Ayrıldığımız sevgilimi aradım...

12 gün önce ayrıldıgımız sevgilime mesaj attım dün nasılsın diye cevap vermedi sonra aradım bi kaç defa önce acmadı sonra meskule düşürdü tkerar arayınca actı napıosun dedim iyiyim sen dedi sesini duyuyum diye aradım ama açmadn dedim müsait değilim misafirler var dedi ( o misafirlerde almanyadan ablası ve cocuklar gelmiş o ) yarın konusalım dedi bugunde aradım napıosun nasılsın die bildiğimiz sohbet ettik ben cok iyyiim mükemmelim dedi istersen yemin edebilirim dedi bende iyi ne güzel dedim bende hattımı deiştircektim 2 3 güne kadar dedi bende tm zamanında aramısım öyleyse dedim evet dedi sonra bi konu acıldı kendine kız arkadası buldn dedim waaw beni iyi tanıosun falan dedi bende oha 10 gunde olurmu dedim sen dion die öyle diorum dedi şaka yaptıgını anlamıstım zaten inatlasıorm bilmionmu beni fan dedi bende mesaj hakkı yapsana mesajlasalm dedim oda yok falan dedi gerek yok dedi o anda benm kontr bitti mesaj attım mesaj hakkı yapmanı ıstıorm konusmaya ihtiyacım var falan die oda aradı yok dedi yapmak istemiorm gerek yok dedi sarjı bitti tel kapandı sonra ben aradım aslında onla baslamayı cok istiorum ama dedim senle baslamak için demiorum sonucta 4 ıyııllk bi ilişki var ortada alıskanlık dedim senle normal konusma ihtiyacı duyuorum dedim o andan yine konusamadk müşterisi geldi sonra aradım iş çıkısı ara konusalım müsait değilim dedi şimdi 7 de cıkıo napsam ne tarz konussam ben barısmak istiorum ama o yine artistlik yapıo bilmiorum öncedende böle yapmıstı ama biraz ugrasnca ben barısırdk ben bu defa ustune gitmek istemioum nasıl bi sey yapsam 1 saate arıycam yardım lütfeennn
Ayrıldığımız sevgilimi aradım...