Ayrıldıktan sonra arayan özledim diyen eski sevgili?

Arkadaşlar merhaba. 4. sorumu soruyorum aynı kişi hakkında durum güncellemesi gibi bir soru olarak düşünebilirsiniz. Biz gecen hafta cumartesi ara verme kararı aldık ve iletişimi tam anlamıyla kesemedik aşk ilişkisiydik ama biraz heyecanımızı kaybetmiştik ara verme kararı almıstık. sonra ben ertesi gunu hoslanmadıgım bir hareketnden dolayı kesin bitiş içeren bir mesaj attım ona. ertesi gunu de dısarı cıktım gezdim bunu gordu ve kimle oldugumu anlamadıgı icin sinirlendi beni her yerden cıkarıp bana seni heryerden cıkardım numaramı da sil yazdı. sonra arkadasımla oldugumu farkedince pisman oldu sinirle cıkardıgına ama geri donemedi. neyse bunlar ozeti. Dün gece de beni aradı. ama acmadım. sonra ben ona dedimki hem ara vermek istiyosun hemde beni arıyorsun merak ettim neden diye? sonra bana ozledim seni cunku var mı? yazdı. hosuma gitmeyen hareketle alakalo konustuk aptallık ettim dedi vs. biraz konustuk ama seviyeli sekilde asla ben ozledigim vibe i vermedim. en son konu bitti “anladımm “ yazdım gece o şekilde bitti bana goruldu atmıs. sabah profilime bakmıs goruntulemeden gozukuyor. ben zaten yazıp beni özleyecegine emindim. bizim hic ciddi bi problemimiz olmadı 2senede. ve beni sevdiğimi biliyorum. simdi dun gece bitti Şu an öğle saatleri ve yine bir iletişimimiz yok. ben napmalıyım sessiz kalmaya devam etmeli miyim?
Ayrıldıktan sonra arayan özledim diyen eski sevgili?