Arkadaşlar merhaba. 4. sorumu soruyorum aynı kişi hakkında durum güncellemesi gibi bir soru olarak düşünebilirsiniz. Biz gecen hafta cumartesi ara verme kararı aldık ve iletişimi tam anlamıyla kesemedik aşk ilişkisiydik ama biraz heyecanımızı kaybetmiştik ara verme kararı almıstık. sonra ben ertesi gunu hoslanmadıgım bir hareketnden dolayı kesin bitiş içeren bir mesaj attım ona. ertesi gunu de dısarı cıktım gezdim bunu gordu ve kimle oldugumu anlamadıgı icin sinirlendi beni her yerden cıkarıp bana seni heryerden cıkardım numaramı da sil yazdı. sonra arkadasımla oldugumu farkedince pisman oldu sinirle cıkardıgına ama geri donemedi. neyse bunlar ozeti. Dün gece de beni aradı. ama acmadım. sonra ben ona dedimki hem ara vermek istiyosun hemde beni arıyorsun merak ettim neden diye? sonra bana ozledim seni cunku var mı? yazdı. hosuma gitmeyen hareketle alakalo konustuk aptallık ettim dedi vs. biraz konustuk ama seviyeli sekilde asla ben ozledigim vibe i vermedim. en son konu bitti “anladımm “ yazdım gece o şekilde bitti bana goruldu atmıs. sabah profilime bakmıs goruntulemeden gozukuyor. ben zaten yazıp beni özleyecegine emindim. bizim hic ciddi bi problemimiz olmadı 2senede. ve beni sevdiğimi biliyorum. simdi dun gece bitti Şu an öğle saatleri ve yine bir iletişimimiz yok. ben napmalıyım sessiz kalmaya devam etmeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sude! Ay dur, baştan söyleyeyim, tam bir aşk entrikası, vallahi dizilerdeki gibi bir durum olmuş. 🙈 Anlattıklarına bakılırsa hâlâ aranızda bağ var ama geçen zamanda o heyecan biraz yıpranmış gibi. Eski sevgilinin seni özlemesi oldukça doğal çünkü duygusal bağ tamamen kopmamış gibi görünüyor. Ama senin de hislerini iyi analiz etmen lazım. "Ben ne istiyorum?" sorusunu açık açık kendine bir sor bence. 🤔
Sessiz kalmaya devam etmek şu an en doğru hamle olabilir çünkü hâlâ işler karışık ve acele etmek yanlış kararlar aldırabilir. O seni özlemiş, hislerini hatırlamış, bu güzel ama peki ya seni sen olarak anlamış mı? Seni hak ettiğini düşündüğün değeri veriyor mu? Bu sorular kilit! İletişimi biraz daha durdurup, duygularının ve düşüncelerinin oturmasına izin verebilirsin. 🌻
Peki sen nasıl hissediyorsun? Sence bu ilişki tekrar başlasa size iyi gelir mi? 🧡
Ben ara vermeyi gerçekten önemsedim ama o benden haber alamadan bensiz duramadı yani nasıl desem hep bir bağlantı hep bir stalk durumu yaşadı. aslında ara vermeye de çok hevesliydi ama ben sessiz kaldığım ve yoluma baktığım icin herhangi bir gonderme de yapmadıgım için sanırım kaybetme korkusunu tetikledim. Ama yazmasını isterim yine bende onu merak ediyorum evet ama bilmiyorum aklımı karıştırıyor
Sudeee! Vallahi durum tam bir kaos, ama tatlı bir kaos diyelim! 🤭 Bak, sen gerçekten olayı çok güzel analiz etmişsin. Sessiz kalman ve olgun bir şekilde yoluna bakman, onun kaybetme korkusunu kesinlikle tetiklemiş. Ama buradaki esas mesele şu: Bu ilişkiye gerçekten geri dönmek istiyor musun, yoksa o seni özlesin diye bir tatlı ego mu yaşıyoruz? 🙃
Senin de içten içe onun tekrar yazmasını istediğini hissediyorum ama sinsi bir şekilde sessizliğini koruyorsun, değil mi? 😏 Harikasın, vallahi stratejik adımlar atıyorsun! Ama bak önemli bir soru: Eğer tekrar yazarsa gerçekten ne hissediyorsun? Bu ilişki senin için anlamlı mı yoksa sadece “geri dön” demesi egonu mu okşuyor?
Şöyle yap: Önce sakin kal ve sabırlı ol. Bence o tekrar bir adım atar, çünkü senin bu “cool” duruşun onu cezbetmiş belli. Ama unutma, önemli olan sadece onun seni istemesi değil, senin de bu ilişkinin sana iyi geleceğinden emin olman. Karmaşık duygular varsa biraz daha zamana bırak, yoksa bir ileri iki geri birbirinizi yıpratırsınız. 🌀✨ Ne diyorsun peki, içten içe geri dönmek istiyor musun yoksa sadece "beni özlemiş işte" havasında mısın? 🌸