Babamdan haksız yere tekme tokat dayak yedim fikirlerinize ihtiyacim var?

Eşimle tartıştık sürekli dışarı çıkmasından dolayı artık isyan ettim kapı çaldı bir baktım babam olcak adi zaten ezelden beri sevmem baba bile demem öz babam olmasına rağmen eşim iç camasirlariyla duruyodu giyindigi esnada beni tekme tokat dövdü ki haksız değildim çok gururuma dokundu çok despot bir adamdır 18 yaşında evlendim 7 aylık evliyim ama o adamla mı evliyim eşimle mi evliyim belli değil bir elim yağda bir elim balda olmasına rağmen çok zengindi ama eziyetlerine dayanamıyordum gözüm mal mülk görmüyordu evlendim pişman değilim esimi çok seviyorum dünde babamı aldı attı üstümden ezdirmedi de ama çok dokunuyor bu olay olmadan öncede sürekli esimi dolduruyordu böyle yaparsa vur ağzına şöyle yaparsa kır kafasını ki kendi vurmadi bana taaki düne kadar bu şekilde dolduruyordu hep eşim allah korkusu olan bir insan dayanamaz bana dün benimle oturdu ağladı halime dayanamadı ne yapacağımı bilmiyorum şimdi oturdugum evde onun evi esimin durumu cok iyi degildi benim payim olanlardan birini istedim ama şimdi çıksam mi cikmasam mi bilemiyorum 18 yildir cektirdiklerinden sonra hakkim olanlari birakip gitmek acizlik mi olur yoksa gurur murur dinlemeyip inadina mi otursam konu çok uzun ama gerçekten bir fikre ihtiyacim var daha yeni evliyiz kavgalarimiz haliyle yogun oluyor hic bilmediğin tanimadigin insanla bir evde yasamaya basliyosun kavga dovus ogrene ogrene evlilik oturuyor rayina sevgili oldugumuzu ogrendigi andan 1 hafta sonra evlendirdi bu kadar dusuncesiz ne o ne ben taniyabildim adam akilli ama bunlarin olmasina hic izin verilmiyor o adam tarafindan istedigi gibi davranalim giyinelim gezelim kocam gece yarisi ciksam bile birsey demez hemen o adam sicriyo vay nerdesin diye agiza alinmayacak kufurler ne yeni evli gibi yasayabiliyoruz.. dun dayak attiktan sonra demez mi rahat gezemiyosun diye boyle yapiyosun demi diye iceriye bodozlama kocama giydigim gecelige bile kufur etti kocamin saygisini cok kulaniyor napicaz ne edicez bilmiyorum lutfen fikiriverin teşekkürler.
Babamdan haksız yere tekme tokat dayak yedim fikirlerinize ihtiyacim var?