kızlar sevgiliniz size " güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa " dese sa so su sö sı si :)) ona ne derdiniz ya da ne yapardınız katli için :)
https://www.youtube.com/watch?v=u_f_T_GFxdc
https://www.youtube.com/watch?v=u_f_T_GFxdc
Askim bnim bu ne övgu hem guzel oldugumu kabul et hemde bes para etmez de oldumu smdi :D derm
beş para etmez tabıkı trılyonların yanında :PPPPP derse
trılyon elmasların yanında diyeckmış sen anlrsın dye trılyon dye kapatmış mevzuyu :) derse
senden iyi kamyon şöförü olurmuş ağzın ıyı laf yapıyor benden sonra :)))
hep olmak istmışındır diyosun ama bnce sen olmuşun bı kamyonun yok onuda kocan alır :)) olmasaydı derdi dinlermıydı ferdi :PP
sen ruhun da aslfalta özlem var bunu görememişler sana kamil koçda iş ayarlayalım :P
Allahallah derim o yuzden mi herkes bakiyor yolda derimmm:))))
50 yıl sonrada aynı seklde bakacaklarmı :)
Soruda Sen suanki durumdan bahsediyosun madem 50 yil diosun soruda sorcaktin simdi degil
bana şu an diye yazdğımı ya da kasdettiğimi belrten bır ibare gösterırmısn
Kizlar sevgiliniz kelimesi mesela sen bana 50 yil sonrasini ima eden bir cumleni goster cok biliosan
şimdiki zaman cumlesi değil bu geniş zman cumlesi herpsini kapsyor dil bilgisi hocan kımdi numarsını verırımısın bende sana edebıyat hocamın numarsını vercem :P
Dil bilgisinden sorsaydin onu ninemde bilir ben olaya anlam olarak baktim teknik değil hocamin numarasida veremem cunku senin gibi anlayisi gıt insanlarla anlasabilcegini düşünmüyorum
gıt değil kıt o bikere :)) hakret bıle ederken çok kabasın aşk olsun gıt a değil kabalına kırıldım :P
Sinirlendigim icin ole yazdimmm of yeter daha yazma
bana sinirlnemeye hakkın yok :)
Yokyaaaa nieymis ooo
çümkü bn sinirlnılecek biri değilim de ondan :))
Cevap
1Cevap
cok snirlendgmde dedikleri oldu ayrildim:)
siler atarım mı diyosun ::) bowww
Off snne be slk. s derdim :)
sana hıc ınsan aşık olmaz :) tur olarak insan yani :P
Hoş karşılanmaz.
gercek bu ama kardeşim :)
hiç söyledn mı peki
desene senın için haylde olan benım gerceğim oldu :)
Bisey yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar