Valla çok şey var ya anlatmaya kalksam satırlara sığmaz ama genede bitanesini anlatayim. Ben lisedeyken sınıflar arası maç yapmıştık okuldaki turnuvalardan değil ama akşam buluştuk halisahaya gittij. Bizim müzik öğretmenimiz celall hhocada oda karşı takımdaydi onunla çok ugrasirdim ya bir görseniz adama uzulursunuz herneyse başladık maça ve yenildik kolasina mac yapmıştık kola almamız gerekiyodu ertesi gün okula gittik celal hocanın takımı kazandığı halde cebinden parayi çıkarttı gidin alın kolaları ben ismarlicam dedi kalktı voleybol oynayanlarin yanına gitti banada bir bardak getirirsiniz dedi tamam dedik gittik aldik kolayı tam götürcek arkadaş dur dedim içine tükürelim dedim benim arkadaşlar da birbirine baktı anlamsızca ahahahaa o anı hiç unutamam hepsi aynı anda tamam dedi aldım bardağa balgamı attım hafif salladık bardağı ama balgam işte zor dağılıyo neyse detaya inmiyim :D arkadaş gitti verdi alın hocam diye bizde izliyoruz bütün arkadaşlar adam bardağı aldı dikti kafaya gülmekten ölmüştük o an :D bu arada soruyu soran arkadaş bana bir mesaj atarmisan süper olur iyi günler herkese
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄 hayırdır neden atyım kardeş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. Küçükken bir evi soymuştum, bir radyo ve kılıç çarpıştım.
2. Çok güzel vodka içerim 3 öğün yemek gibi param olsa 24 saat içerim.
3. Nefsime yenik düşüp zina yaptım.
4. Hep korsan film müzik vs indirdim.
5. Babama hep atarlı davranıyorum.
6. Anneme gerektiğinden fazla ilgi göstermiyorum.
7. Hep kardeşimi dövüyorum. Fazla ser dövmesemde dövüyorum. Babamda beni böyle yetiştirdi, böyle gördük.
8. Babamın cuzdanından hep. para aşırıyoru ve ben almadım diyorum anneme yükleniyo.
9. Oruç tutmuyorum hiç halim vaktim yerinde.
10. İntihar etmeyi denedim başarısız oldu.
11. Hep arkadaşlarımdan sigara otlanmaya çalışıyorum.
12. Abim var hep kavga esiyoruz, ona olur olmadık sözler diyorum.
13. Kendimden nefret ediyorum.
14. Bu dü ya da yatacak yerim olmadığı için kendimi sövüyorum.
15. Gebermek istiyorum...
Ne kadar pişman olsamda bunların önüne geçemiyorum.722 Yorumla
Soran+1 yılEline kolunA saglık yazmışsın ve önüne gcrsn inş istynce herseyi ypyo insan 😉
Cevap sahibi+1 yılBunca şeyi ve daha fazlasını yaptıktan sonra geçse ne olur. Bir uyuşturucu kullanmıyorum yani.
Soran+1 yılBnde hatalar yaptım birsürü sevglimle yatmadım ama kova yapıp içtım bir kez pişmanm yapmyrm hiç yapmdm onn harıcınde bidaha
Cevap sahibi+1 yılBunların pek olgunlukla alakası yok malesef. @gunkamer
Bu arada en iyi cevap için teşekkürler. Keşke bende sizin kadar güçlü olabilsem.- +1 yıl
adam usenmemıs yazmıs :))) cogu bende de var
aa hepsı var :D
Soran+1 yılİnan yaparsın sıkıntı yok rica ederim eic içn
Cevap sahibi+1 yıl@mistikHadesiçe Nesine üşeneyim bunun. 2dk sürmedi yazması. Bu arada ben daha inddalıyım hepsi olamaz. En azından 1 3 5 7 9 10 13 14 15 bana özel.
- +1 yıl
Sana cehennemin 7. Katı bile az
- +1 yıl
yok yok sen merak etme hepsı bende de var
bı teka abım yok onun yerıne kım olsa sövuyorum :DD :D
Cevap sahibi+1 yılAha kız versiyonu mu buldum, ruh ikizimi buldum la. 😮😮😮
- +1 yıl
Adam cehennemden villa satın almış ya l*n :D
Cevap sahibi+1 yılHayali bile güzel be.
