Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz vardi ama sevgilim basip geberttigi icin sayesinde kurtuldum😀
0972 Yorumla
Soran+1 yılArtık bende sayesinde seviyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDegilmi super bisey basip gbertmek 😅😀
Cevap sahibi+1 yılSevmene baya sevindim😊
Soran+1 yılYaaa öyle pismanimki yanlislikla bastım burada oradaki kadar rahat olmuyor gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılBugun mu bastin yanlislikla ne zama
Olduki
Soran+1 yılDün hani çocuğun yanında basmistim ya ondan sonra bugün yine bastim
Cevap sahibi+1 yılOvv ciddimisin yanlisliklami peki bilerekmi bastin😊
Soran+1 yılBilerek bastım sanırım artık etrafta böcek kalmayacak
Cevap sahibi+1 yılYa supersin benim kizda basti bugun 😀 peki bu seferkine nasıl bastinki sertmi ne sekilde
Soran+1 yılDune gore daha hafif bastım ama yinede çok hafif sayilmaz
Cevap sahibi+1 yılAyni sekil svgilimde yapti varya tam o sekilde basti boş ver gordugune bas keske resim cekebilseydin ya😀
Cevap sahibi+1 yılEzi ldimi baya peki
Soran+1 yılHic aklımdan çıkmış unuttum çekmeyi bu arada yanlislikla bastım ya bunu görmek i stemiyoruma öyle bir korktumki ya seni geriii bulamam diye bulamadım sonra soru sordum hatta yanlislikla bastım diye sağolsun birrr arkadaş dedi ki yorumu geri alamazsın ama internetten kullanıcı adını yaz bulursun dedi bende hemen yazdım sonra baktım hesabım gizli değil dedim ki insallah tanır yani kaç kez dua ettim bilemezsin 😊
Cevap sahibi+1 yılYaa cok hosuma gitti beni boyle araman kaybetmeyelim o zmn birbirimizi irtibatta kalalim hep boyle ama iyi buldun beni arayiip tarayip valla cok iyisin 😊😊
Soran+1 yılSende çok iyisin dışarıdan geldim bir bakayım dedim sonra bulamayınca neredeyse stresten aglayacaktim sonradan Aklima geldi yazdım aynen birbirimizi kaybetmiyelim
Cevap sahibi+1 yılSupersin ya ne yaptin ettin buldun beni evet surekli irtibatta olalim senle boyle konusmak asiri keyif veriyo bana hic kaybetmeyelim hatta birbirimizi ☺
Cevap sahibi+1 yılBurdan knsruz surekli☺
Soran+1 yılAynen bana da çok keyif veriyor 😄
Cevap sahibi+1 yılDegilmi bambaska bi muhbabbet belki bu tarzda muhabbetleri ilk senle ediyorum sanki degisik bi zevk keyif veren uc nokta farkli bi muhabbet 😊😄
Soran+1 yılSevmek ne demek bayildim
Cevap sahibi+1 yılCok sevindim ya supersin ☺☺😄
Soran+1 yılEe sevgilin nasıl neler yapiyor
Cevap sahibi+1 yılNaapsin bugun yeni ayakkabi almis onla yeni siftahi yapti 😄
Soran+1 yılAllahım Allahım çok komiksiniz ikinizde
Cevap sahibi+1 yılYaa 😀😂cokmu sevdin bizi
Soran+1 yılValla baya sevdim tanımama ragmen
Cevap sahibi+1 yıl😊😊bitanesin
Soran+1 yılSende😊😊
Soran+1 yılSevgilinde😊😊
Cevap sahibi+1 yılTsk ederm e peki bugunkini yine yuksek tabanlami gberttin baya ezdin mi yani ☺
Soran+1 yılAynen baya ezdim bu arada sana biraz sacma gelebi lir ama sana bir olay anlatmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlat dinliyorum
Soran+1 yılBiraz uzun bu arada kusura bakma uzun surebilir
Cevap sahibi+1 yılYok sorun degil asla beklerim ben☺
Cevap sahibi+1 yılSeni
Soran+1 yılBizim oturduğumuz yerin karşısında 5. SINFA GİDEN bir oğlan çocuğu var ve bana hayran gibi birseyy geçenlerde arkadaşını gönderdi bana cikolata almış dünde disaridayken bana sakız almış ve bana kalp isareti yapıyor 😀beni gördüğünde arkadaşlarına aa bak ooo fazla diyor nasil kurulabilirim😂😂
Soran+1 yılKaç kez anlattım sen bendencokk kucuksun diye dinlemiyor beni adımı filan sorup duruyor
Cevap sahibi+1 yılSaplantili gibi biseymi kurtulmakmi istiyon ondam
Cevap sahibi+1 yılOndan
Soran+1 yılEvet ama küçük çocuk kalbinize kırmak istemiyorum
Soran+1 yılKalbinide
Cevap sahibi+1 yılAnladim yani yaninda bi erkekle gorsun surekli umudunu yitirir buyuk ihtimal ama sende demkki cok guzel birisin baksana hayranlar cok ☺☺
Soran+1 yılBen kendimi beğenmiyorum ama cevremdekiler ne bilim lisede bile bir çocuk evlenme teklif etti😁
Soran+1 yılEvet öyle yapmam lazım ama erkek arkadaşım yok sıkıntı orada ama an her neyse kapıda bekliyor beni o kadar bu arada iltifat çok hoşuma gitti tesekkurler ben bu tür iltifatlara bayılırım 😊😊
Cevap sahibi+1 yılYok ya eminim guzelsindir vede cekici taa ozaman bile evlilik teklifi gelmis☺
Soran+1 yıl😀😀 tesekkurler ❤
Cevap sahibi+1 yılRica edrm super bi kzsin cok dgerlisin ☺☺☺
Soran+1 yıl❤❤❤
Soran+1 yılSen nelerden hoslanirsin neler yapmaktan yani
Cevap sahibi+1 yılValla bnde napiyim iste gezmeyi severim aksamlari parkta yururum falan kendi kendime bazen temiz havayi severim falan ☺☺
Soran+1 yılBende gezmeye bayılırım evde daralıyor insan
Cevap sahibi+1 yılSorma hic durulmuyor parka iniyom aksamlari oyle hele yazin varya yerler hep bocek dolu oluyor ya burdaki parkta 😀😀
Soran+1 yılBöcekleri gördükçe aklına sevgilin geliyordur😃😃
Soran+1 yılSen basiyormusun hiç
Cevap sahibi+1 yılGelmezmi o olsaydi simdi gebermistiniz diyorum😀😀😄
Soran+1 yıl😁😁
Cevap sahibi+1 yılOyle cnku bi ara yuruyos parkta pat pat gordugunu basip e ziyo gbertiyo dur yavas biraz diyom😂
Soran+1 yılBu arada biz baya ilerlettik arkadaşlığı sadece bir yorum üzerinden 😮hiç bu kadar hızlı arkaslik kurmamistim
Soran+1 yılNeee güzel bir duygu bir sevgilin olması ozendim valla 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet valla baya ilerlettik konusmayi arkadasligi bnde anlamadim. Nasil oldu ama cok guzel keyifli iyi ki yorumu sildikten sonra buldun beni ya valla helal olsun☺😀
Cevap sahibi+1 yılBnde ilk defa boyle hizli arkadaslik kurdum☺
Soran+1 yılBen bir kişiye bağlanıp arkadaşlık kurursam ayrilamiyorum o yüzden çok korktum arkadaşım bile betin benzin atmış n oldu dedi
Cevap sahibi+1 yılBosuna demiyom supersin cok degerlisin inan ki🙂🙂 senin gibi birini kimse kaybetmek istemez bende dahil☺
Cevap sahibi+1 yılBnde aslinda senin gibi boyle birini bulunca kopamiyom birakamiyorum asla🙂
Soran+1 yılTeşekkürler sende benim için gercek ten çok degerlisin dertlerime derman oldun bildiğin 😁💙💙
Cevap sahibi+1 yılYaa sana iyi geldiysem sevindim☺☺
Soran+1 yılHemde nasıl bu arada sormak istediğin bir şey varsa çekinme sorabilirsin
Soran+1 yılBen soracak soru bulamiyorum
Cevap sahibi+1 yılValla ne sorsamki bugun ku bocege basarken nsildi onu sorayim keyiflimiydi ayagindaki ayakkabi nasildi bari😀
Cevap sahibi+1 yılBi kere mi vurdun tepesine😀
Soran+1 yılYeni tabanla bastim bu tane çocukta benden görüp bastı o böceğede basicaktim çocuk bastı benim yerine parkta olduğum için çocuk doluydu baya keyifliydi alıştım artık o çocuğun annesi de çocuğa niye basiyosun o da canli dedi çocukta anlamda yaptı dediii kadın bana dik dik baktı o an gülmemek için zor tuttum kendimi 😀
Soran+1 yılAblada yapti dedi olucakti
Cevap sahibi+1 yılSuper ya ablasini ornek aliyo cocuk naapsin 😂😂cocugun bastigi bocegedemi basicaktin sen tekrar basmadinmi😀
Soran+1 yılO an oradan uzaklaştım öbür taraftaki böceklere basmayakarar verdim öbür tarafa gittim oyun gibi yaa böceklere basma oyunu
Cevap sahibi+1 yılBastınmi peki digerlerine evet bocek basma oyunu hepsine bassaydin 😀
Soran+1 yılevet 2 3 tane bastım
Cevap sahibi+1 yılSuper ya yeni tabanlarla fena keyfli zevkli olmustur
Soran+1 yılaynen öyle oldu hoş bir duygu
Cevap sahibi+1 yılO degilde şey guzelmis ya kadinin dik dik bakmasi sen gulmemek icin zor tutmussun kendini sen basarken kimse umrunda olmuyo artik heralde galiba alistin gibi ☺😀
Soran+1 yılevet kadın ilk defa boceklere basan birini gördü herhalde
Cevap sahibi+1 yılAma heralde dik dik baktigina gore sert vurdun bastin galiba boyle pat diye 😅
Soran+1 yılyani bastıysamda hiç farkında değildim kendimden geçmiştim o sırada
Cevap sahibi+1 yılVaovv ciddenmi nasil tam olarak keyiftenmi kendinden gectin yani
Soran+1 yılevet baya hoşlanıp kendimden geçtim
Cevap sahibi+1 yılCok iyi bittim sana ☺ guzel basiyon e ziyon peki ez dikten sonra e zilmis haline bakmakta farkli bi his degilmi bambaska
Cevap sahibi+1 yılYerde gormek
Soran+1 yılevet değişik bir his bakınca başardığım aklıma geliyor içim kıpırkıpır oluyor bu arada çocukdan artık his almak istemiyorum sanırım
Cevap sahibi+1 yılHangi cocuktan hoslandigin kisidenmi
Soran+1 yılmaalesef evet
Cevap sahibi+1 yılHm anladim soguma geldi galiba degilmi hak veriyorum sana
Soran+1 yılevet artık yıprandım denemekten
Cevap sahibi+1 yılSen uzme kendini yipratma cidden diyorum degerli birisin yipratma kendini uzulmemen lazim surekli mutlu olman lazim senin🙂
Cevap sahibi+1 yılCnku cok degerlisin
Soran+1 yılzaten tek mutluluk kaynağım sensin
Cevap sahibi+1 yıl
Ya cok sevindim sende beni mutlu ettin baya hemde bana boyle dusunmene bittim 😍
Soran+1 yılbende aynı sekilde sen gercekten çok değerli ve birtanesin
Cevap sahibi+1 yılyaa canimsin ya pamuk gibi ettin şu an beni😍
Soran+1 yılsende beni aynı şeilde çok hoşsun gercekten beni çokrahatlattın bence sen pisikolog olmayı düşün
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin sen😊😊
Soran+1 yılevet gerçekten insanı baya rahatlatıyorsun
Cevap sahibi+1 yılKendimi hic boyle bilmezdim demek rahatlattim seni cok sevindim sana iyi geldiğime😍
Soran+1 yılseni mutlu etmememe sevindim
Cevap sahibi+1 yılKeske herkes benim gibi olsa ama zor valla degilmi😊
Cevap sahibi+1 yılAma en cok beni ne mutlu etti biliyomusun ben baktim yoruma aa dedim. yorum silinmis gitti galiba dedim meger yanlislikla silmissin ama beni arayip tarayip nasil buldun anlamadim. bravo valla bu cok hoşuma gitti ya beni birakmaman☺
Soran+1 yılaynen bu nesilde senin gibilerini bulmak gercekten çok zor seni rahatlatıp sakinleştirmek yerine tepene çıkıyorlar dahada stres yaptırıyorlar sevgilinin neden seni etkilemek istediğini şimdi anladım
Cevap sahibi+1 yılYaa cok guzel yazmissin☺☺☺
Soran+1 yılteşekkürler senin yazdıklarının yanındna bu hiç
Cevap sahibi+1 yılZaten psilolog gibi biseyim sana zaten seni rahatlattim hic uzulmesen keske herseyden daha degerlisin canin sıkıldıkca bas yeni tabanlarla stresini at☺
Soran+1 yılaynen çok iyi geliyor biliyormusun şu an çocuk zile basıyor camdan baktım abla noluuur gel diye yalvarıyor ben nasıl kurtulucam bu tatlı şeyden
Cevap sahibi+1 yılVayy super ama ne diye cagiriyo abla gel e z bas mi diyor sabahki gibi😀
Soran+1 yılbilmiyorum taktı bana arkadaşlarıyla oyun oynuyor işim var dedim
Cevap sahibi+1 yılHe anladim seni cok seviyor demekki o tatli sey ben sandim bocek ezmeye cagiriyor☺
Soran+1 yılolabilir belkide oda böcek ezmeyi seviyor sanırım benden gördü ya. ben anlamıyorum kapımı nereden öğrendin diye sordum o bir ara hoşlandığım çocuğa sormuş
Cevap sahibi+1 yılDemek cocuk bile sevmis boceklere basmani hosuna gitmis herkes seviyo bu isi demekki farkli bi nokta ya basmak onlara
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılbendeöyle düşnüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle iste ya cok guzel konusuyoruz seninle hic sıkılmıyorum inanki 😊bana cok iyi geldin sende☺
Cevap sahibi+1 yılSanki bambaska biseysin
Soran+1 yılsende çok iyisin ve çok naziksin
Cevap sahibi+1 yılCok tsk ettim senin guzelligin o🙂☺
Soran+1 yılinan sevgilin çok şanslı senin gibii birisini bulmuş
Cevap sahibi+1 yılYa evet ya ama o bana cok sey ben ona fazla bagimli degilim yani
Soran+1 yılanladım o sana nasıl
Cevap sahibi+1 yılYa iste ilgili falan etkilemeye calisiyorda sen ilk basta yorumda yazdinya hoslandigim kisiye hissetmek istemiyom diye su an bana aynisi oldu bende ona soguma geldi bilmiyom 🙂
Soran+1 yılbak bu devirde iyi bir sevgili bulmak gerçekten çok zor soğumamaya çalış onu sev sonra ayrılırsan çok kırılır
Cevap sahibi+1 yılAynen hklisin bocek ez en birini bulmak. zor 😀
Soran+1 yılaynen bu arada ben sana birazdan yazayım olur mu arkadaşıma davetliyim hazırlanmam lazım gidince yazarım ya da birazdan
Cevap sahibi+1 yılTm. tabiki cekinme istedigin zaman yaz ben buralardayim. istedigin zaman yaz bol bol. konusrz hep tamamdir☺
Cevap sahibi+1 yılIslerini hallet en son yazarsin grs
Soran+1 yılArkadaşıma geldim şimdi seni çok merak ediyor
Cevap sahibi+1 yılYaa sasirdim bi an onami anlattin beni selam söyle bari arkadasina beni tanimiyor ama olsun
Soran+1 yılOnunda selamı var senin ne kadar iyi biri olduğunu anlattım bu arada onun haberi yok böcek meselesinden sen belki söylememi istemezsin d8ye söylemedim 😍
Cevap sahibi+1 yılOlur farketmez ama aramizda kalsın daha iyi olur ama istersen cok bahset tabi 😊😊
Soran+1 yılEvet bencede aramızda kalsın 🤗
Soran+1 yılşu an sevgilimi kıskanıyor arkadaşımın böyle birini olduğunu yeni öğrendim desem ne düşünürsün 😅
Soran+1 yılSevgilim değil sevgilini
Cevap sahibi+1 yılAynen hem ona garip gelicegine eminim buyuk ihtimal ikimizin arasinda kalsin bize özel kalsin☺
Soran+1 yılAynen garip gelebilir
Cevap sahibi+1 yılŞasirdim biraz kiskandimi cidden neyini kiskandiki😀
Soran+1 yılSanırım senin gibi bir sevgilisi olsun istiyor bu arada seni görmeden hoşlandı sanırım
Soran+1 yılAma boş ver takma sen onu
Cevap sahibi+1 yılOoo cekim gücümmü gitti anlamadim peki sen ne dersen o ☺
Soran+1 yılYani o biraz farkli basil böyle bir arkadaşım var bilmiyorum ama onu çok seviyorum 🙄
Cevap sahibi+1 yılAnladim mukemmelmiş😊
Soran+1 yılEvet senin kadar olmasada iyi😋
Cevap sahibi+1 yıl😍😍sen daha mukemmelsin cok cok degerlisin her seyin en iyisini hakediyorsun
Soran+1 yılÇok sagol😍 ben sana 10 dk sonra yazicam bir işim var
Cevap sahibi+1 yılTmm😍
Soran+1 yılEee başka ne yapıyorsun ben şu an arkadaşımın çenesini dinliyorum sohbet ediyoruz 😏
Cevap sahibi+1 yılBende parka indim oyle hava ilik baya ☺arkadasin cokmu yoruyor seni🙂
Soran+1 yılYok aslında çok değil ama sürekli seni anlatmamı istiyor ohh ne güzel keşke bende parkta olsaydım gündüz olsaydı böceklere başardım 😊
Cevap sahibi+1 yılHmm yarin basarsın oh nasil olsa yaz geliyo baya cikarlar ortaya artik gordugune bas yarinda gorursun illaki heralde ☺
Soran+1 yılAynen dışarı çıkmadan yapamıyorum evde bunalıyorum kesin çıkarım
Cevap sahibi+1 yılEvde fazla tadi cikmazda disarda ayakkabiyla hele yuksek tabanlarla daha keyifli olur ☺
Soran+1 yılAynen çok keyifli olur sevgilinle bugün hiç gorustunmu bu arada sen yürüyorsan rahat edemezsen yarında konuşabiliriz sıkıntı degil birde sen spor amacımı çıkıyorum yoksa hava amaclimi
Cevap sahibi+1 yılBugun gorusmedim fazlada olur nasil istersenn genelde yuruyus amacli oyle can skikintisi turluyorum istersen gecese konusurz ne zmn istersen☺
Soran+1 yılben istiyorum yazmayı ama sen yürürken zor oluyorsa yazıyayım
Cevap sahibi+1 yılBende kopmak istemiyorum senden evet yururkenn biraz zor yaziyom eve gectigimde bol bol konusalim istersen rahat rahat☺😍
Soran+1 yılEvet olur ama çok geç olmasa olur mu sen bana bir saat versen çünkü ben uygulamaya sürekli giremiyorum
Cevap sahibi+1 yılTm bana bi ssaat söyle tam o saate yazayim sana söz
Soran+1 yılBana fark etmez 11i geçmese yeter
Cevap sahibi+1 yılTm 10 30 a dogru burdayim o zmn☺☺
Soran+1 yılSen evine geçince 11den önce gelirsen bana yaz ben girmeye çalışırım uygulamaya
Cevap sahibi+1 yılTamamdir 11 den once yazicam grs😍
Soran+1 yılGrş😘
Cevap sahibi+1 yıl😘
Soran+1 yılHaber bekliyorum:)
Cevap sahibi+1 yılGeldim☺☺
Cevap sahibi+1 yılHadi gel sende☺
Soran+1 yılhoş geldin 😁 yürüyüşün nasıl geçti
Soran+1 yılbir şey soru cam kız arkadaşın rahatsız olmaz değilmi bizim konuşmamızda arkadaşım içime bir şüphe soktuda😕
Cevap sahibi+1 yılYuruyus iyiydi yok yok hic bi sorun yok ben ozgurum ☺😍
Soran+1 yılTamam o zaman izlar genelde kiskanc olurlar ya simdi kizarsa aranizin bozulmasini istemem o yuzdenn sordum 😆
Cevap sahibi+1 yılYok yok ya sorun yok zaten aramiz yok gibi birbirimize soguguz genelde hic bi sorun yok icin rahat olsun☺
Soran+1 yılTamam o zaman Ben seni tanımak istiyorum nelerden hoslanirsin nerelisin gibi ama paylaşmak istemez sen anlarım sıkıntı olmaz yani bu arada sen bana sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılAnladim aslen İstanbul dogma buyume gezmeyi cok severim flan işte genelde kendi halimde bir insanim işte boyle uc noktalarim var boceklere basanlar falan biliyorsun zaten bu sekilde☺
Soran+1 yılBende ıstanbul doğumluyum ama gaziantepliyim
Cevap sahibi+1 yılOo anteplileri cok seviyorum hemde baya☺☺supermis
Soran+1 yılEvet antep çok güzel ama çok sıcak 45 derece filan oluyor yazları antene gidip fıstık topluyoruz falan zaten anteplilerin yemekleri güzel oluyor ben annemden çoğunu öğrendim dolma, sarma, içlikofte falan
Cevap sahibi+1 yılSupersin ya cok guzelmis evet baya sicak diye biliyorum guneydoguyu
Soran+1 yılAntepten gelince arkadaşlarım denize mi girdin diyor aslında sıcaktan karariyor insan😊
Cevap sahibi+1 yılYani normal sonucta asiri sicak ten esmerlesiyor ☺
Soran+1 yılAynen cok sicak oluyor senin paylaşmak istediğin bir şey varsa paylasabilirsin
Soran+1 yılYani anlatabilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılYas 21 mi senin profilde oyle gozukuyorda
Soran+1 yılEvet 21
Cevap sahibi+1 yılCok guzelmis baya gencsin ☺antebin sicagin bol bol bocek oluyordur degilmi hic denk geldimi gittigin zamanlar tabi o zmanlar ezm iyordun galiba 😊😊
Soran+1 yılTeşekkürler evet ama o BOCEKLER baya büyük oluyor onlara basamam sen kac yasindasin 25 yaziyor ama
Cevap sahibi+1 yılEvet ufaklari daha guzel e zersin benim yas 24
Soran+1 yılSende gencmissin zaten bekliyordum genç olmanı 😍
Soran+1 yılAynen uçakları ezerim
Cevap sahibi+1 yılAynen tam yaş 24 baya genc bende tskr ederim tahmin etmissindir evet ☺☺
Soran+1 yılBu klavye beni hep kandırıyor yaa ufak olacaktı uçak oldu yanlislikla
Soran+1 yılBirbirimizi baya tanımaya başladık tabii daha bilmediğimiz şeyler olsada
Cevap sahibi+1 yılAynen evet cok guzel ama seninle konusmak tanimaya baslamak baya isindim normalde kimseue boyle ısınmam
Soran+1 yılÇok anlayislisin sen ya
Cevap sahibi+1 yılKarakterim boyle karsimda bir kiz var sonucta kıramam asla☺
Cevap sahibi+1 yılSende beni sevdin heralde baya
Soran+1 yılAynı şekilde bende de arkadaşlarımın çoğu beni sattiklarindan sonra arkadaşlık kuramamya başladım ama senle kurabildim bu baya iyi oldu😊
Cevap sahibi+1 yılEvet ben sadik biriyimdir yani ihanet etmem her konuda her sekilde yani
Soran+1 yılKske her erkek senin gibi olsa cidden cok kotu davrananlar var sen cok naziksin benceher erkek boyle olmali karsi cinse azicik saygili olmali kızla aynı sekilde erkeklere saygili olmali diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılAşiri haklisin ama herkes ben degil ya işte tabi karsimda bi bayan var sonucta ve saygili olmam sart cunku sen cok degerlisin☺
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben buu tür konularda çok hassasim ben şimdi eve geçtim ama az önceki arkadaşım evlenmekte korkuyor erkeklerden korkuyor eskiden sevgilisi ile bir olay yaşamış ama anlatmadı hic
Cevap sahibi+1 yılDarbe falan yediyse dogru olabilir oda hakli eve gecmen iyi oldu rahat edersin islerin falan var mı ama mesgul etmiyim seni
Soran+1 yılUzun zaman sonra bir erkekten senden hoslandi ben dedim sevgilisi var bulaşma diye ama merak etme o sana bulasmaz
Cevap sahibi+1 yılHm benim icinmi yazdin bunu☺☺
Soran+1 yılYok isim senle rahat konuşalım diye eve geçtim zaten ama senin işin var mı asıl ben rahatsız etmeylim
Cevap sahibi+1 yılYok ben rahatim uzandim oyle senle konusuyom su an hic bi isim yok rahatim yani☺
Soran+1 yılEvet arkadasim oyle soyleyince seni rahatsız etsin istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok hic sorun yok 😍
Soran+1 yılSenin yazismandan bile kız etkilendi yaa Şu an hala sok icin deyim ama sende oyle biryazmissinki etkilenmeyecek gibi degil yani😊
Cevap sahibi+1 yılYa etkilediysem super gercekten sok icindemisin hic boyle tahmin etmiyormuydun☺☺😍
Soran+1 yılYok yani senden etkileneceği hiç aklima gelmemişti bilseydim gostermezdim Şu an sevgilimi kıskanıyor yari
Cevap sahibi+1 yılVay be anladim yazismalarim etkiliyor demek☺
Cevap sahibi+1 yılO zaten yok. gibi bisey ya okudugu icin benden uzakta aramiz hic yok nerdeyse su an ayri gibiyiz
Soran+1 yılAnladım bana sormak istediğin bir şey var mı
Cevap sahibi+1 yılValla aklima bisey gelmiyor ama ne desemki yarin inicenmi parka sordugum soruya bak ya☺☺😀
Soran+1 yıl2 yoo güzel soru evet belki sen hangi burcun
Cevap sahibi+1 yılBurcum balik benim senin ne
Soran+1 yılAslan burcuyum😊
Cevap sahibi+1 yılOo balik ve aslan guzelmis valla😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBurclardan pek anlamam ama
Soran+1 yılAynen balık burçları genelde duygusal oluyor sen oyle misin bende buralardan pek anlamam aslinda😊
Cevap sahibi+1 yılDuygusallik var evet bnde
Cevap sahibi+1 yılButun bu uc noktalar fetish ruhumu derler bocek falan balik burcunds var galiba😊😊
Soran+1 yılBalık burcu biriyle ilk defa tanıştım hep merak etmisimdir😀
Cevap sahibi+1 yılBana denk geldin valla bambaska bi ruhta bi burc ya balik farkli yani😊
Soran+1 yılAynen öyle oldu balık burçlarının bu kadar iyi olduğunu Hiç dusunmemistim😊
Cevap sahibi+1 yılTsk ederm valla bi zaafim bu iste bocek lere basanlar karsimda bassan gorsem varya ben bittim tamam😀😊😊
Soran+1 yılZevkliymissinki böceklere zaafin var senin sizinle 3 nokta😊😊
Soran+1 yılSozunle
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyom iste ama boyle beni anlayan bi kiz cikti karsima iste sen anliyosun beni yani ben bunu farkettim😊
Soran+1 yılAnlaması kolay ya da gerçekten ben seni anlıyorum dediğin gibi💙
Cevap sahibi+1 yılAynen iste beni anlamanda bi ýonden etkiledi aslinda keske mesela yanyana olsak sen bassan da görsem fena olurdu heralde😊😊
Soran+1 yılAynen seni görmek isterdim seninle böcek ezmek fen
Cevap sahibi+1 yılZaffimi biliyorsun ya bilerek basarmiydin karsimda heralde baya sertce e zerdin 😀
Soran+1 yılAynen ben sana birazdan yazi cam bir isim var
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılGeldim bu arada
Cevap sahibi+1 yılTm bnde burdayim
Cevap sahibi+1 yılBugun fena basmissin ama parkta hala aklimda kaldi ☺☺
Soran+1 yılAynen yaa cok iyiydi
Cevap sahibi+1 yılHarikasin ya o an mukemel bi histir ses geldimi hic catirdama sesi falan
Soran+1 yılKüçük çocukların bagirismalarindan duyan adım
Cevap sahibi+1 yılHe anladim artik gordugunu affetmessin heralde
Soran+1 yılAynen bende oyle dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılKurban olsnlar yksek tabanina☺☺
Soran+1 yılYay aklima dün geldi şimdi 😀😀
Cevap sahibi+1 yılHe anlatsana 😀
Cevap sahibi+1 yılBiraz
Soran+1 yılSen çok pozitivist yaa her yorumunda bir emoji (😊) bir enerji var sen hiç uzulmuyormusun 😀
Cevap sahibi+1 yılYok iste benu mutlu ediyon ya senden aliyom enerjiyi😊
Soran+1 yılDün sen yüksek taban olsun dedin bende hemen yüksek taban ile dışarı çıktım yaa
Cevap sahibi+1 yılOff 😍sper baya yuksekmi tabani nasil
Soran+1 yılGenelde beni uzgunlugumle yorumlar lar bu v eni sevindirdi ben çok içime kapanmaya başladım herkes bu durumdan şikayetçi onlar öyle soyledikce ben dahada içime kapatıyorum sanırım
Cevap sahibi+1 yılAnladim biraz ozguvenli olmak sart tabi
Soran+1 yılEvet tabanı yüksek ama o kadar çok değil ama yüksek yinede
Soran+1 yılEvet haklısın ama ben artık özgüvenini yitirdim sanırım eskiden çok ozguvenliydi artık o kadar da özgüvenli değilim sanirim
Cevap sahibi+1 yılAnladim kendini bi sekilde acman lazim iste gecen bi ara demistin ya az ozguven geldi sayende diye bastin falan e zdikten sonra sanki orada az biraz açilmis gibiydin
Soran+1 yılEvet senin sayende baya acildim artık daha çok ozguvenliyim
Cevap sahibi+1 yılYa inan onlari basio gberttkce sana ozgven gelir hani boyle hafif kendini iyi hvali hisseder gibi olursun hani anla iste kendine ozguven gelir
Soran+1 yılAynen 40 yıl düşünsem aklıma böceklere basmakla özgüveninin açılacağı gelmezdi🙄😊
Cevap sahibi+1 yılYa iste o an kendini yuksekte hissediyorsun degilm oyle bi his oldumu boyle
Soran+1 yılEvet öyle oldu 😊bu arada sıkıldıysan farkli bir konu konuşabiliriz ya da kapatıp yarin konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılYok sıkılmadim senden sıkılırmıyım hic ya ☺ama dedigin gibi yarinda konusabliriz swrjim yuzde 14 e indi zaten ☺
Soran+1 yılAynen yarin konuşalım saat 2 veya 3 den sonra falan yazarım olur mu
Soran+1 yılSen istediğin saatte yaz ben 2 veya 3 den sonra yazarim
Cevap sahibi+1 yılOlur tabiki o saatlerde burada olurum kendine cok iyi bak grs yarin☺☺
Soran+1 yılSende grs😍🤗
Cevap sahibi+1 yılIyi geceleer😍
Soran+1 yılselam nasılsın 😊😊
Soran+1 yılNe yaptin bugun nasıl geçti 😉
Cevap sahibi+1 yılNaber ne var ne yok ben yazayim dedim sesin cikmiyo bastınmı bugun bari hic ezdigin oldumu☺
Cevap sahibi+1 yılNasilsin
Soran+1 yılIyiyim hayat akıyor birbicim sen nasilsin
Cevap sahibi+1 yılBnde iyiyim nolsun idare eder seninde iyiymis valla☺
Soran+1 yılAynen iyi kötü idare ediyoruz sen naptin bugün nasıl gecti
Cevap sahibi+1 yılGuzeldi ayni genel olarak siradan seyler ama sen geldin dahs iyi oldum ya
Soran+1 yılBende aynı şekilde hiç aklima çıkmasın merak ettim baya 😁😁
Cevap sahibi+1 yıl☺☺ bitanesin ya sende aklimdaydin benim yalan yok☺
Soran+1 yıl❤❤
Cevap sahibi+1 yılPamuk gibi oldum ya su kalbi atinca 🙂☺
Soran+1 yılSen iste ben sana herzaman atarım 😊
Cevap sahibi+1 yıl😍😍cok teskur edrm valla bitanesin sen
Soran+1 yılSende😍 aynı şekilde oylesin
Cevap sahibi+1 yılCok ee napiyon isik falan var mı varsa snrada yaz olur yani ya da aksam mi konussak nasil yapalim dahami rahst olur
Soran+1 yılSana ne soracagimi bilemedim şimdi
😐
Cevap sahibi+1 yılKlevye yanlis yazdi isin falan var mı yazcaktim
Soran+1 yılbenim işim yok senin varsa akşam yazabiliriz farketmez
Cevap sahibi+1 yılOlur ama bi 5 dk konussalim bari gitmeden senle konusmktan hic sıkılmıyorum cunki e ciktinmi disari indinmi parka falan bugun
Soran+1 yıldışarı çıktım arkadaşım çağırdı ama parka gidememdim belki sonra giderim
Cevap sahibi+1 yılHe anladim hic bastinmi diye merak ettimde öyle sadece😀
Soran+1 yılanladım zaten park diyince artık aklıma böcekler geliyor
Cevap sahibi+1 yıl😅😂 degilmi bendede oyle artik alistin sen
Soran+1 yılaynen baya alıştım
Soran+1 yılsen çıktınmı hiç
Cevap sahibi+1 yılIyi ya benide etkiliyo valla baya sen basiyom falan diyince bambaska goruyom seni sanki😀
Soran+1 yılevet yaa hiç düşnmemiştim senin sayende bambaşka birisi oldum
Cevap sahibi+1 yılAnladim cok iyi aslinda ben ciktim tabi bugun turladim. oyle inanmazsin bir kizi uzaktan basip ezdigini gordum öyle
Cevap sahibi+1 yılAma uzaktan baka kaldim oyle pat pat diye e zdi valla
Soran+1 yılnoluyor insanlara herkes böcek ezmeye basladı
Cevap sahibi+1 yılSormaya ya hobi oldu artik herkezde havalarda isindi ondan olbilir belki cogusu kyifine basiyor ya zaten
Soran+1 yılaynen olabilir dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen tamam ben kactim neyse
Cevap sahibi+1 yılKndine iyi bak
Soran+1 yıltamam yazmanı bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılTm yazacagim 😍
Soran+1 yılsende iyi bak grş
Soran+1 yılselam dışarı çıktım bu arada biraz böcek ezdim geldim o küçük çocukla karşılaştım bana sarıldı herkes bana bakıyordu annesi de camdan seslendi oğlum ne tanımadık kıza sarılıyon dedi
Cevap sahibi+1 yılOff ciddimisin ksra bakma gec gordum nasil ezd inki peki cocukda sevinmis seni gorunce😊😊😀
Cevap sahibi+1 yılCocuk bile sevmis seni baya sarilmis baksana😀 kac tanesine bastin peki sert vurdunmu nasildi anlat bana😊
Soran+1 yılaynen çok tatlı varya evet sert bastım sert basmazsam ölmüyor
Soran+1 yılyok sıkıntı değil asıl sen akşam yazalım dedin ben dayanamadım yazdım
Cevap sahibi+1 yılOf superssin varya bittim resmen buyuk mu bocek o zmn bi kac kere mi bastin ustune nasil yaptin peki 😊
Cevap sahibi+1 yılYa bitanesin dayanamamissin bnde ozlemistim aslinda😍😍😍
Soran+1 yılılk bastım ölmedi ıkıncıde sert bastım öldü
Soran+1 yılevet açıkçası sanırım özledim yaa sıkıldım bende yazayım dedim
Cevap sahibi+1 yılOf mukemmelsin ya guzel e zmissin nasil keyiflimiydi tam öldurseydin😍
Soran+1 yılsende şahanesin evet öldürdüm
Cevap sahibi+1 yılMukemmelsin😍 ayakkabilarinin altina kurban olsunlar acima hic birine😊
Soran+1 yılya ben 2 dakikaya gelirim şu an küçük kardeşimle cebelleşiyorumda beni zorla çağırıyor yemin ediyor gelmezsen ömür boyu küserim diye
Cevap sahibi+1 yılTm tabi nasil istersen ☺😍
Cevap sahibi+1 yılHaber bekliyorum
Soran+1 yılgeldim saçma sapan şeyler için beni çağırıyor
Soran+1 yılsen bugun neler yaptın hep ben anlatıyorum
Cevap sahibi+1 yılBnde bi tane boecege bastim bugun😀
Soran+1 yılaa gerçektenmi nedense şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılNeden😀
Soran+1 yılbilmiyorum genelde sevgilinin bastıgını anlatıyorsun kendini anlatmadığın için sanırım
Soran+1 yılsen nasıl bastın sertmi
Soran+1 yılBirde ben sana bir şey sormak istiyorum ama anlatmak istermisin bilemedim ama😶 siz sevgilinle nasıl tanıştınız anlatmak istemezsen sıkıntı degil
Cevap sahibi+1 yılTm anlatiyim ama ya kusra bakma tel kapandi cok ozur dilerim senden bisey diyemeden kapandi tel mahcup oldum afedersjn cok cok🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılNe olur kusra bakma 😶simdi geldim ama hep burdayim mahcup oldum sanada 🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılnaoiyosun yazmadin hic ciktinmi komple biraz merak ettim seni yazmiycakmisin daha?
Soran+1 yılYok sikinti degil benimkide kapandı yeni acabildim 😊ama buradayım yani çıkmam merak etme
Soran+1 yılNe mahcubu senin elinde olan birsey degildi sikinti degil yani ❤ iyiyim bu arada oturuyorum sen napiyorsu n
Soran+1 yılBende birvan senin dusu ndugun gibi dusundum acaba ciktimi acaba yanlis birseymi soyledim diye dusundum 😊
Soran+1 yılBir an
Soran+1 yılBana yarin istediğin saat yazabilirsin bu arada saat 12 den önce sonra farketmez haftasonları
Soran+1 yılYarin yazmışım ya bugün olacakti
Cevap sahibi+1 yılTm 12 den sonra yazarim sana peki☺
Soran+1 yılTabi hiç farketmez ister şimdi ister sonra
Cevap sahibi+1 yılSimdide olur bosum zaten bi isim yok uzaniyrm oyle cok iyi olur hatta
Soran+1 yılOlur bende boşum zaten
Cevap sahibi+1 yılAnldm iyi o zmn ee napiyon dun nasıl gecti konusamadik
Soran+1 yılgünaydın bu arada nasılsın
Cevap sahibi+1 yılIiyiyim ne olsun oyle yeni uyandim zaten seni gordum daha iyi oldum
Soran+1 yılbende aynı şekilde senin mesajını geç gördüm bende bir an yazmayınca yanlış birşeymi söyledim dedim
Cevap sahibi+1 yılYok yok olur mu ya hic sorun yok disarda sarjim bitince cok ugrastim ama eve gecene kadarda takamadim bi yerde yoksa birakirmiyim senin gibi birini☺☺
Soran+1 yıltamam o zaman rahatladım valla yaa teşekkürler bende senin gibi birini bırakamam
Cevap sahibi+1 yılCok saol valla iyi varsin 🙂☺
Cevap sahibi+1 yıliyi ki varsin
Soran+1 yılsende aynı şekilde çok yufka yüreklisin :):) bugün neler yapmayı planlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılCok saol 😀😀evet biraz yfka yurek var belkide senin boyle olman bu yuzden etkiliyo beni aşiri basici ruhta olman cok etkiliyo iyi geliyor bana bugun de oyle turlarim parka inerim aksama dogru buyuk ihtimal☺☺
Soran+1 yılçok sağol ben de belki bir yürüyüş giderim parka
Soran+1 yılben söyleyecek konu bulamıyorum ama konuşmak istiyorum sende fikir var mı konuşacak
Cevap sahibi+1 yılIn tabi cok iyi olur stres atarsin
Soran+1 yılaynen öyle biraz hava almış olurum hem havada güzelken bu fırsat kaçmaz
Cevap sahibi+1 yılAynen sagda solda cok vardir simdi baya
Soran+1 yılbende öyle tahmin ediyorum dediğin gibi şimdi çok vardır
Cevap sahibi+1 yılEvet gezip duruyolar bosbos valla 😀
Soran+1 yılaynen etrafta dolular
Soran+1 yılsiz sevgilinle parktaykenmi bastı ilk
Cevap sahibi+1 yılCok dolular evet aynen ilk o basmisti 😀
Cevap sahibi+1 yılYanimda sasirmistim baya keyiflenmistim
Soran+1 yılhımm arkadaşmıydınız nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılAynen arkadastik evet oyle arkadas gibiydik
Soran+1 yılanladım ne güzel
Cevap sahibi+1 yılEvet sen naaptin seninkinin yaninda bastinmi yine yoksa biraktinmi onu ne yaptim
Cevap sahibi+1 yılNe yaptin
Soran+1 yılyok artık dışarı falan çıkmıyor zaten bende artık zaten onu istemiyorum sanırım benimki ufak bir hoşlantıydı
Cevap sahibi+1 yılHm anladim haklisin aslinda gormeyince zaten insan o zmn farkediyo asik olup olmadigi hissediyo zten sonuna kadar haklisin yani🙂
Soran+1 yılyani artık sadece komşuyuz o kadar başka hiçbir şey
Soran+1 yılzaten tek anlayan sensin şu an kendimi sorguluyorum gerçekten nasıl ondan hoşlandım
Cevap sahibi+1 yıl☺☺evet senin halinde anliyorum hissediyorum yani
Soran+1 yılçok farklı bir his gerçekten
Cevap sahibi+1 yılEvet baska bisey cidden sana iyi geliyosam cok sevindim valla cok hosuma gidiyor☺☺
Soran+1 yılgelmez olurmusun tabiki geliyorsun
Soran+1 yılmerak ettiğin bir şey var mı
Cevap sahibi+1 yılSu an yok ama. olursa soylerim ☺☺
Soran+1 yılben uygulamaya ilk girdiğimde beni biri takip etmeye başladı bende farketmemişim o zamanlarda hesabım gizli değildi bana saçma sapan sorular sormaya başladı bende engelledim ama başka bir şey yapmama gerek olur mu sana bir danışayım dedim
Soran+1 yılhatta bugün engelledim bugün yazmıştı
Cevap sahibi+1 yılEngellemekle en iyisini yapmissin icin rahat olsun o birsey yapamaz yani imkqnsiz engelediysen is bitmistir hic bisey olmaz icin rahat olsun
Soran+1 yıltm teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBisey degil rahatsz ediyosa engelle acima gram hic cnku en guzeli yaptigin
Cevap sahibi+1 yılKotu bisey falan yazmadi heralde?
Soran+1 yılyani şöyle herşeyimi soruyor ben cevap vermeme rağmen ısrarla birde saat kaç olursa olsun yazıyordu bir resim atmıştı resinmde iki fincan vardı fincanlarda kahve vardı fincanlar güllerle yapılmış bir kaplbin içindeydi fincanların üstünde birinde bir kadının elinde yarım kalp öbüründede bir erkeğin elinde bir kalp birbirlerini tamamlıyordu ben bunu görünce sinirlendim ne ima ettiğini aten anladım hemen engelledim birde bu paylaşımın altınada ben sende varsa korurum falan yazmıştı bende engelledim direk
Soran+1 yılyani kısacası bana asılıyordu ya
Cevap sahibi+1 yılAynen belli zaten neyi ima ettigi apacik oylelerine kizlar yuz vermiyor zaten vermezler genelde zaten sende vermemissin acimamissin hic basmissin engeli en guzeli
Soran+1 yılaynen pislik ya sapık bildiğin nefret ediyorum zaten bu durumlardan biz sanki kendilerine yazıyoruz da birde sabah günaydın canım nasılsın güzelim falan yazmış görmeden ne atıp tutturuyrosun
Cevap sahibi+1 yılValla cok iyi anliyorum seni haklisin yani utanmadan yuzsuzce yazmasi daha moralini bozuyor dgilmi iste imkanin olucak oylelerini bcek diye ez sen keske basip
Soran+1 yılyaa bu halimle bile güldürdün benii keşke böcek olsalarda kafalarına kafalarına vurup ezsek
Cevap sahibi+1 yılDegilmi ne keyifle basarsin defalarca vururssun heralde hirsini almak icin 😀
Soran+1 yılaynen yapardım valla
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi aynen keske yapabilsen iste nyse oylelerine hic taviz verme iste asla cok. Var burada zaten sitede
Soran+1 yılevet farkettim sabah kalktım 26 tane takip isteği hepsi neredeyse erkek birkaç tane kız var çoğununda profil resminden anlasılıyor nasıl türden insan oldukları
Soran+1 yıl26 değil 6
Cevap sahibi+1 yılCiddenmi ya 26 nedir cokmus baya cok yuzsuzler cidden seni rahatsiz etmeye haklari yokki sana yazana kfr edip engeli bascan aslinda icinde kalsin sovucen ana baci direk varya
Soran+1 yılaynen 26ya yakın bir sayıydı dediğin gibi yapmak lazım hem engel atıp sövmek
Cevap sahibi+1 yılCidden ama seni rahatsiz etmelerine ayar oldum bnde vlla sov ana bci engelle kudurur o anda
Soran+1 yılen hassas noktalarımdan biri
Soran+1 yılaynen zaten gelen geçen beni buluyor şansıma
Cevap sahibi+1 yılFarkettim bunu zten senu rahatsiz edenler bcek gbi basılmaya mahkum olsunlar
Soran+1 yılaynen keşke sen böyle söyledikçe beni dahada etkiliyorsun yaa
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin ya 😍
Soran+1 yılaynen zaten etkilemiştin dahada etkiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılŞu an cok mutlu oldum ☺ seni mutlu edebiliyorum keske dahada fazla edebilsem cnku cok dgerli birisin
Soran+1 yıldaha nasıl mutlu edeceksin sen zaten edebildiğin kadar ediyorsun çabanı görüyorum gerçekten sen çok şahane bir inasansın
Soran+1 yılkalpte koymak isterdim ama koyamıyorum telefondan yazmadığım için sen koydum say
Cevap sahibi+1 yılValla sen mtlu ol diye iste uzulmeni istemem hic hersey kurban olsun sana😊😀
Cevap sahibi+1 yılTm koydun sayiyorum 😍😍
Soran+1 yılsanada kurban olsun güzel insan
Cevap sahibi+1 yılCok saol ☺senin yerin ayri ama butun bocekler ayakkabilarinin altinda e zilsin basilmaya mahkum olsunlar
Soran+1 yılinşallah mahkum olurlar dediğin gibi
Soran+1 yılsenin yaşadığın ilginç veya değişik bir hikaye falan var mı
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle ❤
Soran+1 yılne demek her zaman
Cevap sahibi+1 yılValla oyle cok ilginc olan bisey pek olmadi ama aklima gelmiyor gelirse direk anlatirim sana sende varsa anlatblrsin
Soran+1 yılben sana bir şey sormak istiyorum mesela sevgilin değilde sen onu etkilmeye çalışsaydın ne yapardın (yani şöyle aslında bir kızı ya da sevgilini etkilemek isteseydin)
Cevap sahibi+1 yılYani bi kiz etkilemek icin cabalardim en onemlisi uç noktasini zaafini bulmaya calisirdim burdan etkilerdim en iyi etkili yol bence
Soran+1 yılanladım bu yöntemi sevgili olmadan önce sevgiline uygularmıydın
Cevap sahibi+1 yılYani bulabilsem noktasini uygulardim. heralde ama bulamadim
Soran+1 yılanladım sordunmu hiç peki
Cevap sahibi+1 yılYok soramadim malsef zten pek gorusmuyozda svgilimiyiz dglmiyiz belli degil bende glba onda sgudum gibi
Soran+1 yılanladım neden pek görüşmüyorsunuz özlemiyormu seni
Cevap sahibi+1 yılBilmiyomki valla hic ☺
Soran+1 yılyani şahsen ben özlerdim hemde çok
Cevap sahibi+1 yılDegilmi☺☺☺
Soran+1 yılyani öyle bu arada kusura bakma biraz geç yazıyorum akşama kuzenim gelecek temizlik yapıyorumda ama iyi oluyor temizlik yaparken birisiyle konuşmak sıkılmıyorum temizlikten
Soran+1 yılsonuçta sevgilin ben mesela birbirimizi tam tanımamamıza rağmen mesajlaşmadığımız zamanlar özlüyorum veya sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yılYok onemli degil gec yazman bi yandan temizlik yprken konusmak iyi geliyosa supermis valla 😊😀
Cevap sahibi+1 yılIyi yani aman sıkılmada☺
Soran+1 yılevet ya bazen çok sıkılıyorum ya birşeyler izleyerek ya da müzik falan dinleyerek yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim haklisinn tabi ozlemekte
Soran+1 yılbir yanım 40 yıldır arkadaşmışız gibi diğer yanım gizli bir yabancıymışsın gibi çok değişik bir duygu
Soran+1 yılbencede özlenmiyecek birisi değilsin yani
Cevap sahibi+1 yıl😀cidden boyle mi hissediyon baya kanin isinmis o zman bana😀
Soran+1 yılevet yani baya ısındı sanırım yok eminim sanırım değil baya
Soran+1 yıluyandığım anda mesaj atıp atmadığına bakıyorum o derece yani
Cevap sahibi+1 yılCok mutlu ettin su an pamuk gibi ettin ☺☺☺
Soran+1 yılne demek seni mutlu etmek beni daha çok mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılSen birtanesin ya bosa demiyorum ya cok cok degerlisin bana boyle dusunmen beni etkiledi baya su an
Soran+1 yılne demek sen ne zaman mutlu olursan üzülürsen ben senin hep arkandayım hep buradayım merak etme
Cevap sahibi+1 yılYa oyle demek oylebi pamuk ettinki dagilip ucacagim o derece cok etkiledin ya ☺😍
Soran+1 yılyaa lütfen daha iltifat etme asıl ben uçucam yaa
Cevap sahibi+1 yılTm ☺☺☺
Soran+1 yıltakım tutuyormusun
Cevap sahibi+1 yılBesiktas ti ama hic ilgilenmiyorum su an sevmiyorum yani boş geliyor
Soran+1 yılilk defa bir erkeğin ilgilenmediğini görüyorum
Cevap sahibi+1 yılSogudum zamanla hic ilgimi cekmiyo takimlar su an
Soran+1 yılilginç gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAynen biraz oyle
Soran+1 yılarkadaşlık kurarken nelere göre seçersin (aklıma başka soracak bir şey gelmedi)
Cevap sahibi+1 yılYani arkadaslik kurarken kafadar olmasi yetiyor ya
Soran+1 yılanladım bencede kafa dengi olsa yeterli kişiliğe uygun falan
Cevap sahibi+1 yılTabi net
Soran+1 yılvalla bende konu tükendi
Cevap sahibi+1 yılBendede istedigini sor cekinme bana arsiz ol o drece diyom her seyi sor yani😀
Soran+1 yılsende istediğini sorabilirsin şimdi aklında varsa sor çünk gerçekten soru cevaplamayı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılTm olur bcek sorayim yine artik bastiginda rahat basiyormusun boyle arsizca yani hic korkmadan rahatca nasil
Soran+1 yılevet basıyorum rahahatlamam biraz azaldı ama ilklere ama yinede stres atıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki ezilmis bi sekilde gordugun anda nasil hissediyon nasl bi duygu tam sana nasıl hissetirriyor ona baknca yerde
Soran+1 yıldeğişik biraz acıyorum
Cevap sahibi+1 yılSnra bi daha basiyon tabi uzerine tekrar ☺
Soran+1 yılaynen üst üste
Cevap sahibi+1 yılOf ya 😍 cok guzel
Soran+1 yılsende güzel olmasada güzel işte
Soran+1 yılsenden olacaktı ilk kelime
Cevap sahibi+1 yılBasiyom diyince sen bitiyom ya o derece zaafimi biliyon artik 😀
Soran+1 yılevet en büyük zaafın sanırım ayy gerçekten bitiyormusun hoşuna gittmesi beni sevindirdi
Cevap sahibi+1 yılHemde acayip boyle icim kipir kipir oluyo bilmiyorum acayip bi his oluyo😅
Cevap sahibi+1 yılEn buyuk zaaf evet ya baska bilen biri olsa varya beni taptirir kendine o derece😀
Soran+1 yılevet gerçektende öyle değişik bir şey ya
Soran+1 yılallahım gerçekten hoş bir şey zevkinden ol
Cevap sahibi+1 yıl😄😄evet
Soran+1 yılsen çok hoşsun yaa
Cevap sahibi+1 yılBazen diyom bocek olsam banada bir kiz basarmiydi heralde sen basip eziyormussun birde😀😂
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim sende öylesin
Soran+1 yılçok komik olurdu sana basmak istemezdim ama
Cevap sahibi+1 yıl😂😂biraz komik olurdu gibi evet bem yerde sen tepemde neden ki istemezdin bas gitsin ya😄
Soran+1 yılöyle şey olur mu yaa şu an bastığım böceklere acımaya başladım
Cevap sahibi+1 yılYaa vay be tm o zmn ben sakasina soyledim oyle zaten ama şu anlamda soyledim bascaksan sen bas senden olsun anlaminda sadece ama neyse☺
Soran+1 yılyok anladım da ne bilim yaa
Soran+1 yılsen hangi renklerden hoşlanırsın
Cevap sahibi+1 yılSiyah tarzi genelde veya gri de olur
Soran+1 yılgiyimdemi yoksa sevviyormusun
Cevap sahibi+1 yılGiyimdede siyah seviyorum cogu seydede mesela ayakkabi siyh renkte olsa veya giydigim elbise veya pantolon falan
Soran+1 yılben giiyimde siyah tercih ederim ama sevmek olarak su yeşiline bayılırım
Soran+1 yılsiyah renk muhteşem bayılırım siyah ve su yeşili
Cevap sahibi+1 yılOo ayniyiz o zmn ikimizde siyah ☺ bende hastasiyim ya cok asil guzel duruyor
Soran+1 yılevet kadınlar genelde zayıf gösterdiği için kullanır ama ben hoş durduğu için tercih ediyorum genelde
Soran+1 yılevet gerçektende çok zarif bir renk abartılı değil ben rengarenk giyinmekten hiç hoşlanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen kadinlara baya yakisyor zaten
Soran+1 yılerkeklerdede etkileyici bence kızlar genelde siyah tarzda erkeklerden hoşlanıyor yani beni arkadaşlarımın çoğu öyle ama bencede çok hoş oluyor erkeklerde
Cevap sahibi+1 yılCekici duruyor degilmi
Soran+1 yılevet çok çekici erkeklerde
Soran+1 yılkesin sendede hoş ve çekici duruyordur
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılKusura bakma geç gordum
Soran+1 yılŞarki dinler misin
Cevap sahibi+1 yılO. d evet dinlerim sen
Cevap sahibi+1 yılBitane önersene bana bu arada adımda öner😀
Soran+1 yılBen genelde duygusal dinlerim kıllanın beni aşka inandır güzel bu aralar favorim o
Soran+1 yılSen neler dinlersin
Soran+1 yılKolpanin olacaktı kıllanın olmuş,😂
Soran+1 yılÜstte adinimi söyledin anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılSorun yok ya senin klavyeye alistim ben de duygusal genelde bazen hareketli
Soran+1 yılBendede öyle hareketler dinliyorum ama duyguda daha ağırlıklı yapım böyle duygusal herşeyi seviyorum duygusallığı flan
Cevap sahibi+1 yılEvet adım☺
Soran+1 yılYa hiç sormayı unutmusum bende Zeynep bu arada
Cevap sahibi+1 yılM. o cok guzel ismin var☺☺
Soran+1 yılTeşekkürler aslında aklıma geldi sorsammi diye sonradanda çekindim şairim sormadım
Soran+1 yılSanirimin
Cevap sahibi+1 yılYok ya dedim ya arsiz olabilirsin bana karsi her seyi sor 😀
Soran+1 yılSenin isminde çok güzel hoş bir isim😍
Soran+1 yılNe bilim belki isim vermek istemezsin falan diye ama yalan değil yani baya merak ettim
Cevap sahibi+1 yılCok saol ama garip biraz herkes ömer der genelde☺
Soran+1 yılBence anlaşılmayacak bir işim değil evet benziyorlar ama bence farklılık guzeldir
Cevap sahibi+1 yılAynen farkimiz olsun☺
Soran+1 yılEvet farklılık güzeldir ben farklılıkları severim ve farklı bir arkadaşımın olması çok güzel ❣
Cevap sahibi+1 yıl🤗sende cok guzelsin saol iyi ki varsjn
Soran+1 yılSevgilin adini mi söylüyor ömerli diyor
Cevap sahibi+1 yılGenelde omer derdi evet
Soran+1 yılSen bunu nasıl yorumluyorsun sana omer denmesinden rahatsız oluyormusun
Cevap sahibi+1 yılYo ömer guzel keske herkes omer dese zaten diyorlar cogusu
Soran+1 yılO zaman bende sana "ömer" derim artık 😊
Benimde ikinci ismim sude ama sureden nefret ettiğin için zeynep denmesinden daha çok hoşlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılOmer de olur ☺☺zeynep daha hos ve daha cekici bencede
Soran+1 yılEvet bencede sude hic hoş değil bence 😊zaten genelde bana zeynep diyorlar
Cevap sahibi+1 yılValla daha cekici zeynep asiri cekici hemde🙂
Soran+1 yılÇok sagol sana çekici gelmesi hoşuma gitmedi değil 😊
Cevap sahibi+1 yılEtkileyici geldi bilmiyom valla cok ciddiyim☺
Soran+1 yılIlk defa böyle bir yorum alıyorum genelde herkesinvklasik isim olduğu için çok dikkatini cekmiyor begenenlerde yani guzel oldugu icin ama etkileyici oldugunu ilk defa birisi söyledi teşekkürler ❤❤
Cevap sahibi+1 yılYok ya zeynep klasik degil valla bak su an gozumdr baya cekici oldun☺☺😍
Soran+1 yılSenin gözünde çekici olduysam başka istediğim bir şey yok 😊😍
Cevap sahibi+1 yılYa birtanesin sen çok özel birisin varya😍😍😍😍
Soran+1 yılSende çok özelsin ismine bayıldım bu arada gerçekten sırf sen dedin diye değil cidden bilmiyorum gerçekten çok hoş farklılık özel benim kalbimde 🤗
Cevap sahibi+1 yılCok tatlisin Tm fazla iltifat etmeyelim ya artik eriyom sonra cok etkiliyorsun ☺☺
Soran+1 yılAma son olarak bir tane daha ondan sonra yok (Sen daha tatlısın kaymak gibisin😍) bitti şimdi iltifat etmezsek ne konusucaz
Cevap sahibi+1 yılOff fena oldum❤ ama haklisin iltifat oluncada cok hos oluyor ya bambaska ☺
Soran+1 yılEvet iltifat olunca konuşma hoş oluyor güzel oluyor yani 💓
Cevap sahibi+1 yılO. zmn serbest olsun ama benim yalan yok baya hosuma gidiyor eritiyor o derece 😍
Cevap sahibi+1 yılSözlerin
Soran+1 yılAçıkçası bende bu kadar iltifat edebileceğini bilmiyordum sanırım uzun zamandır kimseye iltifat etmediğim için sana ettim hepsini😍
Cevap sahibi+1 yılYa niye bu kadar tatlisin ya 😍😍❤bittim
Cevap sahibi+1 yılIstediginu soyle o zmn ne istersen😍
Soran+1 yılSen iltifat ettikçe benimde ederim geliyor 🤩
Soran+1 yılÇok sevdigin bir erkek kankan var mı sen zaten biliyorsun benim kız arkadaşlarımı hepsi birbirinden farkli ne bilim işte
Cevap sahibi+1 yılEdelim o zmn tadini cikarlm zaten zor bulmusuz birbirimizi☺☺☺
Cevap sahibi+1 yılAnladim dogrudur evet dedigin farklid8r
Soran+1 yılAynen bencede yaptırabiliriz iltifatları 😊
Cevap sahibi+1 yılCok tatlisin bitiyorum😍
Soran+1 yılSen daha tatlısın benim baklavamsin yaa😊
Cevap sahibi+1 yılOff yaa😍balmısın sen balımsın sende😘
Soran+1 yılSöyleyecek bir şey bulamıyorum çok güzel konuşuyorsun yaa😘☺
Cevap sahibi+1 yılValla herseyi soyle cok hosuma gidiyor konu sen olunca ne dersen de sorun yok beni cok etkiledin😘
Soran+1 yıl😙 tabiki istediğin zaman sen uzuldugunde buraya gel ben seni pamuk gibi yaparım
Soran+1 yılçevremdeki seni en çok hangi yönünde seviyor
Soran+1 yılCevrendekiler
Cevap sahibi+1 yılOff 😍sen yaparsan olur pamuk gibi et sadece sen et ya😍
Soran+1 yılTabiki hemen ederim merak etme sen söyledin daha çok ederim 😄
Cevap sahibi+1 yılValla her seyimi severler sempatikligimi tipimi yüzumu kendime olan o ozguvenimi falan disariya yansitiyom. bazen
Soran+1 yılAnladım sempatikligini zaten burada bana fazlasıyla sergilerin zaten öbür hepsindende şüphe yok 😊☺
Cevap sahibi+1 yılEt valla serbet sendeyim ya hic cekinme pamuk gibi olunca bi hoş oluyorum😘
Soran+1 yıl❤😙❤ sen ışte yeter
Cevap sahibi+1 yılOff su an asiri oldum mesela buyuledinn resmen sanki☺☺😍
Soran+1 yılBenimde çevremde genelde herkes çok yufka rureklisin diyorlar birde birşeyi eğer istersen o an yaparım isterim birsey den vazgeçmem kimisi bu özelliğimi çok seviyor kimisi de herşeyi sıralamanın iyi birsey olmadığını sonra olmazsa uzulecegimi falan söylüyorlar birde çok kişi sesimden etkileniyor güzel şarkı söylediğimi falan söylüyorlar lisede müzik dersinde müzik hocamız falan da çok begenmisti 😊
Cevap sahibi+1 yılYeteneklisin her sekilde zaten apacik☺
Soran+1 yılTesekkurler bilmiyorum bende güzel söylediğimi dusunuyorum ama emin de değilim bir yandan da😊
Cevap sahibi+1 yılEminim guzeldir suphem yok hic😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu arada biz bahadır yarışıyoruz vakit nasıl geçti anlamasim
Cevap sahibi+1 yılCidden he sanahtan beri yazisiyoruz 😀bende anlamadim zaman nasil gecti hic sıkılmadim 😀😀
Soran+1 yılEvet yaa sabahtan beri seninle konuşuyorum hiç sikilmadim
Cevap sahibi+1 yılBnde cok keyifli ilac gibisin valla
Soran+1 yılYaa gercekten mi sende çok iyisin bitanesin 💚
Cevap sahibi+1 yılÖyle valla
Soran+1 yılYa ozel den yazissak buradan zor oluyorda
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi takip attim ☺
Cevap sahibi+1 yılSende bana takip at takipleselim mesaj atilmiyor direk
Cevap sahibi+1 yılZeynp ben mesaj atamiyorum 3 xper olman lazim diyo sen bana atmayi denesene bi
Soran+1 yılBende aramıyorum neyse biz buradan devam edelim
Cevap sahibi+1 yılAynen napalim atilmiyor ☺ bu arada guncelleme baya iyi cok anlamli
Soran+1 yılTesekkurler😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederm keske her erkek kadinlarin dilinden anlasa degilmi🙂☺
Soran+1 yılAynen ışte dediğim gibi herkes senin gibi degil sen bambaşkadır gerçekten 😚
Cevap sahibi+1 yıl☺☺öliyimmi sana😍
Cevap sahibi+1 yılSende bambaskasin😍
Soran+1 yılYaa gercekten mi ışte gerçekten kadınları en iyi etkileyen yöntem övgü bende bayılırım beni çok etkilerin ya😊😊😙
Cevap sahibi+1 yılSem yeterki iste ya😍 cok etkiliyosa hep soylerim ilgi veririm
Cevap sahibi+1 yılSende bana ver diycem ama zaten pamuk gibi oldum sabahtan beri☺☺
Soran+1 yılŞu an daha iyi anladım gerçektende ben karşı cinsle daha iyi anlamıyorum ilkokuldaokula ilk başladığımda bir oğlanın elini tutup annemin yanına gelmişim anne bak bu benim en iyi arkadaşım demişim cocukkende kız oyunlarından nefret ederdim şimdi dusundumde aklima geldi sek sek evcilik falan hiç sevmezdim nedense 😊😊
Soran+1 yılDaha iyi anlasiyorum
Cevap sahibi+1 yılKizlarla pek aran yok karsi cinse daha yatkinsin anladim cok guzelmis ☺☺
Soran+1 yılEvet sanırım dediğin gibi 😊
Soran+1 yılParka gidecek misin
Cevap sahibi+1 yılboş ver daha iyi seninle iyi anlastik zaten☺ben baya ısındim
Soran+1 yılBende baya iyi anlaştım seninle 😊
Cevap sahibi+1 yılBende valla 😍bal
Soran+1 yılBen sana isminle hitap edemiyorumedemiyorum nedense sanırım alisamadim
Cevap sahibi+1 yılYo et frketmez hic cekinme istedigini de ne istersen☺
Soran+1 yılYaaa ben balsam sende kaymasını dediğim gibi 💜💜
Cevap sahibi+1 yılKaymaga banılır yenilir o zaman☺☺☺😍
Soran+1 yılAynen öyle ne diyebilirimki çok hoş yazmışsın valla diyebilecek bir şey bulamadım çok hos 😘😍🤗
Cevap sahibi+1 yılSende ya bugun doyamadim senle konusmaktan simdi parka iniyorum oyle
Soran+1 yılSana iyi yürüyüşler o zaman işin varsa müsait olduğunda yazarsın eger musaitsende yazmaya devam edebilirsin farketmez yani
Cevap sahibi+1 yılTm sonrada knsrz olur ara vermis olurz biraz aksam gece yine bol bol knsrz istersen
Cevap sahibi+1 yılya da sen yaz bana biraz zaman gecsin ara ara yokla beni konusalim☺
Soran+1 yılOlur bana uygun saat 6 gibi yazarım
Cevap sahibi+1 yılTamam☺grs
Soran+1 yılselam ne yaptin😊
Cevap sahibi+1 yılGeldim burdayim☺☺
Soran+1 yılHos geldin banada kuzenlerim geldi bu aralar üst üste çok yoğunum çarşambaya kadar baya yoğunumda
Soran+1 yılBirsuru yoğunum olmuş 😅
Cevap sahibi+1 yılHe anladim konusamiycaz fazla heralde ☺islerini hallet sonrada knsuruz nasil istersen😍
Soran+1 yılYok o anlamda değil sürekli şuradayım falan diyorum ya o anlamda yoksa yazışmak iyi oluyor😊
Cevap sahibi+1 yılHe anladim zeynepcim😍
Soran+1 yılŞimdide konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılOlur knusalim ☺senle konusmak cok tatlı
Soran+1 yılAy zeynepcim demen çok hoşuma gitti😍😘
Cevap sahibi+1 yılOyy😍cok sevindim hosuna gittiyse
Soran+1 yılValla hoşuma gitti ne yalan soylıyım 😶
Cevap sahibi+1 yılHosuna gittiyse surekli derim mutlu ederim seni zeynepcim☺🙂
Soran+1 yılTeşekkürler çok naziksin yaa😘
Cevap sahibi+1 yılCok saol o senin guzelligin zeynepcim☺☺
Soran+1 yılBen sana ne diyeyim sen sec ben karışmıyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılValla her sey diyebilirsin istedigin gibi diledigin gibi istersen kfr et yine bisey demem 😀ama omercim de ya da o baklavam guzeldi😀
Cevap sahibi+1 yılYanlis bisey demedim dimi kizmadin ins afedersin
Soran+1 yılYok yanlış bir şey demedim yemek hazırlıyorum o yüzden
Soran+1 yılBen sana baklavammi deyim yoksa fıstıklı baklavammi hangisim
Cevap sahibi+1 yılHe anladim kolay gelsin dumduz baklavam desende olur☺☺☺
Soran+1 yılTamam o zaman artık benimbaklavamsin 😊
Cevap sahibi+1 yılTm oyy😍
Soran+1 yılSenin oyy diyen dillerini yerim beni baklavam 😍
Cevap sahibi+1 yılTm oyy😍nasil mutlu oldum su an
Soran+1 yılSen mutlu ol ben başka bir şey istemiyorum senden yaa😘
Cevap sahibi+1 yılSen herşeysin ya canimsin hep baklavan olarak kalmak isterim ama☺☺
Cevap sahibi+1 yılO kadar degerlisin ki beni mutlu ediyorsun bemde seni edecegim😍
Soran+1 yılE sende kalirsin hep baklavam olarak o zaman 😍
Cevap sahibi+1 yılHep kalayim valla hic sapmam hep kalayim yeterki😍
Soran+1 yılEdiyorsun zaten hayatıma girerek beni mutlu ettin sen zaten 😊
Cevap sahibi+1 yılYaa yine pamuk gibi ettin zeynep ölürum ama😍😘
Cevap sahibi+1 yılKeske senin dediginn gibi ozele gecebilseydik bi 3 exper olabilsek en azindan konustuklarimiz kimse gormez daha rahat konusurduk balım☺
Soran+1 yılYaa sen olurum deme yaaa ben olurum asil ben olurum
Cevap sahibi+1 yıl☺☺😍iyiki ciktin karsima ya
Soran+1 yılBen sana sonra yazsam şimdi dışarı cikacagimda kuzenimle
Cevap sahibi+1 yılTamamdir tabiki ben buralardayim.
Soran+1 yılselam geldim buradayim artik. mesajını yeni gördüm sende iyi ki karşıma çıktın iyi ki 😊
Cevap sahibi+1 yılBende geldim simdi selam☺☺
Soran+1 yılKuzenimle böcek erdik geldik seni anlatamadık ama birlikte böcek ezdik 😊
Cevap sahibi+1 yılIslerini falan komple halletseydin tamamen musait olsaydin keske daha rahat konusurdun yok degilmi isi falan 🙂
Cevap sahibi+1 yılVay birliktemi bastiniz ez diniz nasil bi anlatirmisin cok merak ettim nasildi beraber mi e bastiniz☺☺
Soran+1 yılTamam bir dk çay koyup geliyorum anlaticam hemen
Cevap sahibi+1 yılTm heyecanla bekliyom tamamen anlat nasil basip gberttiniz☺☺
Soran+1 yılAnlatıyorum hemen
Cevap sahibi+1 yılDinliyorum zeynepcim anlat☺☺
Soran+1 yılBiz simdi kuzenimle hava almaya çıkmıştık ben kuzenimin yanımda olduğunu unutup bir bocege bastım baya sert kuzenimde bastı sonra birlikte başlamaya başladık
Cevap sahibi+1 yılEvet 😍sonra nasildi
Soran+1 yılKuzenim ilk dik dik baktı sonra birlikte bastık falan
Cevap sahibi+1 yılSasirmis o bi anda ama guzel bastiniz mu bari baya e zildi heralde sert bastim dedin baya☺
Cevap sahibi+1 yılOda sert basti ilkden
Cevap sahibi+1 yılOdami sert basti ilkden
Soran+1 yılBen çok sert bastım ilk baskısından bile o da benden görüp sert bastı baya
Cevap sahibi+1 yılOvv dumduz ettin o zman galiba baya bocegi ilkinden bile sert basmissin☺☺
Soran+1 yılAynen valla cılkı çıktı 😊
Cevap sahibi+1 yılOff😍😍sen supersin ya baya ezilmis keske bi kac defa daha bassaydin ustune😀
Cevap sahibi+1 yılYoksa kuzeninde senin oldurdugunun ustunemi basti😀
Soran+1 yılDoğru tahmin üstüne bastı hemde 2 kez
Cevap sahibi+1 yılOff bocek aşiri baya ezil mistir o zmn pramparca olmustur ☺
Soran+1 yılEvet neredeyse kafası kopacakti 😁
Cevap sahibi+1 yılKoparsydin keske ustune basip cevirseydin ayyakkabini kopardi☺😍
Soran+1 yılAynen ne bilin kuzenim yazık bırak dedi kiyamadim😄😄
Cevap sahibi+1 yılZqten baya sert vurmussun dümduz olmuş 😀
Soran+1 yılAynen yaa ben sana çok bağlantım dışarı çıkınca bile aklimdaydin o derece yaa😍😊
Cevap sahibi+1 yılOyy ock guzelsjn ama ciddenmi ya cok hosuma gitti nolcal konusurz hep irtibatta kaliriz senle☺☺
Cevap sahibi+1 yılKopmayiz yani
Cevap sahibi+1 yılTabi sende kopmak istemezsen tabi zeynep
Soran+1 yılAsla ben senden kopmak isterm iy im hiç 😊😊
Cevap sahibi+1 yılBalsın sen ya cok tatlisin zeynep😍😘
Soran+1 yılSende benim tatlı baklavamsin 😋
Cevap sahibi+1 yılEvet hep oyle kalmak isterim senin gozunde☺
Cevap sahibi+1 yılYakinda yiycen diye korkuyorum😀😀baklavayi
Soran+1 yılOlabilir sen böyle tatlı olursan yerim 😍
Cevap sahibi+1 yılValla sesim cikmaz 😘
Soran+1 yılIyi anlaştık o zaman 😋
Cevap sahibi+1 yılTm anlastik sendeyim😋😊☺
Soran+1 yılTamam o zaman bol servetimizin bari😁
Soran+1 yılSerbetlimisin
Cevap sahibi+1 yılTm nasl istersen artik ne dersen o olsun bol serbetli ☺☺☺😋
Soran+1 yılTamam anlaştık artık 😘
Cevap sahibi+1 yılAynen anlastik e napiyon su an isin var mı musaitmisin isin falan var mı
Soran+1 yılIsim yok kuzenim arkadaşıyla yarışıyor bende senden konuşayım dedim 😊
Cevap sahibi+1 yılHm iyi yapmissin 😚
Soran+1 yılAynen sikilmiyorimda sayende 🤗
Cevap sahibi+1 yılBende bnde hic hemde cok guzel☺☺
Cevap sahibi+1 yıl☺☺
Soran+1 yılBuna sevindim 😊😉 ee sen ne yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılParkta oturuyom su an oyle senle konusuyorum
Soran+1 yılAa parktamisin dikkat et kimse yemesin seni 😋
Cevap sahibi+1 yılYaa yerlerse nolcak sonra☺☺
Soran+1 yılBana kalmazsa ondan üzülürüm sonra
Cevap sahibi+1 yılAma kimse yiyemez ya su an aklim sende valla kimseye bakmiyorum bile hic
Soran+1 yılGerçektenmi inan sende aklımdan çıkmıyorsun 😍
Cevap sahibi+1 yılCidden sen su an nasilsan bende oyleyim aramizda bi enerji var sanki bilmiyorum☺
Soran+1 yılEvet çekiyor birbirimizi 🤗
Soran+1 yılYanı samimiyetimizi arttırıyor
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle cok iyi dedin valla gittikce artiyor☺
Soran+1 yılYanı bir mesaj üzerine kuruldu her şey çok ilginç 😑
Cevap sahibi+1 yılDegilmi nerden nereye neler neler var belki nasip belki kader belki tesaduf ama guzel oldu senle konusmamiz baya sevdim ya seni anlatamiycak kadar hic boyle olmamistim
Soran+1 yılEvet gerçekten ilginç bende seni çok sevdim ben mesela kimseye güzel bir sözle değilde genelde ismiyle hitap eden birisiyim sen çok sevdiğim için sana "baklavam" diyorum❤
Cevap sahibi+1 yıl😀😀☺☺cok güzelsin ya inan hala bitiyorum sana hic azalmiyo artiyo hatta baklavam deyince normalde herkese ismiyle mi hitap ettin bu zamana kadar
Soran+1 yılEvet kimseye böyle bir sözle hitap etmedim kardeşime bile yani 😊
Cevap sahibi+1 yılVay be baklavan oldum artik ☺☺
Soran+1 yılOldun tabi hemde en g uzelinden en tablosundan ❤
Soran+1 yılTatlisindan
Cevap sahibi+1 yılFarkindamisin hala konusuyoz saatlerdir cok guzel ☺☺😀
Soran+1 yılEvet saat ne ara 11 olmuş hiç farkında değilim bu arada sen parktamisin hala
Cevap sahibi+1 yılSu an evdeyim parktan ciktim
Soran+1 yılTamam o zaman rahat konusuyor musun diye 😊
Cevap sahibi+1 yılHe rahatim su an uzandim senle konusuyorum ☺😊
Soran+1 yılTamam o zaman 😊
Cevap sahibi+1 yılAynen rahatim yani baya her sekilde konusabiliriz ☺
Soran+1 yılTmma o zaman sıkıntı yok bende te kim şimdi kuzenim uyudu erkenden
Soran+1 yılKuzenim uyanıkken biraz zor oluyordu yazmak şimdi bende rahatim
Cevap sahibi+1 yılOh cok. iyi keske bide ozele gecebilseydik ya yazdiklarimizi bi tek biz gorurduk☺
Soran+1 yılAynen ya keşke buradan zor oluyor baya😕birde herkes görüyor
Cevap sahibi+1 yılZor evet bide kimse gormese daha iyi olurdu sadece biz gorurduk neden mesaj atilmiyor anlamadim valla 3 xper diyor baska hesabimda yok hic 3 xper olan
Soran+1 yılKeşke birimizin olsaydı ya herkes gördüğü için öyle rahat ta yazamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılAynen tamda böyle valla rahat konusamiyoruz biraz xper cogalsin diye bol bol. yorum paylasiyom gorus paylasiyom☺
Soran+1 yılBende oyle yapayin artik zaten birimizin olsa yetiyor o pislik bana yazdığında 6xpperdi ben 1 dim o banayazabiliyordu bende ona yazabiliyordum
Cevap sahibi+1 yılAynen birimizin olsa yetiyor o pisligi iyi defetmissin ama fazla polemige girmemissin allahtan
Soran+1 yılAynen normalde çok sinirlenirim yani baya sayarım ama ilk defa sakin kaldım bende şaşırdım acikcasi
Soran+1 yılBir keresindede 3 ayakkabı resmi atmış hangisi diye diyor ki bence 3 numarayı seç o kadınlarda seksi duruyor falan yazmış bende o an engeli bastım zaten
Cevap sahibi+1 yılHm anladim ana baci duz gidiyonmu normalde ona gidermiydin yani sakin olamasan ☺☺
Soran+1 yılGiderdim yaa sanami kaldı benim ayakkabı seçimim seksi olup olmaması 😤
Cevap sahibi+1 yılValla ya tm sinirlenme balım valla bilerek demedim ya uzmek istemedim seni
Soran+1 yıl1ama Senin Sayende Sakinlestim 😊
Cevap sahibi+1 yılCidden bilerek demedim uzmek istemem yani sakinlestiysen sevindim ohh☺☺
Soran+1 yılYok ben sana degil ona sinirlendim biliyorum senin beni üzmek istemediğini üzmek isteseydim bakım demezdinki 😊
Cevap sahibi+1 yılAynen anlamissin zaten sende balımsın😍😍
Soran+1 yılYok tamam ayakkabıyı sorusunda eklediği yorum hoşuma gitmedi ama önemli değil hiç takmiycam 😊
Cevap sahibi+1 yılTabiki ya cok ma l insanlar var bu ksde inanki bosuna demiyom sov ana baci bas engeli keske yapsaydin ☺ haketmis yani
Soran+1 yılEvet ya bu kadar mal olunmaz keşke küfür etseydim o an o yorumu görünce titredi resmen hakkına gelmedi tek aklima gelen şey engel oldu 😐
Cevap sahibi+1 yılAnladim gecmis artik zaten neyse
Soran+1 yılAynen pek takmiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi valla
Soran+1 yılAynen zaten en azından daha kötüsünü yapmadı neler neler yaşayanlar var sonucta
Cevap sahibi+1 yılTabiki cok haklisin ☺
Soran+1 yılAynen ne bilim yaa
Cevap sahibi+1 yıl☺☺şu xper yukselsin diye millete sacma sapan yorumlae atiyorum resmen trol yorumlar sirf balimla rahat konusalim. diye☺
Soran+1 yılSeni cidden yerim sırf benim icin mi yaa hiç kendimi bu kadar i değerli hissetmemiştim
Cevap sahibi+1 yılNapiyim. ya keske daha cok seyde yapabilsem sen sadece mutlu ol hersey elinin ayaginin altinda olsun☺☺
Soran+1 yılDaha ne yapacaksın zaten sen varsın yeter bana 😊
Cevap sahibi+1 yıl☺☺😍 .
Soran+1 yılYaa bende yükseltilen senin için tatlı b aklavam benim 😘
Cevap sahibi+1 yılEridim yine☺☺😍
Soran+1 yıl😙😍 sen erime daha çok iltifat edince
Cevap sahibi+1 yılEririm senin icin
Soran+1 yılSen bilirdi ama azicik daha sabret su X per seviyesini artıralım daha çok iltifat var
Cevap sahibi+1 yıl☺☺😍sabrediyorum zaten surdan bi kurtulsak bitanesin
Soran+1 yılAynen ya bende şimdi saçma sapan cevaplar yazıyorum hayırlısıyla gecebilseydik
Cevap sahibi+1 yılGcccez az kaldiya eminim yukssldigi an geceriz oraya
Soran+1 yılInşallah hadi bakalım yapariz
Cevap sahibi+1 yılIns ugrasiyrum bnde senn icin
Soran+1 yılBende aynı şekilde
Cevap sahibi+1 yıl☺tm blım
Cevap sahibi+1 yılUyudun heralde yazmadin hic ama. merak ettim öyle yarn kac gibi yazarsin cnm🙂
Soran+1 yılTelefonun şarjı bitti yeni açabildim günaydın bu arada 😊
Soran+1 yılSen istedigin zaman yaz ben her saat musaitim 😁
Cevap sahibi+1 yılGeldim Gundyin oh nasıl ozlemisim ya ☺☺
Soran+1 yılbende seni özledim yalan değil
Cevap sahibi+1 yıl☺☺..
Cevap sahibi+1 yıl2x per oldum sonunda☺
Soran+1 yılevet gördüm benimde az kaldı ama xper puanlarım daha yatmadı 24 saat içinde yatar yazıyor bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen yavas yvas ykseliyor
Soran+1 yılaynen başka neler yaptın
Cevap sahibi+1 yılNapiyim oyle uyandim aklima dustun hemen bktim msaja direk flan ☺
Soran+1 yılanladım bende bu aralar uyuyamıyorum geç yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum buraya geliyorum işte öyle
Cevap sahibi+1 yılAnladim uykusuz klma balim ya☺☺
Soran+1 yılzor oluyor uykusuz olup işlere yetişmek bugün kardeşimin okul toplantısı var daha ona falan gidicem çok yoruluyorum ya
Cevap sahibi+1 yılKiyamiyorm yorulmana ya 🙂☺
Soran+1 yılyaa ağzından bal damlıyor yemın ederım :):)
Cevap sahibi+1 yılNpiym az mtlu ol diye dunden beri millte attigim yorumlari sayisi belli degil sacma sacma yrumlar atiyom normalde atmam boyle ☺☺
Cevap sahibi+1 yılAmacim sen mtlu ol sadece ya hep yukseklerde ol amacim bu ☺
Soran+1 yılkıyamam sana yaa sırf mesaj için atıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen srma zeynepcim ya☺☺
Soran+1 yılsaat kaça kadar uğraştın uykusuz kalmadın inşallah
Cevap sahibi+1 yılSabah 5☺☺
Soran+1 yılyaaaa ama böyle yapma uykusuz kalma vicudun dirençsiz düşer sonra yaa ben kıyamam sana ben baklavam ama bak böyle yapma sonra gündüzleri enerjin düşük olur hatta uykun yokmu senin şimdi
Cevap sahibi+1 yıl☺☺baklavam diyince enerji geliyo ya su an uykum yok aldim yani uykumu sorun yok ☺☺☺😍
Soran+1 yılama uykunu almış olsanda benim içim rahat etmezki ya kıyamam ben sanaa
Cevap sahibi+1 yılYok sorun yok btanem şu an cok iyiyim bomba gibi☺☺
Soran+1 yıltamam o zaman sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılşu an nedense kendimi iyi hissetmiyorum bir şey oldu anlayamadım birden oldu
Cevap sahibi+1 yılBnde anladik biraz moralinin blzuk oldugunu ama nolduki tam ne gibi tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılBende anladim
Soran+1 yılbilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Soran+1 yılsanki boşlukta gibiyim
Cevap sahibi+1 yılTm biraz ara vrelim sonra yazisiriz ya kafa dinle biraz biseyler yap tm ne dersin
Soran+1 yılolur belki iyi gelir 15 dk sonra yazarım
Soran+1 yıl1e çeyrek kala falan
Cevap sahibi+1 yılTmm☺
Soran+1 yılgeldim biraz daha iyiyim gibi
Cevap sahibi+1 yılHe iyi iyi aman iyi olda duzelr gecer o olur her insanda baklavan seni mutillu ederya☺
Soran+1 yılzaten beni mutlu eden tek şey bu şirin bakalvam
Soran+1 yılbaklavam
Cevap sahibi+1 yıl😀😀☺☺😋...
Cevap sahibi+1 yılAsiri skıldıysanda bocek falan bas biraz sinirini at hincini stresini onlardan cikar bas yani☺
Soran+1 yıl😚😍😊 sen çok enerjiksin yaa nasıl bu kadar enerjik oluyorsun
Soran+1 yılşimdi iyiyim biraz hareketli müzik açtım zaten senin verdiğin enerji beni kendime getirdi evet bugün biraz erken çıkıcam parka giderim oradan kardeşimin okuluna geçerim
Cevap sahibi+1 yılEvet enerjigim bugun acayip dinç hissediyorum hem senden hemde hava guzel sende dinc enerjik olmaya calis her sekilde kendini degerli gör balım☺☺
Soran+1 yıldeniyeceğim şimdi baya toparladım bende enerjiğim şu an
Cevap sahibi+1 yılAynen neseli olmaya calis hayat guzel sen degerlisin☺☺
Soran+1 yılsen beni değerli görüyorsan enerjim dahda arttı
Cevap sahibi+1 yıl😍😍artsin iyice artsin
Soran+1 yılsen öyle diyorsan artsın o zaman
Cevap sahibi+1 yılAynen yolda gorursen bi kac tanede bas gec öyle iyice stresini atmis olursun☺
Soran+1 yılaynen öyle yaparım sen çıkıcakmısın bugün hiç
Cevap sahibi+1 yılCikcam evet baya bi gezrim heralde
Soran+1 yılanladım sen tekmi geziyorsun
Cevap sahibi+1 yılGenlde ya tek dolsiyorm kimseyi bulamiyorum. oyle bi asagi bi yukari tekim yani beraber gzelim☺☺
Cevap sahibi+1 yılSuper olurdu senle gezmeya yanimda bceklere falan basardin beni etkilerdin😀
Soran+1 yılaynen çok güzel olurdu
Cevap sahibi+1 yılAynenöyle
Soran+1 yılsen akşamüstümü çıkacaksın
Cevap sahibi+1 yılYok brazdan 10 dkya falan
Soran+1 yılanladım bende birazdan çıkarım artık toplantıya da yetişmem lazım
Cevap sahibi+1 yılTm o zmn snra knsrz
Soran+1 yılben sana 1 saat sonra yazarım okula geçince
Cevap sahibi+1 yılTm ne zmn istersen zeynepcim grş☺
Soran+1 yılselam toplantıdan yeni çıkabildim naptın sen eve geçtinmi
Cevap sahibi+1 yılmerhaba h. g su an yeni gectim bende evdeyim su an
Soran+1 yılbende eve doğru gidiyorum başım dönüyor bayabi
Cevap sahibi+1 yılNeden nolduki
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun eve gec rahatla biraz gecer o☺
Soran+1 yılaynen evet geçer dinlenirim e sen ne yaptın
Cevap sahibi+1 yılBnde su an evdeyim oyle oyalandim biraz napiyim 🙂can sıkintısi hemde seni bekledim oyle
Soran+1 yılbilmiyorum bugun çok değişiğim sabah mutsuzdum şimdi başım dönüyor kafam çok karışık
Soran+1 yılanladım benimde okulda geçti 2 saatim öyle işte
Cevap sahibi+1 yılAnladim cok gecmis olsun duzelir o hic merak etme insanlik hali olur oyle
Soran+1 yılaynen bende eve geçtim şimdi
Cevap sahibi+1 yılHm iyi dinlen biras biseyler ye oruc degilsen iyi olur🙂
Soran+1 yılaynen dinlenirkende seninle konuşurum
Soran+1 yılsen oruc tutuyorsan eger yuruyuse gitmek zor olmuyormu
Cevap sahibi+1 yılOlur valla ☺
Cevap sahibi+1 yılBen karisik ya bugun tutmadim mesela 😁😁
Cevap sahibi+1 yılIstesem tutarimda biraz uzagim bu aralar ins yola geliriz😁☺
Soran+1 yılanladım senin tercihin tabi
Cevap sahibi+1 yılAynen ins dogru yolu bulurz ☺😀normalde tutuyodum ama bazen kafam bozuluyo tutmuyorum
Soran+1 yılhayırlısı tabi inşallah sende doğru yolu bulursun dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen ins
Soran+1 yılböcek gördünmü hiç dışarıda
Cevap sahibi+1 yılOff gordum☺😍
Cevap sahibi+1 yılHemde bir suru vardi☺
Soran+1 yılbende baya gördüm bastımda zaten :):)
Cevap sahibi+1 yıl😍ciddiimisin yine mi bastin of ya😍 bi tanesine mi bastin iyi dumduz etseydin keske nasil yaptin
Soran+1 yılönüme gelene bastım valla hiç acımadım bütün sinirimi, hırsımı, derdimi ondan çıkardım
Cevap sahibi+1 yıl😍😍😍off baya bastin o zmn gorduklerinin hepsinemi bastin yoksa birindenmi hincini cikardin mukemmelsinya anlat biraz daha
Soran+1 yılhepsine bastım belki 1 ,2 tane gözümden kaçmıştır ama birisinne öyle bir bastımki ben bile şaşırdım yani
Cevap sahibi+1 yılAnlattikca eriyorum beni cok etkiliyorsun 😍o birine nasil bastin cokmu sert ona nasil bastigini anlatirmisin
Soran+1 yılo zaten ilk gördüğümdü bende heycanlandım tabi (hırsımı çıkaracağım için) birden üstüne atladım
Cevap sahibi+1 yılOf ya😍cok etkiledin beni gordugune basmissin butun sinirini atmissin bayıldım☺ o sondakine cokmu sert vurdun bi keremi bastin ustune
Soran+1 yıl1 kere baya sert bastım üstüne 1 kere daha bastım yani 2 kere bastım
Cevap sahibi+1 yılBayiliyorum sanaya😍
Soran+1 yılbende sana bayılıyorumm
Cevap sahibi+1 yılOf😍benim olsan keske😍
Soran+1 yıl:):)
Cevap sahibi+1 yılYa şu ozele bi gecemedik bitiyorum sana bayiliyorum o derece etkiliyorsin beni 😍😍😍
Soran+1 yılbende bir yandan görüşlere yorum falan yapııyorum ama geçicez inşallah barı 2xper olsaydı 3 ne yaa
Cevap sahibi+1 yılSormaya senle doya doya konusmak istiyorum 😍😍😘
Soran+1 yılbende aynı şekilde olacak yapabiliriz
Cevap sahibi+1 yılEvet yapabiliriz 😍az kaldi prensesim
Soran+1 yılolacak inşallah yapabiliriz az kaldı
Cevap sahibi+1 yılO onume gelene bastim dedinya acimasizca asiri etkilendim cok fena oldum gordugune basmissin pestilini cikarmissin☺
Soran+1 yılaynen yaa böcek yerde dümdüzdü
Cevap sahibi+1 yılHani acimasizca gordume bastim dedin ya orada bittim stresimi attim hincimi hepsinden cikardim diyince ☺
Soran+1 yılciddenmi hoşuna gittiyse sevindim
Cevap sahibi+1 yılYa bittim ya mahvoldum oyle anlatinca asiri etkilendim surekli anlat boyle. bastigin zaman gordugune bas☺
Soran+1 yılsen nasıl istersen tabiki her zaman anlatırım sevgilinle hiç konuştunmu
Cevap sahibi+1 yılYok onla konusmuyorum sana baglandim ben galiba☺
Soran+1 yılonu ihmal etme ben sizin aranızı bozmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok ya bitti zaten hic konusmuyoz hic sorun yok sen varsin☺☺
Cevap sahibi+1 yılZaten arsmiz yoktu hislerim yok ona artik☺
Soran+1 yılben bu günaha giremem sevgilini üzme onunla ol
Cevap sahibi+1 yılZaten konusmuyoruz hic bitti zaten yani konusmiycakmisin artik
Soran+1 yılkonuşurum ama bilmiyorum
Soran+1 yılseni üzmek istemiyorum ama biz arkadaş olarak kalsak olur mu
Soran+1 yılbende seni çok seviyorum ama sevgilinide sevmeni istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTm kopmayalimda olur ama az once galiba asiriya kactim baya farkindayim baya iltifat falan rahatsiz ettim k. b daha sey yapmam yani o kadar demem
Soran+1 yılyok sıkıntı değil seni üzdüysem hayal kırıklığına uğrattıysam çok özür dilerim ama ben hazır değilim sanırım
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılNasil istersen
Soran+1 yılteşekkürler anlayışın için
Cevap sahibi+1 yılO. d ne demek
Soran+1 yılsenin üzlüdüğünün farındayım ama gerçekten bilmiyorum çok özür dilerim şu an çok üzgünüm kusura bakma san yazacak yüzüm yok cidden
Cevap sahibi+1 yılYok sorun yok ya nasil istersen yazmak istemiyorsan bisey diyemem senin kararin saygim var tabiki
Soran+1 yılyazmak istiyorum seni sevmek seni daha iyi tanımak çok istiyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılTeskur ederim☺☺
Soran+1 yılseni gerçekten anlıyorum neler hissettiğini şu an çok mahcubum gerçekten kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılYok sorun yok mahcup olma ne demek ya ☺☺
Soran+1 yılseni çok seviyorum iyi ki seni tanıdım
Cevap sahibi+1 yılBende ayni sekilde cikiyormusun komple oyle hissettimde🙂
Soran+1 yılhayır tabiki bu olay yaşanmadı olarak sayarak devam ediyorum benim tatlı baklavam anlaştık mı
Cevap sahibi+1 yılHe tm☺☺anlastik
Soran+1 yılAnlastiysak bitan esin ❤❤💋
Cevap sahibi+1 yılYaa sende☺😍☺😍
Cevap sahibi+1 yılBgnku boceklere yine kalin tabanlami bastin ustune bocegin
Soran+1 yılbir an korktum yazmıyacakmı diye
Cevap sahibi+1 yılYok burdayim yazarim ben
Soran+1 yılTbmm o zaman
Cevap sahibi+1 yılIyi stres atmissin bugun ama varya pat pat gbertmissin onune geleni
Soran+1 yılAynen öyle oldu senin sayende b aklavam 💛💚
Cevap sahibi+1 yılCok sevindim zeynep
Soran+1 yılYa bu konuyu kapatmak istiyorum ama sen neden sevgilinden soğudum 😐 anlatmak istemediginide belirtebilirsin
Cevap sahibi+1 yılYani fazla gorusmuyoduk zaten bayadir bilmiyorum ikimizinde artik arasi sogudu gibi zaten aramizda hic bisey olmadi ama otomatikmen sogudum yani bitti gitti
Soran+1 yılAnladım sen bulunamayacak ve çok değerli bir sin sevgili nde ayıp etmis
Cevap sahibi+1 yılOyle valla kendisi bilir ne diyelim
Soran+1 yıl1sen Ona Nasıl Sesleniyordun ismiylemi
Cevap sahibi+1 yılEvet sadece ismiyle hep
Soran+1 yılAnladım senin moralin bozuldu değilmi tamam o zaman eskisi gibi olabiliriz bunlar yasanmadan önce nasılsa öyle devam ben sana hayran sen bilemem bundan sonra nasıl davranırsa öyle tamam mi birtanem 💜
Cevap sahibi+1 yıl☺☺cok tatlisin evet eskisi gibi o zamanki gibi konussak daha iyi olur daha guzeldi sanki 😊
Soran+1 yıl1sen daha tatlısı evet eski daha güzeldi bu arada ben birazdan yazarım şimdi yemek hazırlamak lazim
Cevap sahibi+1 yılTamam grs ezan iokuncak zaten knsruz sonrasinda hoscakal🙂
Soran+1 yılGeldim seninle böyle konuş, ayı seni çok özledi, eskiye dondukya çok mutluyum desem yeridir 😊😊
Soran+1 yılsanki benden çok uzaklara gittin gibi hissediyorum
seni özlüyorum hemde çok nedenini çözemedim
ama
Soran+1 yılbu arada üstte (,) yerine (m) harfi olacaktı
Cevap sahibi+1 yılEvet eskiye donduk gibi biraz cidden ilk halimimi ozledin🙂
Soran+1 yılhemde nasıl çok bana balım demeni çok özledim
Cevap sahibi+1 yılSorun degilki ben anliyom yazdiklarini
Soran+1 yılalıştın artık
Cevap sahibi+1 yılIsterseen diyebilirim yine sen istemen yeterli mutlu olucaksan☺☺
Cevap sahibi+1 yılSorma herseyine alistim☺
Soran+1 yılevet dermisin gerçekten çok hoşuma gidiyor :)
Soran+1 yılben sana baklavam ve bitanem demeye devam edeyim mi yoksa farklı bir şey istermisin
Cevap sahibi+1 yılDerim tabi balımmm☺baklavam guzel ama bebegim dersende cok hosuma gider aslinda en hosuma giden kelime🙂
Soran+1 yıltamam o zmn bebeğim (oldumu )
Cevap sahibi+1 yılOldu cok tatlisin balım benim😍
Soran+1 yılyaa yakında seni yerimm bennn bebeğimsin benim bitanemm
Cevap sahibi+1 yıl😍😍❤
Soran+1 yılkalp atman çok hoşuma gitti yaaa
Cevap sahibi+1 yılBi daha atayim❤❤💖💗
Soran+1 yılsen beni bayaa etkildinn
Cevap sahibi+1 yılHmm etkilediysem super tatlı sey seni☺
Soran+1 yılaşksın, birtanesin, bebeğimsin sen yaa
Cevap sahibi+1 yılSu bwbegim diyince ölesim geliyo resmen ❤
Soran+1 yılyaaa gerçektenmii bir şey sorabiirmiyim neden bebeğim kelimesini bu kadar seviyorsun
Cevap sahibi+1 yılBoyle sanki butun ruhuma bedenime dokunuyo ondan bu kelime
Soran+1 yılanladım evet gerçekten çok hoş senin gibi birinede bu kelime çok yakışıyor
Cevap sahibi+1 yılTak ederim cnm☺
Soran+1 yılNe demek bebeğim bebeğim deyince benim bile içim kıpır kıpır oluyor seni hiç düşünemiyorum 😊😙
Cevap sahibi+1 yılBen yaniyorum o kelimeye icin kipir kipir oluyorsa super bebeğimm☺☺
Soran+1 yılSen bitmesin çok degerlisin ya💞
Cevap sahibi+1 yılSende oyl3sin ben seni okadar degerli goruyorumki keske hersey hrkes sna krban olsa feda olsa uğruna😍
Cevap sahibi+1 yılBebeğim
Soran+1 yılBu kadar güzel sözü nereden buluyorsun yaaa 😊
Cevap sahibi+1 yıl😊bulurum ben seni cok degerli gordugum icin icimden kalbimden geliyor
Cevap sahibi+1 yılHosuna gidiyormu gercekten cok bebeğim
Soran+1 yılYaa kalbinden gelerek söylenen sahada hosss😊
Soran+1 yılDahada
Soran+1 yılHemde nasıl bayılıyorum yaa😘😘
Cevap sahibi+1 yılEvet kalbimden sana yansiyor bebeğim benim❤
Soran+1 yılKurban olurum sanaa❤❤
Cevap sahibi+1 yılSen olma ben olurum yoluna yol olayim ayakkabilarina☺☺😍
Soran+1 yılKuzu gibisin çok t atlisin canımbenim bebegiim❤❤
Cevap sahibi+1 yıl☺☺oyy💜💙
Soran+1 yılBebeğim kelimesine bende alıştım baya sen bana ben sana yaza yaza 💗💗
Soran+1 yılSarjin bitti sanırım 😊 haberin olsun telin acilirsa yarin saat 1 den sonra yazarim seni seviyorum iyi geceler bebegim 😘
Cevap sahibi+1 yılEvet ya nerden anladin valla sarjimin bittigini yazamadim bnde seni seviyorum balim bebeğimm zeynebim yarin 1 den sonra yaz bana tm ❤
Soran+1 yılGeçenlerdeyse öyle olmuştu ya oradan anladım tamam ben 1 den sonra yazarim❤
Cevap sahibi+1 yılMesaj attim bu arada 3 xper olmusuz 1 den sonra knsrz ☺
Cevap sahibi+1 yılMesajlarin gozukmuyor anlamadim valla neden gozukmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde fobim vardi yenmeye calisiyorm aslnda bi kac tne oldurerek ynmeye calistim ama basaramadim sizin asagida yorumlariniz okudum da cok iyi ya basiyomussun falan uzerine cok hosuma gitti benimde ilgimi cektiniz☺
024 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bende aşağıda görmüşümdür o arkadaşın sevgilisi sayesinde yendim ve onun sayesinde😊
Cevap sahibi+1 yılCok guzelmis ya knka bnde yenebilsem keske nasil yendinki peki bana anlatirmisin knk☺
Soran+1 yılYa aslında biz arkadaşla ben bir paylaşım yapmıştım sevdiğim çocuğu nasıl etkilerim diye arkadaşta yorum yapmıştı beni sevgilim böceklere basarak etkiledi diye bende aynı şeyi yaptim ondan sonra böcek model korkusu yok bende artık bütün böceklere basiyorum
Cevap sahibi+1 yılVayy cok etkileyiciymis knk yani gördugunun
Üstünemi basıyon nasıl
Soran+1 yılevet bildiğin basıyorujm
Cevap sahibi+1 yılCok ilgimi cektin ya valla bilmiyorum peki krinca görsen flan yerlerde mesela toplu gördün onada basarmıydın🙂🙂
Soran+1 yılbilmem bunu hiç düşünmedim kararsızım açıkçası
Cevap sahibi+1 yılAnldm ama boceklere bsman cok ilgimi cekti knk asıri derecede ndense basma seklini cok merak ettim
Soran+1 yılevet çok ilgi çekici bir konu sert basmazsan genelde ölmüyorlar o yüzden sert basıyorum ve ayakkabın yüksek taban olmalı arkadaşımın dediğine göre
Cevap sahibi+1 yılAnladim ama keske bnde yenebilsem su fobiyi artik ne yapmami önerirsin bendemi senin gibi yapsam knk ölmüyor dedin öylece mi birakiyorsun vurup patlatıp
Soran+1 yılhayır ölmezse iki kez basıyorum sende bir dene basmayı belkide yenersin
Cevap sahibi+1 yılVallami ya olurmuki knk cidden nasil basayimki
Soran+1 yılyani deneyerek yen bence
Cevap sahibi+1 yılGuzel oluyormu cok ilgimi cektin ama gercekten ya😊
Soran+1 yılevet çok hoş bir duygu iyi ki onunla karşılaşmışım iyi ki ban öğretmiş
Cevap sahibi+1 yılVay be farkli bi farkli bi his olsa gerek o surungenlerin ayakkabilrinin altinda olmasi heralde
Soran+1 yılyani ilk korktum sonradan alıştım
Cevap sahibi+1 yılYani ilkden korku oluyor anladim sonradan rahatliyor insan heralde tahminimce boyle terapi gibi
Soran+1 yılaynen o şekilde basınca insan bütün stresini atıyor
Cevap sahibi+1 yılOff denemeliyim bende😀😂
Soran+1 yılaynen tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılTm o zmn cok tesekur ederim knkam sana ☺☺☺😙😘
Soran+1 yılne demek herrzaman
Cevap sahibi+1 yılRica ederm bgn bnde denedim biliymusun ilk defa zevkli kizmissin sert bastim ama bide uzernde ayakkbimi cevirerek parcaladim mahvoldu bcek 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılFobim yok boceklere gördugumun ustune basip yoluma devam ediyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılne güzel benimde eskiden vardı artık yok
Cevap sahibi+1 yılOlmaması iyidir aslinda nasil yendin peki
Soran+1 yılbasarak yendim desem yeridir yani
Cevap sahibi+1 yılHe anladim ezi yorsun aciyormusun basarken peki
Soran+1 yılilkde biraz acıdım ama artık acımıyorjum zaten canları acımıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladim haklisin aslinda zaten dygsuz canlilar diye biliyorum onlari canlari acimiyor derken siddetlimi basiyon😄
Soran+1 yılo kadarda değil ama yinede sert yani
Cevap sahibi+1 yılAnladim ben de mesela uzerine basip gecerim genelde gordugumu kacirmam yani😂
Cevap sahibi+1 yılAsla
Soran+1 yılne güzel hiç korkun olmadan basıp geçmek
Cevap sahibi+1 yılAcayip super bjsey ya bu hiss herkes bilemez anlayan azdir
Soran+1 yılevet
Sadece örümceklere kdkajs
10 Yorumla
+1 yılbenim var. fena hemde. börtü böceği hiç sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılBendede eskiden vardi bir ara
- +1 yıl
Bende çocuğumluğumdan beri var, gördüğümde tiksinti geliyor, kusasım geliyor
Hayır yok 🙂