AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Geçen Ağustos Almanya'daydım. Banliyöyü ücretsiz kullandım.
Sık sık depresyona giribde sevgilimin burnundan getiriyorum hayati
senin ki depresyon değil , adet zamanları.
Kendine saygi et
"allahım et ver allahım et var, lahanası bol olsun, hayyal etseneeee, lahaanaasııı booll olsun" diye mırıldanmak.
valla çapkınlıktan başka gübahım yok. Bütün günahlarımı ona harcıyorum :D
☺️☺️
sende ayıp etmişsin ama 2 yıl aynı evde kalınıp yatılmazmı kınıyorum seni çok büyük günah işlemişsin zulmetmişsin resmen çocuğa :D
O acıdan bkarsan evet işkence ginidr hralde neyse dgne az kaldı ztn az daha sabretsn 😄
ılların patlamasına az kalmış bence yanına bir ilk yardım çantası falan al o gece :D
😄😄😄😄
Sende benim hatalarimdan birisin. Sen en buyuk gunahlarin sebebisin. Senin icin harcanan zamana yazik. Sen en guzel duygularin katilisin :)))
gece yataktan kalkıp mutfakta aşırıyorum. d. d he bide odamda gizli dolabim var. d. d nevalelerim orda kimseye vermiyorum cips, cikolata kek oh oh
Ateistim- Hırsızlık yaparım- Zina- Küfür- İntihar
KALP KIRMADIM 1 KEZ OLSUN <3
Hırsızlık yaparak zaten sahibi olan kişinin kalbini kırmış olmuyor musunuz? :)
Ya da küfür ederek...
Zaten steistsen senn içn günah yok ki sadece saygısızlık ayıp terbyesizlik var 😉😉
Kamyon yüküyle günahım vardı ama büyük günahım pek yok gibi olanlara da tevbe ettim. Tevbem kabul olduysa temizim inşallah :)
Çok günah işledim zamanında. Umarım Allah'ın merhametine kavuşurum.
Amın arkadas
Universte zamanlari kiz arkadasimdan borc almistim oda ansizin yurtdisina gitti bulamadim aradim sordum fakat ulasamdim o parayi veremedigim icin pismanim
Sayet ulasamazsam fazlasiyla bir yetime ya da ihtiyacli birine vermeyi dusunuyorum
itiraf ediyorum : burada birini incittim ve xper 5 olan hesabımı sildim. yeniden geldim onun kalbini kazanmak için
Hmm umarım düzelir drm
Sevgilimle birliktelik yaşadım dayanamadım kızlığımı verdim..
Cok comertsin maasalh
Ooıo samanlıkta iğnesin xd
Evet
Günah arıya benzer, onun gibi ağzı ballı, fakat kuyruğu zehirlidir. nevsimin eline brakma yarab.
itiraf ediyorum arkadasimin sevgilisini ayartim ama cikmadim cocuklada
Ayıp ayıp ama heyecanlı :D
Bir Kulunu
Çok Sevdim
O Beni Hiç Sevmiyor
Kalbimi Ona Verdim
Artık Geri Vermiyor
Ne kadar manidar. İtiraf edin diyor kendi gizli. :D
Müslümanın günahına başka bir müslümanı şahit etmesi doğru değildir :)
Herkezin günahı kendine çamaşırları çıkarıp ortalığın içine etmeyelim ne az kişi bilirse o kadar sp sevap point :D
günahımı itiraf ederek onun affedilmesi gibi bir durum varken onun sonsuza kadar günah olarak kalmasına gönlüm el vermez :)
Aynı evde yaşadınız ve yatmadınız hemde 2 yıl ciddi misin?
Yatmadık evt
Birbirinize de mi göstermediniz hiç :D
Offf allhm
aynı evde yaşaman günahmı peki zina yaptıysanız günahta :)
Günah tabi zina yapmadım 😄
o zaman günahmı senin sevgilinle aynı evde yasaman günah katagorisine almıssın itirafını
Ayne evde yaşayınca gnah olmuyomu btn gnu beraber gcrysn sort askılı yanına otrysn falan
short askılı yan yanasın hiçmi zina girişimi olmadı
Hayır birbirimizi cok svyrz dgnmze de az kaldı ztn ☺️ Ama bazen zr dryrm üstnü dgstr askım sortla drma dedigi oluyodu
helal olsun o zman gerdek gecenizde patlama olur o zman :D
Kaçmayı dşnyrm 😄😄
Kacamassin iste o zaman git ustunu degistir demez cikart der :)
Heralde 😄
Kacisinnn yokkkkk :))))
2 yasindaki kardesime bende 6 yasindq oluyorum sobanin uzerinde demir ısıtip yuzune degdirmistim cok pismanin l*n
Oha l*n napmıssın sen
Gecti hersey allahtan iz felan kalmadi 3 gun dayak yemistim babamdan :)
Sana da yazık cocuksn sncta 😔
:( kiyamam sana uzulme 😘😙😙
Öpckler falan ltfen yani 😄 üzldm ama hadi grsrz
:) bysss
Kilisede rahibe günah çıkartıyor gibi hissettim kendimi :/
Hiç birini aklımda tutmuyorum, geçmişi düşünecek vaktim olmuyor:D
aynı evde yaşayınca günah mı işlemiş oluyosun yani :)
Elimde kalan tek şey günahlarım.. Her cumaya gitmeye çalışırım umarım kurtarır
bir keresinde tramvayda kızın birinin göğsüne tepeden baktım ama gözümün ucuyla baktım geçtim ama çok dekolteliydi bir daha olmadı olmazda inşallah
Küçükken kuzenimin yapışkanlı kâğıtlarını çalmıştım cok utanıyorum bu çok büyük bir hata o yüzden gizlideyim ama yinede burdan kuzenime selamlar :)))))))
O ben miyim yoksaa 😀
Kuzen Naber :d
sagopa kajmer'in müziklerini indirdim para vermeyene haram olsun demiş :/ helallik isticem ondan
Bende bikere annemin sepetini kirmisdim kucuken kardesimin ustune atim annem kardesimi dovdu 😤
Haha yinemi sen :)) sölüm teyzemede gör xddd
Hahahha sakin söyleme 😒 :(
Bir kız çok seviyodu beni dalga geçtim tersledim kız intihara felan kalkıştı çok pişmanım :(
Oha. İntihara mı kalkıştı?
Aynen hap içmiş midesini felan yıkadılar :(
İşlediğim hiç bir günahtan pişman değilim bugün olsa yine aynısını yapardım çünkü hep haklıyım ben.
haklı ısen nasıl gunah oluyor? gunah ıse nasıl haklı oluyorsn?
:) bilmem öyle işte
İtiraf ediyorum bana hep " karıncayı bile incitmez " dediler ama ben çok karınca incittim :)
Sokaktan Kedi Çalıyom En tatlısı Hangisi ise Onu alıyom :/// Çok zalimim Çookkk
Kaçtane kedi var evdee :0
gözle gorunur bır sey yok da tereddütte kaldığım bır mevzu var söyleyemem !!!
bir arkadaşımı çok kıskanmıştım ve ayakkabısını çöpe atmıştım :D
Hahha kiskanc seni ya cok iyi bir fikir aslinda. Arkadisimin italya dan gelen gözlügü cok guzel ve turkiyede benzeri yok ;)
Aynen öyle çok zekice pişşman değilim
😄😄😄😄
Arkadaşım beni çok sinir etmişti bende erkeklerin önünde eteğini kaldırıp p*ç diye bağırmıştım aslında bu günaha girermi onuda bilmiom ama neyse :/
içki içiyoz , zina yapıyoz , namaz kılmıyoz, oruç tutmuyoz l*n ben nasıl bir iğrençmişim ya kendimden tiksindim şimdi
insanınn kendini bilmesi ne kadar güzel knkişş
aynen kanks ama bu yaptığım günahlar düzeliyorum inşallah :)
itiraf ediyorum unuttum derken her yerde onun yüzünü görüyorum :((
Anal iliski ve anus yalamam tabiki gunah ama pisman degilim, fantazi konusunda sanirim tutamiyorum kendimi ^^
Evli olsam Bnde yprdım ki gnah ama fntzi artık bilmyrm
Sınır yok napayim bende boyleyim☆
Bilemiyorum hangisini soyliyim allah butun gunahlarimizi af eylesin (amin)
heckırlık yapmak günah mı hocam? [ ama kötü siteleri ]
oyun hack felan? :)
yok be kardeşim şu şebeklerin tv ye cıkıp din programı yapanları var ya orda görmüştüm 10 yaşında velet tvdeki program sunucusuna böle soru soruyodu :D ordan geldi aklıma :D
Birini kacirip tecavuz ettikden sonra kafasini kesip yedim :)
Ohaaaaa:) bari tati nasildi
:))
Gunahi veren Allah ise sabiri ve azmi veren de odur belki de. Bu yuzden beyaz yalanlar ve kufurden baska suana kadar fazla gunahim olmadi.