- +1 yıl
Canım sen cehennemden vip yer ayırmışsın kendine bu nedir ya :)
Cevap sahibi+1 yılAynen. Rahat olayım diye. Yanımda gelecek var mutlu mutlu yaşayacaz. Öyle değil mi @mistikHadesiçe
- +1 yıl
@HiçYılmaz ayıpsın
cehennem dedıgın benden sorulur :D - +1 yıl
Cehennem VIP kanks :D
Cevap sahibi+1 yılİçerim pampa @-FoRmEn- neden içemeyecekmişim?
Kabahat gizli de, açık da işlenmez. Bir âyet-i kerime meali:
(Açık da olsa, gizli de olsa günahlardan sakının!) [Enam suresi]
(Kim, dünyada günahını gizlerse, Allahü teâlâ da, kıyamette o günahı herkesten saklar.) [Müslim]
Ayette ve hadiste bildirildiği gibi işlediğimiz günahları başkasıyla paylaşmak hoş değil.
Çok matah bir şeymiş gibi açıklamak doğru değil. Belkide tövbe edeceğiz o günahlar için.40 Yorumla
+1 yılKucukken bime girip kameranin acisini hesaplayip kameraninvgormedigiyerde sirtimda sirt cantasi oluyodu okul donusuydu sonucta ne varsa icine koyup elimi kolumu sallaya sallaya cikmistim
yani tek gunahim hirsizli bunafa zaten surekli tovbe ediyorum00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. ben çocukken adamın biri motorsikletle geçerken cebiinden 10 milyon düşmüştü.2003 senesiydi bilenler bilir parada6 sıfır vardı o dönem bir ekmek 250.000 liraydı. o 10 milyonu adamı uyyarabileceğim halde uyarmamıstım ve cola cips bir dünya sey almıstım büyük paraydı benim için. sonra babam bana gene o akşam 20 milyon vermişti. sigara almaya göndermişti. ben o akşam o 20 milyonun üstünü kaybettim tam 16 milyondu. yani o para benden gene çıktı ve babamdan yediğim dayak cabası kaldı bende. :) bu arada sevgilinle yatıp yatmaman kimseyi alakadar etmez lakin ben inanmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılİi napyım inAnma artık nişanlım gerci alışamadım nişanlım demeye
Soran+1 yılTesekkr ederim inanmak size kalmış fakat ztn evlncgmz içn hersey özel unutulmaz olsn istyrz bn gelinlikle cıkmak istyrm karsısına beklyrz dedigim gbi inanmazsanz sizin bilcgnz bsy ☺️
Benim adım John Kramer bunca yıldır insanları yaptığı hataları gösterdim onlara ikinci bir şans tanıdım
https://www.youtube.com/watch?v=cdQBJNseN3U
bazıları testerenin sınavından geçemedi bazıları ise bana minnettar..33 YorumlaBirçok günah işlemişimdir. Çoğundan pişman değilim bayan... Hesabı Allah katında sorulacaktır elbet, ama yalan söylemeyede gerek yok burada...
En azından isteyerek insanları birbirine kırdırmadım, iftira atmadım, doğru bildiğim yoldan şaşmadım, fitne - fesat çıkarmadım... Bu bana yeterde artar bile...30 Yorumla
+1 yılbir kızla sevgiliyken karı koca hayatı yaşıoduk resmen sonra onun ablasına sırf senle yaklaşmak için kardeşinle birlikteyim dedim abla kardeş ikisiyle de yatıodum ;) çocuklu bir bayanla yattım eski komşuydu en büyüğü bunlar galiba devamında işte her sevgilimi birileriyle aldattım
10 Yorumlabir kadini cok sevdim hemde cok universiteye gitcem diye tutturdu o inati icin ayrildim evlendim baskasiyla ama hala attigim adimda izi baktigim aynada yuzu var her calan sarkida hatirasi var ki şu an kizim var ismini koydum her ismini soyledgim de sanki donup bakcak saniyorum
00 Yorumla
+1 yıl3 Kızla aynı anda çıktım. Onlara çok yalan söylemek zorunda kaldım buluşmaya gittiğimde batarya yı ters çevirdim bozuk dedim ve sırayla da birlikte oldum... pişmanlık var mı diye sormadan söylemek isterim biraz vicdanım sızlıyor...
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄 biraz vcdann szlyr sadece yni
- +1 yıl
evet sadece biraz sızlıyor fazla değil :) taş bağlattılar zamanında :)
+1 yılzamanında aşırı derecede alkol kullanırdım. Öğrenciyken karnım açtı ama alkolümden feragat edemezdim. Geçi o günler. Çok şükür hırsızlık yok.. Yalan ise pembe diyelim. Bence günah olmaz onlar :)
Ben aynı evde sevgilimle yaşadım da yattım da o günah oluyor mu ki :)01 Yorumla
Soran+1 yılGünahtır yani 😄 bn yatmadım ama yasadım o da günahtır
+1 yılgunah itiraf edilir mi len =D başkasını işlediğin günaha sahit edersen affedilme ihtimalini azaltırsın. halbuki ALLAH la senin aranda kalırsa affedilme ihtimali daha çok
20 YorumlaSevgilimle cikmaya ilk basladigimizda baska bir kizla baya saglam takılıyordum sonra nisanlaninca benle muhabbeti kesti o diger kiz. Bide benim hatun kizi nisana davet etmis herseyden habersiz. Hos olmadi yani.
00 YorumlaŞişko gelinle damat nikah salonundan çıkarken okadar kişinin içinde yemiş yemiş sıçmamış yazıp a4 kağıdına havada salladık damat gelini bırakıp bizi kovalamaya başladı o gün bugündür iyi koşarımm :):):)
07 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ayıp en mutlu gününde
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkanks bana gunah yok :D
nasılsam oyleyım hala ama
her boku yemısım masaallah :D
bı uyusturucu kullanmadım bı da adam öldurmedım sanırım
gerısı hep var gıbı :D14 Yorumla- +1 yıl
Ateist detected :D sddsds
- +1 yıl
detected yazmaya gerek yok :D
sıtede bılmeyen kalmadı sanıyorum :D - +1 yıl
yedim :D
b*k yemek günah olsaydı onu da yapardım
Gizli Üye(30-35)+1 yılne çaldım ne yalan söyledim ne de iftira attım ama bir keresinde yazın köpeğin biri uyuyodu su şişesini bitirdim dibindeki soğuk kalan bir iki damla suyu bunun üstüne döktüm korktu sıçradı felan koşup yola atladı araba çarptı şaka şaka sadece biraz irkildi bakındı bir şöyle sonra geri yattı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki bu itiraf iyi bisey mi.. yani Bir gunah isliyorsan sahit olmamasi lazim der dinimiz.. sorguya cekildiginde burada okuyanlar hep sahitlik edecek gunahina.. din dersi vermek icin soylemiyorum yanlis anlama.. sadece tavsiye..
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin inancı ayrı bilgi içn tesk ederim arkadsm
Cevap sahibi+1 yılDogru soyluyorsun.. o zaman benim gibi inananlara gelsin benim yazdigim.. :)
Birine ihanet etmiştim ve genelde insanları yüzüstü bırakmak gibi kötü bir huyum var ama buna rağmen insanlar benimle arkadaş olmak için özel bir çaba sar ediyor.
2. olarak acı çektirmekten ve çekmekten haz duyuyorum00 YorumlaHangi birini? Karşı cinsle aynı evde yaşamak günahsa eğer beni cehennemde odun diye kullanacaklar o zaman çünkü 4 kızla 2 yıl boyunca aynı evde kaldım.:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄
+1 yılArkadaşlarımın sevgililerini ayarttim kuzenimin arkasından konuştum en yakın arkadaşımin arkasından konuştum tek suçum konuşmak cok şükür aklim başıma geldi. cok pismanim helallik istiycem
00 YorumlaKarıncaları alıp yanan sobanın üzerine atıp yakmamalıydım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBncede 😄
- +1 yıl
Yuhhhhhhhhhh
1. çok zina yaptım
2. çok can yaktım ah aldım
3. çok kopya çektim ,
4. bu zinalar sonucu biar kaç defada cenabet gezdim hamam bulana kadar
5. bazı durumlarda yalan söyledim
6. çok namaz borcum var10 Yorumla
+1 yılzina, alkol uyuşturucu, yalan söylemek. Alkolü yılda 1 alıyorum veya almıyorum artık. uyuşturucu 14 yıl oldu bırakalı zinayı geç söylemem:) yalanım da yoktur:)
01 Yorumla
Soran+1 yılOh oh ne ararsan var 😄
+1 yıl"Bedbaht; yaptığı günahları halk içinde anarak ortaya dökendir."
