Diğer Adamla cafe de yakınlaştım ama o karşılık vermedi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Boynunu yüzünü falan öptümO beni ölmediOrucluydu ondan mı?Ama uyarıldı Adamla cafe de yakınlaştım ama o karşılık vermedi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. Adamin orucunu bozcakmissin ya 😂Sen beni op gel senin istedigini ben veririm sana eline dilini beline 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uyarılmış ama Allah tarafından uyarılmış bence, oruçlu adama neden bulaşıyorsun sen? 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O buluşalım dedi Yorumla penséespositives +1 yıl Buluşmak başka öpüşmek, koklaşmak başka. Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Eve gel dememiş öperken bir şey de demedi 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl uyarılması normal. oruç olduğu içindir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Begenmese uyarilmaz mıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boynumuzdan kim öpse sertleşiriz. Yorumla Soran +1 yıl Adam bana karşılık vermedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oruçlu da olsam ben verirdim sanırım. ortamdan çekinmiştir. Yorumla
03Gökhan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Kesin oruçlu olduğundan 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Adam çok hoş Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Nerde buldun kız ilk buluşmami Yorumla Soran +1 yıl İlk Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Kız. sende neden cafede buluştun madem adama atliyacaksin ewe atsaydin ya da bı otele ozaman oruç falan dinlemezdi 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyordu işten 2 saat izin alıp geldiVe eve falan gelmez ramazandayız diye Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Ozaman akşama kaldı 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Ramazan ayı boyunca yapmıyor diyorum Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl İşin zor ozaman Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 941 cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Adamin orucunu bozcakmissin ya 😂
Sen beni op gel senin istedigini ben veririm sana eline dilini beline
Uyarılmış ama Allah tarafından uyarılmış bence, oruçlu adama neden bulaşıyorsun sen? 😂😂
O buluşalım dedi
Buluşmak başka öpüşmek, koklaşmak başka.
Eve gel dememiş öperken bir şey de demedi 😂
uyarılması normal. oruç olduğu içindir
Begenmese uyarilmaz mıydı
boynumuzdan kim öpse sertleşiriz.
Adam bana karşılık vermedi
oruçlu da olsam ben verirdim sanırım. ortamdan çekinmiştir.
Kesin oruçlu olduğundan
Adam çok hoş
Nerde buldun kız ilk buluşmami
İlk
Kız. sende neden cafede buluştun madem adama atliyacaksin ewe atsaydin ya da bı otele ozaman oruç falan dinlemezdi 🙈
Çalışıyordu işten 2 saat izin alıp geldi
Ve eve falan gelmez ramazandayız diye
Ozaman akşama kaldı 😁😁
Ramazan ayı boyunca yapmıyor diyorum
İşin zor ozaman
oruçlu birine yapılır mı ya
Evet öyle
Bu ayda yapma
Sende ama hizlisin
Olabilir
olabilir
Sormadinmi sebebini