Diğer Bir erkek bir kizi sevmiyorsa niye numarasini silmez? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nadir hikayelerine bakmaz ama istemiyo ya kizi niye silmiyo ozaman? Hemde 1 yil olmus konusmayali? Silmemek icin ne sebeb varki Güncellemeler+1 yıl Yardimmmmmm Bir erkek bir kizi sevmiyorsa niye numarasini silmez? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Venüsyenn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Huyu böyledir belki anlam aramayın sadece kendinizi üzersiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok seviyorum. canim elimde degil Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Üşeniyordur benim wp de o kadar çok kız var ki sohbeti durupta silmediğim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eski sevgili numara koleksiyonu yapıyordur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Silecek kadar dahi umursamaması 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok seviyorum onu Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Sevmiyor diye silmesi mi gerekir. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Niye? Ben sevmedigimi niye tutayim Yorumla hikmet0858 +1 yıl Bu sevmemenin tanımı nedir? Sevgili olarkmı sevmemek, yoksa arkadaş olarakmı? Yorumla Soran +1 yıl Arkadasda degiliz ki? Konusmuyoruz 1 senedir. Hicbises degiliz Yorumla hikmet0858 +1 yıl Aranızda bir kavga yoksa silmemesinde bir sakınca yok gibi. Yorumla Soran +1 yıl Ama sonucta niye sevmedigin insani tutarsin amac ne Yorumla hikmet0858 +1 yıl Nerden biliyorsun sevmediğini Yorumla Soran +1 yıl 1 yil oldu yazardi Yorumla hikmet0858 +1 yıl 1 yıldır yazmadı diye bu seni sevmediği anlamına gelmez. Yorumla Soran +1 yıl Bir insan severse neden yazmasin ki? Yorumla hikmet0858 +1 yıl İyide yazmıyor diye sevmiyormu yani. Bunu nerden çıkarıyorsunuz. Benimde aylarca aramadığım yazmadığım ama sevdiğim arkadaşlarım var. Yorumla Soran +1 yıl CANIM Biz asiktik simdi biri 1 sene yazmazsa böyle ask mi olur Yorumla hikmet0858 +1 yıl Aşk değil o zaman bu bence. Hoşlantıydı sanırım. Yani yine teknik olarak seni sevmediği anlamına gelmez ama aşk konusunda ise ona karşı umutlanma derim. Yorumla Soran +1 yıl Ask evliligu umrunda degil gorucude evlenir Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 710 cevap paylaştı. lazım olur diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nicin olcak Yorumla
jackstyle62 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Pompalamak istiyordur net 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sacma sapan konusma o senin gibi terbiyesiz degil Yorumla jackstyle62 +1 yıl Bir erkek olarak görüşümü paylaştım erkekler hep aynıdır söylim ona göre davran Yorumla Soran +1 yıl Yo o cok dindar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Huyu böyledir belki anlam aramayın sadece kendinizi üzersiniz
Cok seviyorum. canim elimde degil
Üşeniyordur benim wp de o kadar çok kız var ki sohbeti durupta silmediğim
Niye
Eski sevgili numara koleksiyonu yapıyordur
Yok
Silecek kadar dahi umursamaması
Cok seviyorum onu
Sevmiyor diye silmesi mi gerekir.
Niye? Ben sevmedigimi niye tutayim
Bu sevmemenin tanımı nedir? Sevgili olarkmı sevmemek, yoksa arkadaş olarakmı?
Arkadasda degiliz ki? Konusmuyoruz 1 senedir. Hicbises degiliz
Aranızda bir kavga yoksa silmemesinde bir sakınca yok gibi.
Ama sonucta niye sevmedigin insani tutarsin amac ne
Nerden biliyorsun sevmediğini
1 yil oldu yazardi
1 yıldır yazmadı diye bu seni sevmediği anlamına gelmez.
Bir insan severse neden yazmasin ki?
İyide yazmıyor diye sevmiyormu yani. Bunu nerden çıkarıyorsunuz. Benimde aylarca aramadığım yazmadığım ama sevdiğim arkadaşlarım var.
CANIM Biz asiktik simdi biri 1 sene yazmazsa böyle ask mi olur
Aşk değil o zaman bu bence. Hoşlantıydı sanırım. Yani yine teknik olarak seni sevmediği anlamına gelmez ama aşk konusunda ise ona karşı umutlanma derim.
Ask evliligu umrunda degil gorucude evlenir
lazım olur diye
Nicin olcak
Pompalamak istiyordur net
Sacma sapan konusma o senin gibi terbiyesiz degil
Bir erkek olarak görüşümü paylaştım erkekler hep aynıdır söylim ona göre davran
Yo o cok dindar
Dengesiz gıcık oluyorum şöyle insanlara