- Ali Cürcani Hz.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendime kendi istegimle fiziksel zarar verdiriyorum bu sayilir mi? Sonucta kendine zarae vermek de gunah. Hem de sadece beni etkilemeyecek sekilde zarar verdiriyorum agir mazosistim bence en buyuk gunahkar benim :D
00 YorumlaOda da başı boş dolaşan sineği, kitapla tek vuruşta yere sermem :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄😄
+1 yılaskerdeki sevdigimle sk sk tartisiyoruz bende ofkeme yenik düşüp karşılık veryorum oda çok üzülüyor ve bu durum vicdanimi çok sizlatyor :-((((((((
00 Yorumla5 yaşındayken çok büyük bir supermarketten, 1 paket falım sakızı barkodunu sökerek çalmıştım. O zaman bile benim adam olmayacak bir süperzeka olduğum belliymiş :D
00 Yorumlaküçükken camdan buz atardım sokaktakilere , ama insanları hedef almazdım sağına soluna atrdım. bir gün bir çocuğa denk geldi. nasıl ağladı :( çok pişmanım
00 Yorumlaen büyük günahım sevgilim yok beni seven biri yokk offff yardım edin banaaa girmediğim chat face net kalmadı
hepsi sahteee canım cok sıkkın vede cok utangaç ve balık burcuyummm01 Yorumla
Soran+1 yılBulursn uzulme
+1 yılbiriyle çıkmaya başladım ve ertesi gün onunla yattım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim ve asik oldugum adamla bir kez yatdim ama sige nikah yaparak kocamla dini imam nikahim yok o adamla sige nikahi yapip oldum tam crhenemlik biriyim biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
İlginç fantezi :)
Adam öldürmek ve hırsızlık dışında sanırım her şey.
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela?
Rahip veya Peder misin abla, ne bilicem sende saklı kalacağını :p
00 YorumlaDiğer konusunda 881 cevap paylaştı. 18 yaş ve 60 yaş arası :D hebisinden yaşadım :) dehşet verici hazlar aldım
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
Beni cok seven hayatini benimle gelecekte plan kurarak tasarlayan bir insani askerdeyken terkettim hala vicdanim sizlar
13 Yorumla- +1 yıl
çocuğun a. koymuşun
Yalan söyledim her insan gibi.
Ki arada bu günahı işliyorum hala :(00 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Seninki günah değil be canım sen günah görmemişsin.
00 Yorumla
+1 yılMarketten gereğinden fazla poşet alıyorum, bir şey unutursam annemden gizli eve ayakkabılarımla giriyorum, dedikodu yapıyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄 eve ayakkabıyla grmek favorik 😄
ben aynı evde yaşayamadım. yaşasam sıkerdım kesın. yanı sen benım sevgılım olucakmışsın aslında :D twıter@tahaergen
06 Yorumla
Soran+1 yılEee bişey yapamazdn emin ol
Soran+1 yılSen ole zannet
Soran+1 yılYarappim ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlendiğimden beri beni değişik kadınlarla aldatan üstüne bana şiddet uygulayıp boşanırsan seni öldürürüm diye tehhtid eden kocamı ondan intikam almak için değil birine aşık oldum ve onunla birlikte oldum
03 Yorumla- +1 yıl
Bergen misali...
Soran+1 yılİi yapmışsn pişmn olma bsver millet neler ypuo
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
İtiraf ediyorum dolaptaki dondurma kutusunun içinde dolma olduğunu görünce sinirden hepsini camdan aşşağı attım.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2yıl da ayda 15 kere yatsaanız dini nikahda yok cehennemden kombine almışın biz senin yanında bir melegiz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSzn içn hersey cinsellik ondan ble dsnysnz bole dvm edin
+1 yılayıp şeyler yapmadım sddsds
günah işler yapmadım
:)00 YorumlaAskerde iken ilk milli oldum ama çooook pismanim ;((((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen yakın en samimi olduğum kız arkadasımın sevgilisiyle öpüştüm hemde 3 defa ve çok pişmanım -,-
14 Yorumla
Soran+1 yılHmmm zor drm
Cevap sahibi+1 yılaynen ama aramızda kaldı aynı sınıftaydık yüz yüze bakıyoduk zaten kız arkadasımla görüsüyoruz haberi yok yüzüne bakaerken utanıyorum -,-
- +1 yıl
Ne güzerl xd
- +1 yıl
Sende şeymişsin :D
+1 yılGünah itirafı iyi değildir. Allah affetsin deyip geçiyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
bende oyle duymustum
- +1 yıl
:) ne güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimle birlikte olmak haric her seyi yaptım. en büyük gunahım.