Kankamin sevgilisiyle seviştik cok pismanim çook :((
Günahlardan uzak ol sevaplara yakın sana bir söz söyleyim darılma sakın dostun karınca ise merdane takın ummadığın taş baş yararmı yarar ;)
Sevgilimle opustum ona guvendim kucagina oturdum, bundan cok pismanlik duyuyorum.
Güzel xd
İlişkiye girdim birini Bozdum pişmanım birdaha da yapmıcam evlenene kadar
Ateşle barut yan yana patlamaz diyorsun yoksa ateş kalmamış mi diyorsun
Sevyosan sabredysn dyrm
He canım bizde yedik
İnandrmk zrnda deilim
Ama. Oldu yani
tanrıya göre herşey günah :D Ama işkenceleri haksızlıkları tecavüz olaylarını izlerken günah değil. Übür dünya varmış nihahaha :D
günah dedin herşeyin zıttı sevaptır beyin fakiri seni ztn beynin olsa ataist olmazdın
Yalan alkıl uyuşturucu falan yok ama zina ile mast var
Artık normal glio erkklerin genel itirafı
sitece hatta ülkece cehennemde kombine aldık haberimiz yok :(
İçki içtim sigara içtim oruç tutmadım zekat vermedim biz nebiçim insanız laa
bizde inandık aynı yatakta 2 yıl değil 2 saat yaşasan işlem tamam olur
komşu kızıyla köprü kurmaca oynamıştık. o köprünün altından çok sular geçti sonra. allah affetsin
İlk ve tek çıktığımla oral ve sürtünme tarzı şeyler yaptım. Çok da pişman oldum. Ciddi olmamıza rağmen ayrıldık.
Bende de var iş yerinde çaycı ablayla yiyişirdik
Benden büyük komşu kadınlarla ilişkiye girdim
Genelde hep seks benimki
75 kuruşa Whopper menü yedim :D
Nasıl 😄
Arkadaş grubum ile gitmiştik. Herkes ortaya para koyuyordu. O şekilde para toplayıp alıcaktık. O günde cebimde sadece 75 kuruşum vardı. Herkes 10-20 lira koyuyor ben arada 75 kuruşu koydum. Yedikten sonra söylemiştim ama :D
ama nasıl ve nesi gunah
Herkes 10-20 lira koyuyor. Sen 75 kuruşa whopper menü yiyosun. Sence günah değil mi? Tabi çok yakın bir arkadaşlık var aramızda o ayrı konu.
Bişey yok ki bnda
Bence var. Yaşam tarzıma uygun değil.
Söylemişsin sncta
Hangi birini itiraf ediyim? ') Benim günahlarımı toplasan edirneden karsa çift şeritli yol olur :D
😄😄😄
:) :) :)
Sevgilimin ailesine ve kendisine küfretmiştim. Benden ayrıldı ve hala cezasını çekiyorum 2 yıldır.
Fevri davranmışsın dmekki
Aslında birden parlayan bir insanım. Kendisine defalarca ulaştım ama kendisi için benim öldüğümü söylüyordu. Çok pişmandım ve yaşadıklarımızı roman yapıyorum.
Hmm okuruz bir gün blki
İnşallah.
İnşllh
Şiirsel bir roman. Sadece şiirlerimin bir kısmına "facebook. com/dizilmek" ile ulaşabilirsin.
Pki hayatta bşrlar
Teşekkür ederim.