Bir adam umursamadığı için mi numara silmez?

Merhaba herkese. Arkadaşım beni kendi çalıştığı iş yerinden biriyle tanıştırdı. O boşanmış ben hiç evlenmedim. Uzak mesafeydi. Adam rahat mı bana mı böyleydi bilmem ama bir iki gün konuşmasak sorun etme ben böyleyim dedi hep. Ama bana çok saçma geliyordu. Ölsem haberi olmaz. Bitirmek istediğimde seninle evlenmek istiyorum diyor ama ilgi alaka yok. Ben istediğim zaman yazmak isterim, istediğim zaman aramak isterim, istemediğim zaman yazmam, sen yazarsan cevap veririm falan filan. Gelmek gitmek hep ertelendi, işlerinde yoğunluktan bahsetti. Ama sürekli aramızda bu konu sorun oldu. Panik atak oluştu resmen bende. Hayatımda mı değil mi anlamadım. Hikaye paylaşırdım mesela, o gün hiç konuşmamıssak Bile yazmazdı. Bu bende sıkıntı oldu. Gelmedi de. Ben de bitirdim. Ama ister istemez bir şeyler hissetmeye başlamıştım.
Her yerden sildim, numarasını ezbere bilirim. Baktığımda silmemişti beni. Bir ara ekledim numarayı hikayeme cevap yazdı bir kaç kez ama yine aynıydı. Bu sefer tamamen bitirdim. Yine silmemiş numaramı. Sizce beni hiç umursamadığı için mi silmedi.

Bir adam umursamadığı için mi numara silmez?