Sokak köpeğinin yanına oturdum irkildi sonra yan yana oturdukları
5 dk sonra dokunmak istedim elimi başına uzatınca çok korkup kalkıp kaçtı
Onu öyle korkmuş görünce bağıra bağıra ağlamaya başladımPsikolojim mi bozuk benim
5 dk sonra dokunmak istedim elimi başına uzatınca çok korkup kalkıp kaçtı
Onu öyle korkmuş görünce bağıra bağıra ağlamaya başladımPsikolojim mi bozuk benim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Keşke görseydim seni. Sarılsaydım, biraz konuşup dertleşseydik 😔 Rezil falan olmadın. Ağlamak insana dair en özel duygulardan birisidir. İster kız, ister erkek ağlasın. Bunlar tamamen insan olduğunun işareti. Hepimizin daraldığı, dayanamadığı zamanlar olur. Sende öyle çok dolmuşsun ki o köpeğin davranışı senin patlaman için son damla olmuş.
Bende benzer bir şey yaşadım. Bir keresinde -ruhsal olarak çok iyi değildim zaten- yürüyerek geçtiğim ve normalde sevdiğim, kafasını okşadığım bir köpek havlamaya başladı. Arkama baktım ama kimse yoktu. Havlamaya devam edince bana havladığını ve orada olmamı istemediğini anladım. Yolumu değiştirdim, başka bir yerden gittim. Ama bunun için iki gün ağladığımı bilirim.
Yani kendini ağladığın için değişik, kötü ya da rezil hissetme. Sen naif, hassas ve ihtiyatlı birisin sadece. Hem üzüldüğümüz, kırıldığımız şeylere ağlamayıp da ne yapacağız? Kahkaha atarsak da deli olmaz mıyız ☾
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!