Ona bişey diyemem 3 günlük kamp seni deşarj etmeye yeter benim fikrim acayip rahat bir şekilde dönüyorsun yalnız denenmiş bir şey tabi geri dönüşte körfezde başladı trafik sinir stres 😊
birini sevdim, oda sevdi ama hep kendini ağırdan aldı vs en kötü zamanlarımda yoktu şimdi de mutluyum dönemk istiyor.. Pardon ama neredeydin bunca zaman.. Gözümden yaş eksilmedi ama gelmedin hiç diyesim var
Çocuk var sanki.. Gördüm çünkü ama yeğeni de olabilir ama büyük ihtimal e kendi çocuğu.. Evlenmiş ayrılmış da olabilir.. Ya seviyorum kafam çok karışık.. Babam hele hiç taraf olmaz:( çocuk varsa benim hayallerim tuz buz oldu demek çünkü ben o çocuğu kendi çocuğum gibi sever miyim :( evet severim ama zor olur ya düşününce bile
Ev almak istiyorum bir yerden 150 bin gelecek bende 100 bin var Maraş merkezden ev alacağım taksit ile nasip olursa seneye de 200 bin bir yerden gelecek inşallah evler dsha ucmadan alabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmiyor ara veriyorum biraz imkanım fırsatım olursa 1. 2 günde olsa kaçarım şehir kalabalığından kapm yaparım alırım nevalami yanıma
Ah İstanbul'da kaçma fikri çok güzel ama gidecek yer imkan yok bana da maalesef ki
Günü birlik git reis
O da olurda bu İstanbul'un beni yormasi en az 15 günde geçer 😀
Ona bişey diyemem 3 günlük kamp seni deşarj etmeye yeter benim fikrim acayip rahat bir şekilde dönüyorsun yalnız denenmiş bir şey tabi geri dönüşte körfezde başladı trafik sinir stres 😊
Öyle zamanlar da hep annem babam vardı.. Geçmiş te çok oldu ama artık olmuyor öyle
Benimde anne baba var ama annemle pek iyi anlaşamıyoruz eski gibi artık
Aynen ama benim gözüm geç açıldı
Nede peki? Hangi konuda geç açıldı?
birini sevdim, oda sevdi ama hep kendini ağırdan aldı vs en kötü zamanlarımda yoktu şimdi de mutluyum dönemk istiyor.. Pardon ama neredeydin bunca zaman.. Gözümden yaş eksilmedi ama gelmedin hiç diyesim var
Aslında hala seviyorum ama ona şans vermek mi? ALLAH KORUSUN
İçinde tutma hakedene hakettiğini söyle
Gözünde yad varken yanında olmayan biri yarın bir gün en ufak şeyde bırakır gider güven olmaz
Bencede şans verme hakedetmeyen birine
Evet')
Seviyorum çok seviyorum ama mantık 0 bu aşkta
Seninde için dolmuş taşmış
Dm den devam edelim mi dertlesiriz
Takip edersen yazabilirdim
Eğer tahmin ettiğim gibiyse engeli varsa ozaman susarım tabiki
Çocuk mu var yoksa evli mi o kişi ne engeli var?
Çocuk var sanki.. Gördüm çünkü ama yeğeni de olabilir ama büyük ihtimal e kendi çocuğu.. Evlenmiş ayrılmış da olabilir.. Ya seviyorum kafam çok karışık.. Babam hele hiç taraf olmaz:( çocuk varsa benim hayallerim tuz buz oldu demek çünkü ben o çocuğu kendi çocuğum gibi sever miyim :( evet severim ama zor olur ya düşününce bile
Hayırlısı olsun
Uzun uzun yürü sahilde etrafındaki insanları izle kanki
Ahaha şu an sahil çok uzak ya en az 1 saat gitmem yürüyerek
Araba olsa 5. dskika
O zaman hiç geçmediği yollardan yürü aynı yerde yürüme ciddi olarak psikolojik uyarıdır bu taktik
Bak bu taktiği çok yapıyorum
Zaten bir psikolog arkadaşım var o da aynısını diyor
Eğer bir gün a dan gidersen dönerken b den git diger c den git vs der çok güzel anlatmıştı cidden ise yarıyor
Birde sürekli şehir değiştirmek de insana çok olumlu geliyor nasip ise kesin dönüş yapacağım memlekete
Kaç kurtul hele şu an İstanbuldaysan şahsen ben İstanbuldayım kaçacak yer arıyorum 😂😂
İstanbul'dayım kanka zaten ya 😀
Ev almak istiyorum bir yerden 150 bin gelecek bende 100 bin var Maraş merkezden ev alacağım taksit ile nasip olursa seneye de 200 bin bir yerden gelecek inşallah evler dsha ucmadan alabilirim
Al şimdiden elimdeki nakite taksitlerini öde bugün 3 olan yarın 5 oluyor burası TR 😂
Öyle tabiki de inşallah olur
Ama 150 bin hâlâ gelmedi onu bekliyorum gün geçtikçe para değer kaybediyor
Asgari ücret ile çalışıyorum maalesef para birikmiyor
Öyle ya zaten TL değer kaybedince bugün 3 yarın 5 diğer gün 10
Fetih suresi, Duha suresi ve Ya Fettah, Ya Latif, Ya Selam esmalarını okuyunca kendime geliyorum
Oyun oynamak, tek basima otobus yolculukları
yürümek veya kendime zarar vermek
Şöyle bir düşünürüm
Duvarı izlerim
Gezerim