@PrensHazretleri Öyle zaten İbrahim. Benim dışarıya karşı huylarım değişti. Ama içimdeki gerçek niyet, hala bildiğin gibi. Hiç değişmedi o. Buna emin ol. Kötü muameleyi hak etmeyen insanlara asla zarar vermem ya da kötü davranmam.
Orası öyle. İşte bu nedenle sana ve diğer bazı iyi niyetini bildiğim kişilere karşı hala normalim. Ama kötü niyetli kişiler için aynı şeyleri söyleyemem. Onlar için gitgide daha korkunç bir hal alıyorum. Bir kara şövalye gibi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beni tüm zamanlara göre yorumlamakta özgürsün. Şu sitede ciddiye aldığım nadir insanlardan birisin. O yüzden yorumlarına açığım.
Şu aralar öncekinden daha farklı davranışların olabiliyor :))
@PrensHazretleri
Öyle zaten İbrahim. Benim dışarıya karşı huylarım değişti. Ama içimdeki gerçek niyet, hala bildiğin gibi. Hiç değişmedi o. Buna emin ol. Kötü muameleyi hak etmeyen insanlara asla zarar vermem ya da kötü davranmam.
Tabi düzgünce olduktan sonra her fikir savunulabilir bence :))
Orası öyle. İşte bu nedenle sana ve diğer bazı iyi niyetini bildiğim kişilere karşı hala normalim. Ama kötü niyetli kişiler için aynı şeyleri söyleyemem. Onlar için gitgide daha korkunç bir hal alıyorum. Bir kara şövalye gibi...
Onlar da daha fena davranmıyor mu :))
Hayır tersine çok kolay lokmalıklar benim için. Mantıklı bir şey bulamıyorlar bana karşı. Biliyorsun "ekselansları". 😉
Demek istediğim önceden daha az yapıyolarsa şimdi daha çok manasında :))
Tarih geçtikçe kötü niyetli insanların sayısı artıyor. Bu benim tek başıma bile durdurabileceğim bir şey değil. Öyle düşün.
Bide bana sor ya :D
Seni anlamıyor olsam yanında olmam.
:))
Evet
Kendine göre bazı konularda yorum yapmaya çalışıyorsun 😂
Çok verimli oldu jdndkdmxmd
Beğendin mi djdh
🤝ggjdmskd
Bu evet demek sanırım fjfj
Evet ajdlsh
Diyosun djfj
Olur
Denk gelmiştik seninle onceden😂
Evet :D
Gene geldik :D
Küçük bir yer burası geliriz bro :D
Diyosun :D
Dedim bile :D
:))
yorumla
Bu aralar bazı konular üzerine düşünüyorsun 😂
evet 🙂😀
Nasıl da bildim 😂
bilirsin😂
Çünkü diyen ben 😂
Yani 😂
Evet 😂
hadi yorumla
Hayranlarimin çokluğu ilgini çekiyor 😂
öyle öyle hayranlarının yarısını bana ver benim hiç hayranım yok dfjfga
Hayranlarım bu pembeli bunu diyor 😂
yes.
Bu aralar daha çok bir şeyler yapasın geliyor eskisine göre :))
ne gibi mesela xd
Genel söyledim 😂😂
😁😁
:D