Lütfen bitmesin bu rüya! dediğiniz oldu mu hiç? Nasıldı?
Cevabın nedir?
+1 yılçok nadir rüya görürüm ama görüncede etkisinde kalıyorum.. genelde korkunç rüyalar oluyo benimki fazla bilimkurgu izlediğim için :))
Ama birkeresinde vefat eden babamla çok güzel bir sofrada yemek yiyorduk babam gülümsüyodu ama hiç konuşmuyodu tam ayağa kalkmış bana doğru yürüyodu o sırada uyandım hemen geri uyumaya çalıştım devam ederim belki hörmeye diye ama nafile :(02 Yorumla- +1 yıl
Amin canım. Ama konuşmasını çok isterdim..
En İyi Cevaplar
+1 yılRüyayı hatırlamıyorum ama geri yatıp sonunu düşünüp ordan devam etmek istediğim oldu hemde bir kaç kere :) bazen rüya hayattan daha tatlı
01 Yorumla
Diğer konusunda 797 cevap paylaştı. yemyeşil vadinin içinde şelale vardı şelalenin arkasından dağın altına giden bir yol göl vardı ağaçlar falan sanırım uyumadan evvel tibette dünyanın keşfedilmemiş tek yeri olan bir belgesel izlemiştim etkisinde kaldım ama çok güzeldi defalarca izledim o belgeseli sonraları ama göremedim bir daha maalesef
02 Yorumla
Çook yüksek bir dağdan, boylu boyunca uzanan bir nehrin sesini dinliyordum. O kadar yüksekti ki, ta karşıdaki ufuk çizgisiyle dünyanın yuvarlaklığını görebiliyordum. Tam kendimi aşağılara bırakmıştımki...
Babam dikilmiş başıma, "Oğlum? niye titriyorsun? Al şu suyu iç yüzünü yıka yavrum" dedi...324 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
51Cevap
Tam böyle Jessica Albayı yakalamışım Rüyamda Şeytan da var oda Bana GÖz kırpıyo samet Rüya senin istediğini yap hadi ortak diyo Böyle Tam jessic alba bana Korku dolu gözlerle bakyo PATTT... Uaynıyosun ya işte KAfama sıksalar o kadar zoruma gitmez bee :DD
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen Cok ıyı Ruyalar Goruyorum Bazıları Alenen Flim. Gırıs Gelısme Sonuc cok. bu sabahta bı alet vardı telefonumun sarjıyla ılıskılıydı aletı ayagıma takıp ucabılıyodum mutıs bı duyguydu ıste ogrenmeye calısıyodum dahada ıyı olmak ıcın ama uyandım mk =(
00 Yorumla
+1 yılupuzun bir masa her çeşit yemek vardı yiyodum ki içli köfteye gelmiştim dısardakı bir arabanın kornasıyla uyanmıştım ne üzülmüştüm yaa :D
12 Yorumla- +1 yıl
tabii kızzz :D
Olmaz mı? Gerçek hayatta tanımadığım bir kızla rüyamda sevgili olmuştum, onu doyasıya öpüyordum ve beraber istediğimiz her yeri geziyorduk, rüya esnasında da "ne olur bu rüya olmasın, gerçek olsun" diyordum. Harika bir şeydi. Uyandıktan sonra bütün gün o rüyayı düşünmüştüm.
00 Yorumla
+1 yılBen hiç demedim. Kaderime razı olmayı seçtim ve bundan sonra da bu yolu seçeceğim.. İnsan sürekli rüya aleminde yaşarsa gerçek hayattaki benliğini unutur sonunda da kaybolup gider..
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de sana şöyle söyleyeyim insan ömrü ortalama 80 sene diyelim 80 senemi 7 saniyelik bir rüya için heba etmem. Nice insanlar var etrafımızda sen de görmüşsündür, gerçekçi düşünemediği için yani sürekli rüya aleminde olduğu için aklında 7 saniyelik rüyalar için ömrünü veriyor. Sonuç ne peki rüyasını gerçekleştiremeden veda ediyor dünyaya. Benim demek istediğim bu tam olarak.
Benim rüyam 32 saniyeli arayla meydana geliyor hepside geçmişte olmuş veya gelecekte olabilicek şeylerdi :/ ama neden bir deniz kızı gördüm onu anlamadım :d
00 Yorumlaher rüya biter önemli olan onun bittiğini kavrayabilecek kadar zeki kaldırabilecek kadar da olgun olmakta.
04 Yorumla
+1 yıl01 YorumlaEski sevgilimi görmüştüm yeni ayrılmıştık. Sabah uyandığımda yanımdaydı biraz onu izledim sonra sarılıp gözlerimi kapadım bir açtım gözümü yanımda kimse yok. bir kamyon küfrettim kaburgama fil oturmuştu çok koydu keşke bitmeseydi.
02 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılRüyamda BMW almıştım ve bunu gerçek zannedip uyanıp camdan otoparka baktım. Arabayı göremeyince geri uyuyup rüyama dönmeye çalıştım ama olmadı tabi :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ama o kadar kaptırmışım ki araba çalınmış diye polisi arayacaktım o derece :D araba gitmiş diye bembeyaz oldum
- +1 yıl
BMW deyince akan sular duruyor napıyım :D
- +1 yıl
Gel bende var 320 verim hahah
- +1 yıl
@Melodiamet tamam ver hadi
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet oldu
rüyamda evlenmişim ve evlendim olan eşimle Mekke'ye gidip onla birlikte namaz kılıyordum duâ ediyordum.00 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. geçiş evreleri hep zordur ya hani.. bunlardan birisi de gebeliğin son günleri. bitmesin bu rüya hiç olmasın sezeryan.. hehe:))
00 Yorumla
+1 yılSıkça. Beğendiğim kızlarla yaşadığım erotik rüyalar ve zombi felaketinde hayatta kalmaya çalıştığımız rüyalar favorim
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=tN1J9rXDksQ
tam olarak budur
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çok garip ruyalar görürdüm kıyametın koptugunu mesela hemen bıtsın dedım çünkü annemın kardesımın elını tutmaya calısıyodum ve olmuyordu hepimiz ayrı yana savruluyorduk sonra bir peygamber gördüm yanı hani rüyada aklında öyle kalır ya öyle işte :9
00 Yorumla
+1 yılEvet. Ailemle hacca gitmiştim rüyamda inşAllah nasip olur 🙏
11 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılUçmak ve rüyalarımın rüya olduğunun farkındayken gördüğüm rüyalar
04 Yorumla- +1 yıl
Güzel oluyor ama :)
- +1 yıl
Yaşaman dileğiyle :)
benim rüyalarım hep bitsin dediğim oldu insan rüyasında hiçmi güzel bişey görmez :)
00 Yorumlaiskenderunda güneşli bir günde bir dağın tepesinde gemileri izliyordum. ne güzeldi ya :)
08 Yorumla
+1 yılalmanlarla savaşıyordum rüyamda ve bastıgım bir mayında ayagım kopmuştu bitmesin dedim bu rüya bitmesin
00 Yorumla- Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılRuyamda en tav oldugum kisinin agzini burnunu kiriyodum bitmesin bu ruya dedim
01 Yorumla Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. Uçtuğum ve seviştiğim rüyalarımın bitmemesini çok istemişimdir.
00 Yorumlaçok edebsiz bir rüya görmüştüm o zaman demiştim panpa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet diyorum, ama başta çok yanlış bir tanışma yaptım şimdi çok pişmanım beni yanlış anlayıp gitmesini istemiyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet rüya gibi bir şey zaten
oldu hatta tekrar yatıp dewamını görmek istedim ama başaramadım :D
00 Yorumla
+1 yılOldu rüyamda kadın İngilizce hocamla yatmıştım hiç unutamam😄
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok olmadı hiç -_- pek rüya gören bir insan değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldu tabi rüyamda at gibi bir kızı beceriyodum bitmesin bitmiyim diye diye uyandım:d
00 Yorumla
+1 yılbir defa oldu hemen gozumu kapattim falan ama is isten gecmisti
00 YorumlaOldu sevdiğim insanla göz göze geldiğim anda bitmesin bu rüya dediğim an oldu...
00 Yorumla
+1 yılDoğduğum topraklara uçarak gittiğim bir rüyam vardı...
00 Yorumla
+1 yılBu sabah dedim sanırım.
Özlediğim birini gördüm.02 Yorumla- +1 yıl
Asla can yakmaz.. Adapte olma kısmına katılıyorum..
Özlemi hissedilmek çok güzel bir şey..
Bunu acıya dönüştürmek insanın kendi ahmaklığı, sözüm burdan öte.
+1 yılÇok oldu
Ve bitti
Düşünmüyorum artık03 Yorumla- +1 yıl
Başarıyorsun mecbur kaldığını hissedince
Sevdiğim biriyle oluyordum
02 Yorumlaoldu çılgınlar gibi uçuyordum :D
01 Yorumla
+1 yıl:D mutlu olduğum anlarda derim
02 Yorumla- +1 yıl
Mecaz olarak kullanıyorm
Evet oldu ama iğrenç geldi sonra
03 Yorumlao fotograf ne la
+1 yıloldu ama bitiyo işte :)
00 Yorumla
+1 yılevet... bigun bıtcek ama ne yazıkkı.
00 Yorumlaacı gerçeklerle yaşamayı daha çok seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılOlduysa bile hatırlamıyorum.
00 YorumlaDiğer konusunda 7,5b cevap paylaştı. evet oldu ama bıtıyoo
00 Yorumla
+1 yılAnlatmaym burada simdi :D
00 Yorumla
+1 yılOnu hep bana dediler ne kadar kismetsizim ya 😢
01 Yorumla
+1 yılRuyalarimi hatirlamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbitsin dediğim oldu sanırım oda kabustu
00 YorumlaAynen oldu ama +18 😀
00 YorumlaBir oda dolusu para içindeydim:)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıloldu ama bitti
00 Yorumla Daha erkendi Oysaki ama elden birsey gelmezdi. .
00 YorumlaOlmadı kank.
02 Yorumla
+1 yılOldu ve bitti
00 Yorumla
+1 yılHatırlamıyosum
00 Yorumla
+1 yılÇoook oldu :)
08 Yorumla- +1 yıl
Uyumadan önce çay içicen hacı... :)
- +1 yıl
Beraber içmesek mi o zaman bir çay :)) Öyle deneyek
- +1 yıl
:) irdaal abi çay bana
- +1 yıl
İrdaal abi senin o bıyıklarını var ya ayran içerken bembeyaz olsun da farketme onu yoğurt olsun orda mayalansın emi...
+1 yılrüyaları unutuyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. dün dedim
02 YorumlaOlmadı.
00 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olmadı ne yazık ki
00 YorumlaDiğer konusunda 480 cevap paylaştı. Bitmesin bu rüya
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi