Bugun bi bayan arkadas bana az sürttü, münakaşaya girdik size ehliyet verende suç diyince o kızdı bende bi mutlu oldum bi mutlu sormayın gitsin:)
Cevabın nedir?
Birincisi geçmişten gelen " kadın kısmı evine bakar öyle erkek işine araba falan kullanamaz. " düşüncesinden gelen bozukluktan ,
İkincisi genç kızlarımızın babalarının çoğunlukla malları kıymetli olduğundan, " of yapamıcan sen in aşağıya. " demelerinden,
Üçüncüsü trafikte aptalca bayan gördükçe kornaya basan bilinçsizlerden...
Kadınları kötü arabaya kullanmaya teşvik eden yine erkekler...26 Yorumla- +1 yıl
haklısın utandım falla bi erkek olaraktan :(
- +1 yıl
atamam köprüde trafik yoqun bu aralar gidene kadar trafik çilesinden olürüm zaten :D
- +1 yıl
O da çok işkenceli bir süreç ist yaşıyorsan beni anla ne olurrr :)
En İyi Cevaplar
Kapışalım mı ? iki araç arasına santimi santimine tek seferde park ederim ALLAH'ın izniyle :) ikinci hamle yok .. 5 seferde park edemeyen erkekler biliyorum ALLAH korusun ..
Ama şu süs bebegı gibi arabada oturup onu oyuncak sanan bayanları toplatsınlar gözünü seveyim ...235 Yorumla- +1 yıl
resimmi istersin cameradan belgemi ?
- +1 yıl
ben hayatın her anında o şahışları görmekten üzüntü duyuyorum sadece yaşanmışlıgımı komik bi dille anlattim. bi önceki mesajm farkli algılanmasın sakın
kapışalım mı dediqinde ben ambulans soforuyum dediqimde inanmicaktin o yüzden resimle yada belgelerle kanitlayablicktm.
neyse qülgec sende canım :D - +1 yıl
:)) ohh be aynı frekanstaiz şu an peki bu senmisn sensen ben neden burdaim :))
- +1 yıl
iltifat ettim diyeceqim farkli anlamlara cekeckler ama siz aldırış etmeyin sadece iltifat idi teklif deqil
- +1 yıl
aslında sölemek istediklerim var ama yazip yazip siliyorum :D kimse öyle anlamayacagindan adim gibi eminim en azından 100%90
- +1 yıl
anlamadım kanka :D
- +1 yıl
bende frekans koptu sanirim :S
- +1 yıl
cannabis kankasınız sanırım yada ole bisey :D
- +1 yıl
yaşadıgın şehir cok sakin sanirim fazla güvenme kendine :D
- +1 yıl
gece izmirden yola çıktım istanbula geldim 4 5 saatlık bir işim vardı istanbulda birkaç ilçeye gitmek zorundaydım sonra tekrar o vazıyet yola cıktım izmire geldim virajlar 130 la dönülüyordu eve gidip uuyumam için .. İzmirdeyim pekte sakin sayılmaz ama çogu erkegın agzı acık baktıgınıda cok ıyı bılıyorum ;)
- +1 yıl
o zaman köyündensin (çamur at izi kalsın aksi halde ben altta kalacagim :)
- +1 yıl
:)) yürü be kanka
- +1 yıl
Ancak sevinçten olur o ağlamak :) alırım anahtarını cannabis :))
ayrıca sayın soran sen kimden yanasın allaesen Merkezdeyım merkezde hem sen köyde araba kullananı ne asagılıyorsun o yollarda araba kullanmak sanattır. Gerçi saolsun cehapede bizim yolları cakur cukur yaptıgı ıcın sürekli zorlu parkurlardan gecer gıbıyız arabada rot balans ayarı kalmadı .. - +1 yıl
yok canım ne münasebet ben köy yollarının sakin oldugunu soledim yani hiç trafik olan köy yolu olabilirmi :D
- +1 yıl
uyma sen bize :D iyi sabahlar tatlı ruyalar efendim hoş sohbet icin teşekkür yine gelin :D
- +1 yıl
burdada kanka iyi geceler :D
- +1 yıl
ne demek efendim :D
Her erkeğe ve her kadınaa ehliyet verilmemeli.Sadece trafikte canavar olanlar hatalı olanlar bayalar değil.Bence sorun ehliyetin çok kolay ve basitce verilmesi.ehliyeti almak zorlaştırılmalı ve yanı sıra trafik cezaları çok fazla oranla arttırılmalı.Arttırılmalı ki ehliyeti elinden gitsin, caydırıcılık gerek.mesela 100 ceza puanı yerine 50 ceza puanı işlemeli.birbirne bağlantılı şekilde +++++ koymalılar...
06 Yorumla- +1 yıl
kanka sen siyasi bilimlermi okuyosun ? bence siyasete girmen lazım yazdıklarını bikere okursan ulusa sesleniş gibi olduqunu anlarsin :)
- +1 yıl
süpersin kanka bende bu hoş yorumlar sayesinde bu sitede buluyorum :)
- +1 yıl
saqol kanka kadınlara ölümmm :))
+1 yılkadınlara özel yol yapılmasından yanayım.geçenlerde Q7 ye binen bir kadın önüne çocuk çıkınca fren yerine gaza basmış :( çocuk arabanın altında kalmış vefat etmiş.gerçekten sadece yarım saat lik bir eğitimle direksiyon başına geçmeyin.
11 Yorumla- +1 yıl
yol firkri süpermiş kanka :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
11Cevap
Paratoner gibisin namıssızım bütün kadınları çektin üzerine =D
13 Yorumla- +1 yıl
alemsin kanqaa :D
- +1 yıl
:) eyvaLLahhh önemli olan dogru yerde dogru yatırım yapmak :)
erkekten güzel araç kullanan kızlar tanıdım ama bayanların çoğu haybeye araç kullanıyor.5 metrede arac takla attiran bayan.iş ve acil durum dışında araç kullanmamalari lazim.
10 Yorumla
+1 yılevet çoğu kadın hatta bi çoğu doğru düzgn araç kullanamıyor ben bile kızıyorum :D hatta tahmn ediyorum kesin bayandır dyorm gerçkten öyle oluyor :D
20 YorumlaDiğer konusunda 394 cevap paylaştı. Arabayı ehliyet sürmez,şoför sürer derler.. banada erkek gibi araç kullandığımı söylerler,sanrıım devamlı araç kullanmakla ilgili..acemi erkeklerde yok değil:)
017 Yorumla- +1 yıl
hımmm iyiymiş al bizi birgün gezmeye götürde önyargılarımzdan kurtuluruz bu sayede :)
- +1 yıl
meslegim itibari ile trafikte ölmek pek benim tarzım degil :) o yüzden mümkünse karşılaşmayalım :p
- +1 yıl
mesleğini bilmem ama,uzun yolda biri beni pek beğendi sanırımki,resmen sıkıştırdı,makas derizya hız kestim mecburen..,öyle yoldan çıkarılmaz diyerek bende yolu 3 ledim karşıdan da araç geliyor,ben ortadayım baktımki bizimki tırstı,hız kesti:)) sanırım trafik canavarı oluyorum ister istemez..:))kontrollu araba kullanmak önemli,çıkmam anlaştık:)
- +1 yıl
biz bence agrasif olmadan daha mutlu olablirdik.
yürüyerek gezsek desem(millet iş atıyorum sanar :) - +1 yıl
hiçte bilenem ben ılımlı bir insanım o yüzden şiddet bana göre degil ŞİDDET YOK :)
zaten senin gibileri yüzünden görücü usulü evlenicem :))) - +1 yıl
^^mondrose^^ başarıyla engellendi :))
- +1 yıl
bigün ben seni gezdiririm belli olmaz belkide bana hayran kalabirsin :)
- +1 yıl
allah allah :D meslek ne ?