16 Yorumla
Soran+1 yılOlsn evlnckmsnz pki
Cevap sahibi+1 yılhayır :(
- +1 yıl
Çocuk bütün kapılara vurmuş ama ev sahibi açmamışşşş :D
Cevap sahibi+1 yılvajinal ve anal seks olmadı
- +1 yıl
oral :)
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. arada Bir Alkol alıyorum Ve Küfür ediyorum
Bir keresinde Komşu kızını bodruma indirdim
TÜm olay bu Fazla bireşyim yok :)00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Günaha sevaba inanmıyorum ama kimseye bir kötülüğüm dokunmaz bu yüzden bir günah işlediğimi de sanmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Inanmaman aslinda
Inancsizlik
+1 yılhangi birini yazayım hangi biriniiiiiiii yatacak yerim yok benim beni toprak bile kabul etmeyecek :P :D
02 Yorumla- +1 yıl
Günahkar :o
- +1 yıl
Sütten çıkmış ak kaşık !!! Evet sen o olmalısın :D
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu yazılan günahlara bak ya utanmamışlarmı yaparken benim öyle bir günahım yok en fazla namaz kılmıyorum o yani.
00 Yorumla - Diğer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılOkulumuzun kantinini ve okulun karşısındaki bakkalı batırdık. Çok pişmanım işe başlayınca helallik isticez arkadaşlarla
00 Yorumla
+1 yılgeçen yaz antalyada sahilde bir rus kızla öpüştüm , değişik bir hazdı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKızlar ilgili buna yaws 😄
- +1 yıl
yok aslında bazen farklılık hoşuma gidiyor :)
- +1 yıl
Lezzzo cd
2 gün önce en yakın kız arkadaşımla öpüştüm. Gerçi pişmanım ama zevkliydi
27 Yorumla- +1 yıl
Heelmi bunu sevdiii :-D
Soran+1 yılVay behh 😄
- +1 yıl
:D bende denedim zevkli ayrıca farklı hoş bir duygu :D
- +1 yıl
peki daha sonra o kızla gene öpüşme veya benzeri bir ekşin oldumu :D
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltek günahın bu olmasa gerek evde yaşamaktan daha büyük günahlarda işledin gibi geliyo bana
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ole glyo
- +1 yıl
emin ol herkese öyle geliyodur iki sene aynı evde yaşadın elin eline değmedimi yani bunumu sylüyosun şimdi
Diğer konusunda 941 cevap paylaştı. mobilpeder. com Sponsorlugunda online gunah cikartma sevisine hosgeldiniz arkadaslar :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun 😄
Soran+1 yılGünah cıkartmyrm günahlarımızı itiraf ediyrz sacmalamayın arkadas
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimin evine gittim birlikte uyuduk öpüştük kucagına falan oturdum vallahı delıler gıbı pişmanımm
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok be kıyafetlerım vardı zaten ilk sevgilim oldu 2 yıldır bırlıkteydık ılk defa o sekılde olmustu sımdı ayrıyız
Cevap sahibi+1 yılheh işte bende onu dıyorum yanı gectı artık
- +1 yıl
Eşinede anlatıcanmı merak etim.
Cevap sahibi+1 yılanlatırım tabiiki. saklamam yani evlenmeden önce söylerim hatta
+1 yılZipkinla balık avı yapıyorum baktım bigün elim boş çıkcam sudan kaya üstünde tünemiş uyuyan bir kuşu vurup çıkmıştım pişmanım fakat denk gelsin bir daha vurur yine pişman olurum :-D
02 Yorumla- +1 yıl
Sen mal mısın acaba? Avcılıksa oda avcılık !
+1 yılSevgilimle öpüstum ve biraz ileriye de gittim ama biraz
00 YorumlaÇok küçükken pazardan Kuran'ı Kerim çalıştım. :) :) :)
00 Yorumla
+1 yılBir şey unuttuğumda annemin evine ayakkabıyla girip alıyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
ahaha süper ya bu anne kitabında yazan günahlardan olsa gerek
- +1 yıl
@whiskey_hangover En büyük Anne Günahı.
+1 yılKardes yatcak yerim yok obur tarafta. yeterli bir aciklama olmustur umarim :)
00 YorumlaHem itiraf edon diyosun hem sevgilimle evde kaldim yatmadim diyosun kim inanır buna tenha bir ortamda sadece 1 erkek ve kiz varsa 3. su seytandir ;))
02 Yorumla
Soran+1 yılYatmadım nişnlyım bu yaz dgnm var ve o gün içn bklyrz o kadar
- Devamını Gör (181)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler