Arkadaşlar ben polis olmak istiyorum. Hayalim diyebilirim. Seneye inşallah bu lanet okul bitecek. Zaten polislik için ön lisans okuyorum. Okuduğum bölümden zaten çok pişman oldum da iş işten geçti. Derslerden de hep kaldim bir şekilde bitireceğiz artık 🤣
Matematik hiç yapamıyorum ama çok çalışıp 3-4 tane yapmayı düşünüyorum Türkçe orta derece coğrafya fullerim genelde tarih de orta. 70-75 en az almam gerek
Matematik hiç yapamıyorum ama çok çalışıp 3-4 tane yapmayı düşünüyorum Türkçe orta derece coğrafya fullerim genelde tarih de orta. 70-75 en az almam gerek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşım 29 başvuru yapabilir miyim
Yaparsın sanırım
Hangi bölümü okuyosun?
Turizm otelcilik demeye utanıyorum yanlış tercih maalesef
Güzel bölüm işte her yeri geziyodun otelller kattılar kızlar daha ne istiyon
Her kafadan ses çıkıyor. Yok okumadan da girerdin yok çok çalışıyorsun yok öyle yok böyle.
Ben bu niyetle seçtim ortam birde turizmin önü kapanmaz
Otellerde falan staj yaptığım zaman güzel bı otele kapak atarsan hayatın kurtulur. Kendini gelistirmen lazım ama dil falan bilirsen artı olur. Ameriaya falan bile gidersin
Okumadan naahh girerdim mq iş ilanlarinda bilmem ne bölümden mezun kriteri niye var o zaman
Böyle bir şey mümkün mü? Tamamen gerçekçi konuşalım. Ever dil önemli de bilemiyorum işte.
Kalma yeri yemek içme vs de otele ait o yandan da iyi.
Kimi otelde bahşiş var
Work and trawel yapabilirsin mesela. Onlisanslar da yaapbiliiyor. Yurt dışında çalışmaya diye git orada yolunu bile bulursun. Türkiye'de bazı zenginlerin kaldığı oteller var orada güzel maaşa iş bulursun bahşiş bile verirler. Turistler geliyo sonuçta.
Kimsenin lafına bakma mq. Millet kendi başaramadığı şeylerin eksikligini senin sahip olacagin diplomaya laf atarak kendini yatistiriyor.
Bunu ilk kez duydum yurt dışı fikri süper.
Peki nasıl yapıyorsun para vererek mi çıkılıyor şartları vs nedir?
Sen ne okudun hocam
Yok be ne parası hatta okul sana para veriyo diye biliyorum. orada çalışıp kendi paranı kazaniyosun. Zaten programın amacı bu zaten. Başvuru falan yapiyosun kendini anlatacak kadar ingilizce konusabil o da zorluk cekmeyesin diye. Bak internetten youtubeden bir sürü video var. WAT yapan. Onları izle. Ben edebiyat terkim. Ben de önlisans okuycam aklımda WAT var ama olmazssa ben de polisliğe giricem.
Edebiyat en boktan bölümlerden biri iyi yaptın. Açıktan mi okuyacaksın örgün mu? Bu yıl tyt ye girecek misin yoksa seneye mi
Aynen öyle o kadar boktan ki soğudum mq. Bu sene giricem tyt sınavına bir ay sonra işte. 2 yıllık yazıp bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum. AÖF den de okuyodum hangisi önce biterse.
Çok zor değil ama çaba şart
Kpss de hedefin en az 80-85 olsun
Ne kadar yüksek alabilirsem
Aynen