Hayır değildir. Silah ve bıçak taşıyan çok güzel şekilde kullanan arkadaşlarım mevcut. Kadınlarla poligonda olmak onlarla atışmak anlatılmaz bir duygu öyle zevkli oluyor ki anlatamam. En yakınımda kardeşim var, bıçaksız gezmez yakın korumalık yaptı bir dönem. Sendede var mı merak🤔
Silahlara fazlasıyla ilgisi olan birisi olarak gördüğüm şudur: silaha ilgisi olan kadın çok azdır, hatta yok denecek kadar azdır. Arabalara ilgi de böyle değil mi? Hangi kadın hangi silahın mekanizmasının çalışma tekniğiyle ya da hangi arabanın hangi motorunun kaç newton tork ürettiğiyle ilgilenir?
Genelde erkeklerin daha çok ilgisini çektiği bir gerçek. Kadında silaha merak ve ilgi duyabilir , duyanlar var. Benim 3 ruhsatlı tüfeğim bir tane de ruhsatlı tp9'um var. Tüfekler av merakımdan geliyor, dayımla gideriz. Silah ise korunma amaçlı taşıyorum
Aynen öyle. Eril beyinli , dişil enerjiye sahip oluşumuzdan olabilir. Muslukta tamir ederim topukluda giyerim. Bir elmanın diğer yarısı yine benim. . İnsanın kendi kendini tamamlayabilmesi çok keyifli '))
ahah aynen işte her alanda kendine yetebilen insan olmayı seviyoruz.. Tırnağım varsa kaşınırım mottosu.. Kesinlikle bana göre güçlü insanlara has durumlardan biri bu.. O yüzden bazıları anlayamıyor ya da yadırgıyor.. :D
Hayır erkeği kadını yok. Aklıma Antalya'da yaşadığım olay aklıma geld. Antalya'da toplu taşıma aracına bindim gidiyoruz. İlerden 60 lı yaşlarda bi kadın daha bindi. Biner binmez evladım ben burada nerden silah bulabilirim diyodu 😂😂
Silah dediğin çok saçma bir alet, silah dediğin polis/asker vs. için özel , polis/asker vs. olmayan insana değil. Silah/milah hayali çocuk iken vardı, Amerikan filimlerde hayret ile izlerdik ve aynı silahlı kahraman gibi olmak isterdik. Yazdığïm gibi 'çocuk iken'
Hayır hepimiz için üretildi onlar, ve meraklı olabilirsiniz. Gayet doğal çevremde de var silah kullanan kadınlar. O yüzden sadece erkeklere özel değildir
Hayır, benim ve karımın;cephaneliği var evde, Amerikan ordusundan hatunla evlenince; böyle oluyor sanırım... Ayrıca silah kadınlara çok yakışıyor, Amazon tipi kadınlar en iyisi