Yanimdan gecen sey ne olabilir sizce?

Sigara icmeye ciktim gittim biraz agaclik yere girdim böyle karanlikti ama sagdan yol isigi vardi. Neyse iciyorum sigarami sagya kafami cevirdim ve beyaz biseyin ben o esnada icerken zaten gecti gececek ben son anda basimi cevirmes farketmiycektim ki gördüm farkettim onu. COK NET bir sekilde gördügüm icin ne bir kedi nede baska biseydi. NET bir sekilde beyaz bir seyin hizlica sagy gittigini NET olarak gördüm. Ne bir halisnasyon nede bir kedi! NET bir beyaz biseydi tarif edemiyorum böyle tek bir beyaz renk hizlica gecti. Sanki bu dünyayla alakali degildi. Bu hic basiniza geldimi? Veya bunun islamda, veya ruhlar cinler aleminde lakabi nedir bilen var mı? Tam olarak neydi bu?

Güncellemeler
+1 yıl
KS de ciddi sorulan sorulara dalga cevaplariyla cani sikilan arkadaslari atmak lazim burdan. Bu ne ya bisey merak ediyorum coluk cocuk ugrasamam
Güncellemeler
+1 yıl
14 yasindayim. Bu yasimla bile Siz cahilsiniz, aptalsiniz. Sizi döverim hepinizi. Utanmaz pislik köpekler
Güncellemeler
+1 yıl
14 yasindayim. Bu yasimla bile Siz cahilsiniz, aptalsiniz. Sizi döverim hepinizi. Utanmaz pislik köpekler mallarr
Güncellemeler
+1 yıl
12 yasindayim ve bu soruyu trol amacli sordum sizi aptallar
Güncellemeler
+1 yıl
@kizlarsoruyor 12 yasindayim sorularim nasil, hepsi trol cok guzel haha silme hahah sileemezsin zaten ehehehdudif
Yanimdan gecen sey ne olabilir sizce?