Diğer Nerede bunlar😔? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor beyaz tenli, siyah saçlı beyler neredeler? yok mu hayrına fotisini atacak gönlü zengin birileri😍 Güncellemeler+1 yıl Kimse atmadı. Kalbiniz yok😑 Nerede bunlar😔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lordofthe Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Fotoğrafları ne yapacaksın sana yağar şimdi fotoğraf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hani nerede? Atmamış kimse 😑 Yorumla Lordofthe +1 yıl Gizliden çık ve mesaj kutunun ne hale geleceğini izle Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hepsi evlenmiş..şu an yoldalar geliyorlar 😃 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalbimi parçaladın... Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😅😅 Yorumla
Adsız_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sen atarsan ben de atarım :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😒 hiç demiyo ki karşılıksız iyilik yapiyim Yorumla Adsız_1 +1 yıl nesi iyilik la bunun. fotoğraf dilencisi çıktı bir de allah rızası için fotoğraf allah muradına erdirsin falan hem kim söyledi sana iyilik yapmayı sevdiğim? kötü biriyim ben Yorumla Soran +1 yıl Kötüleri sevmem git buradan Yorumla Adsız_1 +1 yıl banane gitmicem Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Aga beee bilmem buralarda vardır 😃😃 0 20 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Brn beyaz tenli değilim kuzumm 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😢 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Niye üzüldün Yorumla Soran +1 yıl Beyaz olsan atardin belki foto😁 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Hahah ulu orta foti atmıyorum 😂 zaten beyaz da değilim Yorumla Soran +1 yıl 😒. Yorumla EmirAdakul +1 yıl Sonra başkaları aşık olur bana aman Yorumla EmirAdakul +1 yıl 😂😏 Yorumla Soran +1 yıl Egoyu kesss😂 sen niye bana ayran gönüllü dedin 😠 sizin kalbiniz küçükse ben napiyim😒 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Egolu değilim sana ayran gönüllü hiç demedim. Benim kalbim o kadar büyük ki aşkı dağlardan bile büyüktür. Icerisinde tek bir kişiye yer vardır.. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dedin başka sorumda kalbi kocaman ama icine bitanecek kisiyi alabilecek egosuz Emir😒 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Hiihimm derim ben açık açık her şeyi 😏 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy🤥 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Var mı benim gibi gerçek ismini burada kullanabilecek babayiğit 😏 herkes bir nickin arkasına saklanmayı bikir gizlemeyi bilir. Yorumla Soran +1 yıl Sensin Emircigim😂 helal olsun sana 🤍 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Eyvallah, sana iyi avlar dilerim 😏 Yorumla Soran +1 yıl Tobe Yorumla EmirAdakul +1 yıl Tövbe etmek güzel bir şeydir. Allah kabul eder inşallah 😊 Yorumla Soran +1 yıl Amin mümin kardeşim Emir 😇 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Amin mümin gizli kardeşim 😊 Yorumla
TidusLeonhart Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl diğer kızlar yemiş sana bırakmamışlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yamyamlar Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim takip ettiğim gözüküyor mu 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim neyi Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Benim takip ettiğim bir kişi var gözüküyor mu sana gider o tam istediğin gibi diyorum Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😔 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl @blonndik Yorumla blonndik +1 yıl yardımcı olalım xd Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ben sporu bitirdim gelmedin sen Yorumla blonndik +1 yıl hiç keyfim yok bu ara abi biliyorsun durumları Yorumla Öylesine1üye +1 yıl @blonndik senin ben …. Yorumla Soran +1 yıl Sizler iyi ki varsınız 🤍😂 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Hangimizi beğendin kız doğru söyle 😂 Biz amca çocuklarıyız birimiz sarışın birimiz esmer🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sen evli değil misin😳 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Geçen haftaya kadar öyleydim. Zaten evlenelim diye sormadım öylesine sordum deli:)) Yorumla Soran +1 yıl Evlilere o gözle bakmiyom da ondan dedim ben de. Evlenelim diye değil 😁 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ben sorunun cevabını aldım teşekkür ederim :) Yorumla blonndik +1 yıl hayırlı olsun :D görüştüğünüz de güzel kız arkadaşın varsa beni de çağırın dflkjgdlfk Yorumla Öylesine1üye +1 yıl @blonndik 😂 arkadaşa söyle 👍👌 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olsa ne olacak ne yapacaksın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bakacam😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorim o zamN Yorumla Soran +1 yıl Buraya atsaydin 😪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu😀 ortalık mali miyim ben Yorumla Soran +1 yıl Ay suratını buzlardin😂 ne alâka ortalık mali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok efenim, isteyen daha sey olur Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. saçtan kaybettim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fotoğrafları ne yapacaksın sana yağar şimdi fotoğraf
Hani nerede? Atmamış kimse 😑
Gizliden çık ve mesaj kutunun ne hale geleceğini izle
Hepsi evlenmiş..
şu an yoldalar geliyorlar 😃
Kalbimi parçaladın...
😅😅
sen atarsan ben de atarım :D
😒 hiç demiyo ki karşılıksız iyilik yapiyim
nesi iyilik la bunun. fotoğraf dilencisi çıktı bir de allah rızası için fotoğraf allah muradına erdirsin falan hem kim söyledi sana iyilik yapmayı sevdiğim? kötü biriyim ben
Kötüleri sevmem git buradan
banane gitmicem
Aga beee bilmem buralarda vardır 😃😃
Brn beyaz tenli değilim kuzumm 😂
😢
Niye üzüldün
Beyaz olsan atardin belki foto😁
Hahah ulu orta foti atmıyorum 😂 zaten beyaz da değilim
😒.
Sonra başkaları aşık olur bana aman
😂😏
Egoyu kesss😂 sen niye bana ayran gönüllü dedin 😠 sizin kalbiniz küçükse ben napiyim😒
Egolu değilim sana ayran gönüllü hiç demedim. Benim kalbim o kadar büyük ki aşkı dağlardan bile büyüktür. Icerisinde tek bir kişiye yer vardır.. 😂
Dedin başka sorumda kalbi kocaman ama icine bitanecek kisiyi alabilecek egosuz Emir😒
Hiihimm derim ben açık açık her şeyi 😏
Ayyy🤥
Var mı benim gibi gerçek ismini burada kullanabilecek babayiğit 😏 herkes bir nickin arkasına saklanmayı bikir gizlemeyi bilir.
Sensin Emircigim😂 helal olsun sana 🤍
Eyvallah, sana iyi avlar dilerim 😏
Tobe
Tövbe etmek güzel bir şeydir. Allah kabul eder inşallah 😊
Amin mümin kardeşim Emir 😇
Amin mümin gizli kardeşim 😊
diğer kızlar yemiş sana bırakmamışlar
Yamyamlar
Benim takip ettiğim gözüküyor mu
Anlamadim neyi
Benim takip ettiğim bir kişi var gözüküyor mu sana gider o tam istediğin gibi diyorum
Hayır 😔
@blonndik
yardımcı olalım xd
Ben sporu bitirdim gelmedin sen
hiç keyfim yok bu ara abi biliyorsun durumları
@blonndik senin ben ….
Sizler iyi ki varsınız 🤍😂
Hangimizi beğendin kız doğru söyle 😂 Biz amca çocuklarıyız birimiz sarışın birimiz esmer🤣
Sen evli değil misin😳
Geçen haftaya kadar öyleydim. Zaten evlenelim diye sormadım öylesine sordum deli:))
Evlilere o gözle bakmiyom da ondan dedim ben de. Evlenelim diye değil 😁
Ben sorunun cevabını aldım teşekkür ederim :)
hayırlı olsun :D görüştüğünüz de güzel kız arkadaşın varsa beni de çağırın dflkjgdlfk
@blonndik 😂 arkadaşa söyle 👍👌
Olsa ne olacak ne yapacaksın
Bakacam😁
Bekliyorim o zamN
Buraya atsaydin 😪
Oldu😀 ortalık mali miyim ben
Ay suratını buzlardin😂 ne alâka ortalık mali
Gerek yok efenim, isteyen daha sey olur
Yoklar abla
😑😑
saçtan kaybettim
Vardır