Diğer Şöyle şlaappss diye suratına tokat atmak istediğiniz kişiyi etiketler misiniz? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor 🤡👻Hehehe şakacıktan yane 🤪 Güncellemeler+1 yıl 💋🌿🥂 Şöyle şlaappss diye suratına tokat atmak istediğiniz kişiyi etiketler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Will Smith :D 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl haha aklımda bırı varda.. tersde tepebılır sımdı nasıl tepkı vercegını bılmıyom 😂 vazgectım etıketten 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #SelamGençlik 🍀🍀Şiddete karşıyım şakadan bile olsa; tercihim daima sakinlik.. #TubaSueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Burdakileri ciddiye almiyorum da hayatımda özellikle iş yerinde milyon tane öyle insan var😂 1 0 Yorumla
OzanTrmn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Burada yok ama gerçek hayatta tokat değil döner depinen suratına yapıştırmak istediğim var 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl @XIARESIX seni sectim pikacu. 2 3 Yorumla XIARESIX +1 yıl Bilirsin ki en sevdiğim şey kavga etmektedir caaam oooon Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kadına vurulmaz sen dur ben şlaaaappss diye vurucam😏 Yorumla XIARESIX +1 yıl Bana fiziksel güç uygulama haddine sahip kişinin cinsiyetine bakmam abshs Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl @HANIMEFENDİ 1 6 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ahh ne çok seversin beni 🤪🤣 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl He seviyom işim gücüm yok başka Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Olsa da ihmal etmiyorsun zaten kii🤪 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Adamsın Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ne adamlığımı gördün dicem de dejavu yaşamaktan korkuyorum Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Haaydaaa Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. O kadar çoklar ki 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Tokat atmayı sevmem 1 0 Yorumla
issimmissimyohh Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl herkes sana geçirmek istemiş 😂 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sevenim çoktur ya benim 🤣🤪 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl @zulemavis :) 1 3 Yorumla ZulemaVis +1 yıl Sen bana tokat mı atmak istiyorsun Damir :) Yorumla DamirAdalı +1 yıl @ZulemaVis zehra bırak şimdi açtırma ağzımı :) Yorumla ZulemaVis +1 yıl tamam tamam sustum :) Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uğraşamam kimseyle 0 3 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Sakallıya dalalım 😃 Yorumla Mario45 +1 yıl Bu ara yeterince sıkıntıda gibi biz tek atarız ona 😄 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Hiç fark etmez 😃 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. hımmm @ni-n 0 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl @ni-n Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben niye seni etiketleyemiyorum :o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Will Smith :D
haha aklımda bırı varda.. tersde tepebılır sımdı nasıl tepkı vercegını bılmıyom 😂 vazgectım etıketten
#SelamGençlik 🍀🍀
Şiddete karşıyım şakadan bile olsa; tercihim daima sakinlik.. #TubaSueda 🍀🍀
Burdakileri ciddiye almiyorum da hayatımda özellikle iş yerinde milyon tane öyle insan var😂
Burada yok ama gerçek hayatta tokat değil döner depinen suratına yapıştırmak istediğim var
@XIARESIX seni sectim pikacu.
Bilirsin ki en sevdiğim şey kavga etmektedir caaam oooon
Kadına vurulmaz sen dur ben şlaaaappss diye vurucam😏
Bana fiziksel güç uygulama haddine sahip kişinin cinsiyetine bakmam abshs
Kimseyi tokatlayamam kız been😂
@HANIMEFENDİ
Ahh ne çok seversin beni 🤪🤣
He seviyom işim gücüm yok başka
Olsa da ihmal etmiyorsun zaten kii🤪
Adamsın
Ne adamlığımı gördün dicem de dejavu yaşamaktan korkuyorum
Haaydaaa
Var biri de etiketlemeyeyim
Yurttaki neandertal oda arkadaşlarımı.
O kadar çoklar ki
Tokat atmayı sevmem
herkes sana geçirmek istemiş 😂
Sevenim çoktur ya benim 🤣🤪
@zulemavis :)
Sen bana tokat mı atmak istiyorsun Damir :)
@ZulemaVis zehra bırak şimdi açtırma ağzımı :)
tamam tamam sustum :)
Hee oldu dayak yedirecen bize 😂
Uğraşamam kimseyle
Sakallıya dalalım 😃
Bu ara yeterince sıkıntıda gibi biz tek atarız ona 😄
Hiç fark etmez 😃
burada olsa etitketlerdim
Hanimefendimisiniz
@hanımefendi
hımmm @ni-n
@ni-n
Ben niye seni etiketleyemiyorum :o