Hayatt zor geliyor ama içimde ki umut herşeyin çok güzel olucagini zamanla diyor bu zaman icerisinde ne yapmalıyım sizce 🙂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sakinliğini koru ve sadece bekle acele etme hiç bir şey için olacağı varsa elbet olucaktır 🤗
Bende böyle diyorum ama içim kıpır kıpır kötü olmasinndan korkar gibi belki de
Ben sana kendimden ufak bir örnek vermek isterim;
Benim iş hayatımda beklediğim bir çok olumlu haber ( ha bugün gelir ha yarın gelicek artık gelsin şu haber de mutlu olayım) olumsuz olarak sonuçlandı ama bazı sahip olduğum işleri de ne kimseyle paylaştım ne de acele edip durmadan o işlerden cevap gelmesini bekledim her zaman oluruna bırakmanın doğru olduğunu öğrendim ve şimdi iki işim var mutlu muyum iş olarak belki evet ama daha fazlasını da yapabiliriz mesela sen bir şey için kötü olmasını düşündüğün an KÖTÜYÜ çağırdığın andır bunu salon unutma umudunu yitirme ama acele de etme 👍😏🤗
Şuana odaklanmaya çalışıyorum bende inan verdiğin örneğe çok teşekkür ederim içimde bir umud var ama ugrastigim bir şey yok o beni umutsuzluga sürükleyen birazda bak sen ne güzel 2 iş sahibi olabilmissin sonunda da olsa her ne kadar
Herşeye rağmen yaşamak cok güzel bunu biliyorum en çok ta bu arada 🙂🤗🥰
@buyum_ben_ bence sen bu gülüşünü kendinden eksik etme gözlerindeki parıltı seni hayata ne kadar güzel bakan biri olduğunu yeterince anlatıp gösteriyor zaten umutsuzluğa sakın kapılma bence sen HERŞEYİ BAŞARIRSIN😍 ne zaman istersen konuşabiliriz her konuda destek olurum problem yok 🤗😍
Ah insaAllahhhhhhhh 😂
Çok teşekkür ederim 🙂
Ben herdaim burdayım bilmiyorum sen nerelerdesin ama bak mesela ben çok sıkıldığım daraldığım zaman motoruma biner dünyayı umursamam onun üstünden inene kadar mesela sen neler yapmayı tercih ediyorsun?
Vayy motorun mu var ve gezmeyi seiyorsun anlaşılan. Bende vaktim müsait oldukça burdayım. Onun harici evdeyim ya da geziyorum ikiz kız kardeşim var
Burdan fotoğraf paylaşabiliyor muyuz ki gösterirdim sana bebeğimi 😂 gezmeyi seviyorum ama boş vakit buldukça diğer türlü şu an ki piyasada kolay kolay gezmek bize göre değil 🤐 burdan konuşmaya devam ediceksek artık bolca burada kalmamız lazım 🙏😏😂😍
Hem iki isim var dedin hemde hep buralardasin o nasıl oluyor 🙂
Hemde geziyorsun arada filan hizlisin sende galiba bebeğin gibi 🙂🙂
Geç cevap için kusura bakma motora bindim işten çıktım eve geldim şimdi sen bence bana ensbzkrtt/instagram dan yaz daha kolay konuşalım olur mu 🤗👍
Uyudun heralde 😃
Burdan yazsan
Bulmadım seni
Tamam nasıl istersen peki hesabımı yazdığım yorumumu kaldırır mısın rica etsem ben kaldıramıyorum da 🤗
Tamamdir kaldiriyorum
Bulamaman imkansız valla 😃 sen yaz dicem ama olmaz burdan herkes görüyor
Şikayet et var yorumu silemiyorun
E burada da özel niye bişey var 😂
Hmmm anladım sen bir daha dene o zaman en başta yazdığımda sonunda iki tane t harfi var ona dikkat et
Xper yeterli olsaydı evet buradaki özeldeydik şu an 🤗😂
Tamam
Yazdım baksanaaaaa
Tamam bakıyorum
Dinlendirici müzikler dinle emin ol kendini daha mutlu daha motive olmuş hissedeceksin 😉
Dinliyorum teşekkür ederim 🙂
Güvenlik işi olmadı mı hayırdır neden böyle diyorsun, senden iyi güvenlik bulabilirler mi bee.
Aa nasıl hatirliyorsun onu
ya ben hatırlarım her şeyi, asker üniformalı kız xd
Hahahah 😊 ne diyim bilemedim zeki mi desem 😂
Kendini ne ile ifade etmek hoşuna gidiyorsa onu yap
Haklısın
Neyi yapacagini bence sen bilirsin en iyisini
Anı yaşamak
Spar diga yùrùyùşü
En sevdikleriimmmm
Ne guzel dogayi cok severim huzuru dogada buluyom
Bencee huzur doğa da 🥰
Sevdiklerin tarafından inan unutulursun
Git güle güle sevdiğim yolun açık olsun
🙂Sen kimsin ki
Seni en çok ne mutlu ediyorsa ona yönelmelisin
Hobilerinden çık yola
Hibilerimde yok anasını satym 🤣🤣
Wow agresif :D Hiç mi bir şey yok sıfır mı
Normal bence 🙂aklıma sen söyleyince bişey gelmedi demek ki yok
O halde biraz kendini tanı biraz depresyonda gördüm :D
Öyleyim çünkü 🙂kendimi taniyorum yahu bugünler gecicek 🙂 çok enerjik güçlü biri olucam bak görürsünüz 🤣😃😃
Diğerlerinin görüşü ilglendirmiyor beni karşılaşırsak neden olmasın jdfs
Nasıl karşılaşırsak derken
Yani görüşlerde falan fistan
Himm
Kendini iyi hissedeceğin hangi uğraş olursa...
Gel benim işlerle uğraş bezdm çünkü
buyrun ben umut
😊😊
🍒🍒🍒☀️
Dil ögren
Mmm sıkıcı
Çalışıyor musnz
maalesef hayirr
Bu daha kötü
Eee yani
Kolay gelsin
Kay kay öneririm