Diğer Dertleşelim mi arkadaşlar? ajskskjskss Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Arkadaş arıyorum arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Ben erkeğim beyler 😅😅😅 Dertleşelim mi arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kız avcıları toplanmış gene. Bunu erkek yazsa yüzüne bakmazsınız 1 7 Yorumla ajskskjskss +1 yıl 😅 aynen Yorumla Yunusemre1143 +1 yıl Yine de sohbet etmek istersen yazabilirsin yani bende sıkıldım. Yorumla ajskskjskss +1 yıl Gördük milleti Yorumla Yunusemre1143 +1 yıl İyi kekledin knk herkesi😂 Yorumla ajskskjskss +1 yıl Abaza dolu lan bura Yorumla Yunusemre1143 +1 yıl Valla öyle. Kız avcıları dolu. Yorumla ajskskjskss +1 yıl 😅 yazık Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl tabiki her zman ama yorumlara bakinca umut yok gibi secilmeye 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Valla kendi dertlerim yetiyor kanka, Allah yardimcin olsun 0 2 Yorumla ASC007 +1 yıl Noldu baban yeni ülke fethetmiyor heralde senin için Yorumla padisahinkizi +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl canım genelde sen gibi kızlarla konuşmak isteyen başka mallar var kız hesabı aciyo r iki erkek karşılıklı konusuyonuz ne ucubesiniz mk 0 0 Yorumla
bugratahirarslan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Derman aradım derdime, derdim bana derman imiş. 0 0 Yorumla
DeNiZ_GoZlu_m Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 81% +1 yıl Işin zor şu anAllah kolaylık versin 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Anlatmak istersen anlat buyur dinlerim. 0 0 Yorumla
Caniyaniky Takip Et Xper 5 Yaş: 69 , eic 82% +1 yıl Bennn ama gerçekten gerçek arkadaşlık tamam mı 0 1 Yorumla Caniyaniky +1 yıl Eee hadi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bulursan bana da yolla 2 3 Yorumla 54tatanka54 +1 yıl Geldim Yorumla mirxano +1 yıl @54tatanka54 seni istemiyor Yorumla Arazz97 +1 yıl 45 yaş üzeri Olgun kadınlar merak uyandırıcı😂 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dolu var seç beğen kimi istiyorsan 0 0 Yorumla
_PsikoDestek Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Herşeyini anlatacak mısın 0 3 Yorumla ajskskjskss +1 yıl Evwt Yorumla ajskskjskss +1 yıl Hayır Yorumla _PsikoDestek +1 yıl Aç geçici Yorumla
mirxano Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla ajskskjskss +1 yıl Gel yanıma Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyurun dertlesek 0 0 Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla acicekensair +1 yıl bana yazar mısın senle konuşmam gereken bir konu var Yorumla
samystery Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl arkadasim ol 0 1 Yorumla ajskskjskss +1 yıl Gel yavrum Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Nedir derdin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kız avcıları toplanmış gene. Bunu erkek yazsa yüzüne bakmazsınız
😅 aynen
Yine de sohbet etmek istersen yazabilirsin yani bende sıkıldım.
Gördük milleti
İyi kekledin knk herkesi😂
Abaza dolu lan bura
Valla öyle. Kız avcıları dolu.
😅 yazık
tabiki her zman ama yorumlara bakinca umut yok gibi secilmeye
Valla kendi dertlerim yetiyor kanka, Allah yardimcin olsun
Noldu baban yeni ülke fethetmiyor heralde senin için
Aynen
canım genelde sen gibi kızlarla konuşmak isteyen başka mallar var kız hesabı aciyo r iki erkek karşılıklı konusuyonuz ne ucubesiniz mk
Derdimi anlatsam anlayamazsın😇
Dert ortakları baya var maşallah 😂😂😂
Derman aradım derdime, derdim bana derman imiş.
Işin zor şu an
Allah kolaylık versin
Anlatmak istersen anlat buyur dinlerim.
Bennn ama gerçekten gerçek arkadaşlık tamam mı
Eee hadi
Her türlü dert dinlenir seviyeli bir şekilde
Bulursan bana da yolla
Geldim
@54tatanka54 seni istemiyor
45 yaş üzeri Olgun kadınlar merak uyandırıcı😂
İyi bir dinleyiciyim buyur
Dolu var seç beğen kimi istiyorsan