odamı temizletirim