Sizi uyutmayan sey ne?

Ben derin bir uykuya dalmak istiyorum o kadar derin olsun bir daha uyanmayacak olayim. Dunya hayatimi bitirmek istiyorum hazirliklarim tamam, artik hicbir seyi takmiyorum eskisi gibi hicbir sey sasirtmiyor beni, hicbir seye ilgi duymuyorum. Yasiyorum ama sanki coktan öldum hergun ayni seyleri yapiyorum boyle devam etmek istemiyorum bundan boyle mutluluk diye birseyde istemiyorum, bir istegim var cok yasamadan ölmek. Kendimi buna hazirladim tum isteklerimi yok ettim hayallerimin hepsinden kurtuldum bir tek ne zaman ölecegime odaklandim bunu hayal ettim durdum. Hayatima kendime bir goz attim ve gelecekte benim yerim nerede diye sordum kendime yanit olarak gelecekte bana yer yok diye yanit aldim kendimden.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben hayati anlayamiyorum neden yasadigimi anlayamiyorum tum hersey ruya gibi ruyadaymisim gibi geliyor bana. Kimseyi anlayamiyorum gercekten cok zor boyle yasamak duygularimi kaybettim ve izdirap cekiyorum ölsem daha iyi olacakmis gibi hissediyorum belkide bu yasadiklarim ölumu kabul etmem icin bir sinav.
Sizi uyutmayan sey ne?