- +1 yıl
eleman lazımmı abeyyy :D
- +1 yıl
vayy anasini rtük görmesin profiline kamu spotu cezası verir :) artık benim gözümde bir hanımefendisiniz rica etsem ne işle mesgulsunuz biz gençlerle paylaşirmsinz :D
+1 yılBence verilmeli. Neden verilmesin ki. Aradaki fark dikkat eksikliği ve zor anlarda soğukkanlılığını koruyamayıp panik olmaları. Tabi belirli bir kısım için geçerli bu söylediğim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende bi kızım ama bakıyorum etrafıma bazı kişiler öyle bi kullanıyo ki arabayi park etmesini bile beceremıyo cama öyle bi yapışıyolar ki sanki araba kaçıyo ya çok gülüyorum öyle olanlra :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yıldireksiyona iki elle yapışan kadınlara ehliyet verilmesin :))))))
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden verilmesin arabaları satın alırken bayndan alıosunz da almasına kullanmsını mı beğenmiosunz
11 Yorumla Bu bir gerçek; bayanlar hiç güzel araba kullanamıyolar ,kullanan varsa da bikaç tanedir.
20 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. İyiside var kötüsüde bizim gibi en son yarıştığım hatun kişi aklımı aldıydı yarışı bıraktım reflekslerimi zayıflattı
00 YorumlaSeni eksilemek istiyorum.Var mı soru soranı eksileme ?
017 Yorumla- +1 yıl
şiddete hayırr :D neden ön yargılısın ben soruyu sorarken egleniriz hic tanımadıgımız insanlarla diye düşünüyodum sende oyle yap keyifli oluyo
- +1 yıl
bakirköydeim yakınsak olabileldlelvibilir :)
Son isteqim= nEden ? - +1 yıl
o zaman tedavide ümit yok desene, belki azcık söförlüqünle gelebirsn sanmiştim :D
hakkımda yalan haber yap konu ac Bu adam i*ne desende zoruma gitmes daha cok hoşuma gider
senin mutsuzluqun benim mutluluqum olur :D - +1 yıl
itiraff için cok saqol amaaaa
daha aması var:)
hani ön yargı demiştik kurtul demiştik hani öyle anlaşmıştık.
Senin mutsuzlugun tabikide beni mutlu etmez aksi halde burda bu tür sohbetlerde degil gider ölümlü videoların olduqu sitelerde takılırdım..
bence siz duyqusal anlamda dolusunuz. desem kızarsın biliyorum :D - +1 yıl
:)))) bi şarkı tavsiye etmek istiyorum saatlerdir başa alıp dinlediqim cok farklı bi tarz benim icin alışık olmadıgım.
gonderemiyorum linki mesaj olarak denedim ama olmuyo level mevel diyo bide once arkadas ol sonra kıza mesaj at diyo :D - +1 yıl
Karajan Johann Strauss I: Radetzky Mart (Marsch) VPO: 1987 şimdi dinleseydin :D
- +1 yıl
pek begenecegini düşünmüyorum ama ön yargılarımdan kurtulmak için paylaştım.
sana nispet olsun die de tabir edebilriiz: D - +1 yıl
dinledigim yada alışık olmadıgım bi tarz ama iyiydi kimse begenmesede ben begeniyorum nede olsa ben mutlu olmayı biliyorum kimene :D
cok ciddisin bi meslek varmı ?
Trafiğe çıkmayan kadın candır. Otur oturduğun yerde, canavarlaşma :(((8
01 Yorumla- +1 yıl
hayatta en çok korktuğum ikinci şey..
1. aşk acısı
2.kadın şöför
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılşimdi trafik işi hacı ..cesaret gerektirir. bundan dolayı kadınlar biraz yavas ve arabayıda korkak kullanıyolar bence de verilmemeli düzeni alt üst ediyolar ...:)
00 Yorumla
+1 yılbazı kadınlar kötü sürüyo evet ama hepsi değil tabiki
00 YorumlaErkekler onlarin soforlugunu yapsin.onlar rhliyet icin zahmet etmesinler
03 YorumlaKadınlara özel şöför tutulmalı.
10 Yorumlayazık kadına:D
18 Yorumla- +1 yıl
bayan şöförlerin yanında tedirgin olurmusun :) ?
- +1 yıl
annen olabirmi ( bi yorumunda annem cesaret edemezdi bana araba kullandırmaya demişsin :)
- +1 yıl
baban büyük adammiş o zaman :)
- +1 yıl
sevdiqimden desem yemessin o zaman uyuss olman icin tabikide maksat muhabbet olsun :D
verilmemesi icin hic bi neden göremedim..
10 Yorumla
+1 yıltamam.
00 Yorumla
+1 yılohoo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:)
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi