Pişmanlığım her geçen gün artıyordu bilemezsin. Adımlar kaçmak ister lakin asla gidemezsin. Yaptığım hatalarla gözlerinde alçaldım. Tek dileklik hakkım olsa onuda senle harcardım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pişmanlığım her geçen gün artıyordu bilemezsin. Adımlar kaçmak ister lakin asla gidemezsin. Yaptığım hatalarla gözlerinde alçaldım. Tek dileklik hakkım olsa onuda senle harcardım.

Açıkçası pişmanlıklarım var. Hayatımda bazı anlar oldu ki, keşke öyle yapmasaydım ya da keşke o fırsatı kaçırmasaydım dediğim çok oldu. Ama zamanla şunu fark ettim; pişmanlık da insana bir şey katıyor. O hatalarım olmasaydı, belki bugün olduğum kişi olamazdım. Yine de içimde hep “daha cesur olabilirdim, daha erken adım atabilirdim” düşüncesi kalıyor. Kısacası, evet pişmanlıklarım var ama onları hayatımın öğretmeni gibi görmeye çalışıyorum.
İlla ki vardır, ama, genel olarak "Nedir mevzu Frost?" dersek,
Derim.
Değişmeyen tek şeyin değişim olduounu bildiğimiz için bizde tercihlerimizde duygularımızda değişiyor. Tabiki pişmanlıklarım oldu , okul seçimi iş , vb gibi ama artık geçti yani. Bunları hiç düşünen biri değilim. Ben çekildiğim fotoprafa bile bakmam mazi diye , bu tarz şeyler duygular hayatımı ele geçiremez
Pişmanlığım yok çünkü pişman olmamak için elimden gelen bütün çabayı ve gayreti gösteririm... Keşke demeyi sevmiyorum iyi ki demek daha çok hoşuma gidiyor...
Pişmanlık duygusu bazen insanı derin kuyulara çekiyor, değil mi? Ama unutma, tüm hatalar yaşam yolculuğunun bir parçası. Kendine karşı fazla acımasız olma, çünkü herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı var. Şimdi geriye değil, ileriye bak ve bu hisleri öğrenmek için bir fırsat olarak gör. Kendine inan, belki de en büyük af, kendi kalbinden gelecek. 🌟
Cevap
21Cevap
Herkesin pişmanlık yaşadığı anlar vardır bence ama çok takılmıyorum. Ders aldıktan sonra bir önemi yok
Ders aldıklarım var. Üzerinde durup pişmanlık yaşadığım büyük şeyler yok.
Allah pişman etmesin insanız tabi olabilir yani
Var ama üstünde durmak anlamsız olan oldu biten bitti
Yaşamış olduğum pişmanlıklarım var. Bazı şeyler keşke hiç yaşanmasaydı..
Pişmanlığım yok. ama keşkelerim var.
Çok şükür yok olsun de istemem gadası
Ufak tefek ama elbet vardır bir hayır diyip üzerinde durmuyorum. Kafaya takacak onşa şey varken bunları düşünürsek ohoo işimiz var.
Tek pişmanlığım beş kuruş etmeyecek insanları bir zamanlar gözümde paha biçilemez gibi görmüş olmam.
Pişmanlığım yok. Aklım yapamadıklarım ve yapacaklarımda...
Evet üzüldüm ama pişman olmadım nede olsa kendi düşen ağlamaz
Eveeet! Tiguan’ımı satıp Civic aldım için 😭😭😭
Evet var bugün daha da pişman oldum bir konuda maalesef
Pişmanlığım yok ne düşündümse söyledim geçmişte aklım hala yapamadıklarımda. Dcgv
Yok sanırım. Hoşuma gitmeyen bişeyi tekrar yapmam ama bunu öğrenmek için de denemem lazım
Haketmeyen ve ciğeri beş para etmez insnalrın zamanında yüzlerine tukurmem gerekirken merhametimden ne mal olduklarını bilmeme rağmen acimamdan dolayı ortamı idare etmem
Pişmanlıklarımız tecrübelerimizi oluşturduğu için pişman olmuyorum yani enazından öyle bakmaya çalışıyorum
Pişmanlığım yok...
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yâr... (Evet var)
Kendi hayatımla ilgili cok pişmanlığım var ama zamani geriye alamıyoruz
Evet var keske kokusunu daha cok içime cekseydım dedıgım bırı vardı
Bir kaç pişmanlığım var ama onları da değiştiremezdim 🤷♀️.
Olmaz olur mu herkesin 1 pişmanlığı mutlaka vardır.
İlişkiler konusunda yok , hayatımla ilgili küçük pişmanlıklarım var tabi
Evet hepsinden ders alarak yoluma devam ettim
Şu cümleleri hakeden kadın var mı bilemedim pişman olunmayı hakeden adam var mı onu zaten bilmiyorum. Mesele artık özel olan birileri kalmamış olması dolayısıyla kimse edebiyatı bile haketmiyor
Şüphesiz ufak tefek pişmanlıklarım vardır ama öyle ahım şahım bir pişmanlığım yok..
Bende onu düşünüyorm şu an evlenmek üzere yeyim eski eşim bizi gördü acaba ne hissetti pişman oldumu veya pişmanlık hissettimi. Yanındaki kadınla mutlumu
Hayır pek pişman olmam.
Var evet ama takıntı yapmıyorum
Ufak tefek bazı şeyler var..
Bazı anlar zamanlar var
Yok ve bunun rahatlığı paha biçilemez
Yok büyük pişmanlıklarım😇
Yok son pişmanlık neye yarar demişler
Benim yok
Muhakkak vardır kanka olmazmı
Geçmişte bı dönem oldu
Bursa lı hatun yanlış anladı gitti, ona ulaşmam lazım
Yok, her şey ders her şey bir tecrübedir. Düşünmeden karar almam, düşünerek aldığım kararlarında arkasında dururum yanlış bile olsa, ders aldım der geçerim pişmanlık duymam.
Son cümle güzel olmuş
Maalesef var bazı pişmanlıklarım
yok desem var oluyor var desem yok vardan yoka yoktan çoka çoktan b*ka sarıyor…
Var oda hayatın tadını çıkarmamak.
Evet çok var. Son pişmanlık neye yarar sjdjs
Elbette var. "Yok" diyen yalancıdır.
Evet var tabikide
Hayır hiç pişmanlığım yok :)
Herkes pişman olacak olaylar yaşadı.
Yaptığım her şeyden pişmanlık duyuyorum
Çok şükür büyük bir pişmanlığım yok
Geçmişe dair ders aldım tamam.
İlla ki herkesin vardır bence
Son bir söz vermiştim onu çiğnedim
Var tabi herkes gibi ama eskide kaldı